Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
steeN написа:Този път сцената с преследването беше добра, само тая глуха майка нещо... ама айде този поне нямаше научна фантастика.
Серията беше много добра

Само дето въпросната сцена свърши толкова тъпо, много ми стана смешно начина по който полицая каза "измъкнаха се" или "Избягаха", не съм сигурен. Не знам само на мен ли ми е направило впечатление, ама беше без грам емоция и изкуствено някак.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
///Maximalniq написа:На мен ми харесват бавни сериали, с много сезони и епизоди
Започвай да теглиш и гледаш Дързост и красота, тъкмо ще имаш какво да гледаш докато се пенсионираш

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Bavarcho написа:Куката автотърговец

Горе долу добра серия ма тва накрая дето оня иска да отстранява Попов е много тъпо

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ryan83 написа:Bavarcho написа:Куката автотърговец
![]()
![]()
Горе долу добра серия ма тва накрая дето оня иска да отстранява Попов е много тъпокой ше гони лошите, те взеха да си праят кот си искат
а и тва в музея беше тъпо дето ги разкриха..
Е изкушавам се - ще спомена изцепките, ако ще да ме оплюете после
- кой "дафак" си урежда тайна среща в Музея , при положение че ако някой види внедрения човек той умира моментално - един вид най-голямата тайна във филма се развива на супер публично място

- края на гонката - е не - майката е глуха , тея с джипката не могат да тръгна по тревата ами набиват спирачка рискувайки да я пометат - язък за хубавото преследване
- иво е пратил роза на генерала , оня отива да му се обяснява сам - е някой ако ти каже че си покойник , ти ще ходиш да му се обясняваш ли
- може малко да се кротнат с тия реклами . Това с табекса минава всякакви граници . Вече цели моменти отделят за да рекламират . То не беше Ауди , Пади , Цигари , Събуей
- куката е известен гангстер , идва в банка държи се супер неадекватно и никой нищо не подозира
ДОбре е че филмират реални престъпления и схеми за източване на пари , но взеха малко да претупват нещата .
Последна промяна acho.rs на 14 Яну 2013, 23:26, променена общо 1 път
В интерес на истината напълно съм съгласен с теб
Може би за музея не си прав
явно за сценаристите това не е публично място, а е много по-затънтено от изоставен строеж
Може би за музея не си прав

явно за сценаристите това не е публично място, а е много по-затънтено от изоставен строеж

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
© написа:В интерес на истината напълно съм съгласен с теб
Може би за музея не си прав![]()
И аз за момент си помислих това , но дано не сме прави . Ако сценаристите мислят , че в очите на хората природо-научния музей е по-затънтен от стар строеж

Това с музея можеше и да мине измежу капките, ако примерно имаше да си казват нещо, което не търпи отлагане и т.н., но иначе те последните им срещи общо взето можеше да си ги коментират писмено, както в първия сезон. Те и без друго вярно, че нито Джаро, нито Иво му дишат във врата (даже май хич не ги е** за Марто), ама взеха се оливат с тяхните срещи.
Преследването беше добро. Края кофти. Добре де спрели са пред майката не я заобикалят, нямат ли други екипи, то тоя джип просто ей така си сви и изчезна ни лук ял ни лук мирисал. Кофти много кофти, тя таз майка даже не се стресна пък тя колата спря до носа й.
Генерала също пропуск. Развалиха му образа. Той беше до сега респектираща фигура решаваща сложни проблеми, появаваше се само там където изхода беше труден за лошите и с финансова помощ им решаваше проблемите. Иво ясно му заяви с колета, че пари няма да види и няма да му се отплати за това, което той направи за него. И сега този генерал с хиляди връзки и влияние няма да го поръча, като пич ами ходи да му казва, че видиш ли много я е объркал и ще му се стъжни. Ми много ясно, че бат Иво ще го гръмне.
Иначе съм доволен от серията. Интересно ми е Иво как мисли да я кара, като той дефакто си остана без подкрепа от никъде. Няма да споменавам човека в БОП-а щото той и без друго не му върши особенна работа, камо ли пък да има силата да му спасява задника, ако се издъни сериозно. Докато Джаро лека полека се завръща, политики, масони, кампании, общо взето гледа си гърба, а наш Иво малко през къра взе да го удря, но да видим какво ще стане
Преследването беше добро. Края кофти. Добре де спрели са пред майката не я заобикалят, нямат ли други екипи, то тоя джип просто ей така си сви и изчезна ни лук ял ни лук мирисал. Кофти много кофти, тя таз майка даже не се стресна пък тя колата спря до носа й.
Генерала също пропуск. Развалиха му образа. Той беше до сега респектираща фигура решаваща сложни проблеми, появаваше се само там където изхода беше труден за лошите и с финансова помощ им решаваше проблемите. Иво ясно му заяви с колета, че пари няма да види и няма да му се отплати за това, което той направи за него. И сега този генерал с хиляди връзки и влияние няма да го поръча, като пич ами ходи да му казва, че видиш ли много я е объркал и ще му се стъжни. Ми много ясно, че бат Иво ще го гръмне.
Иначе съм доволен от серията. Интересно ми е Иво как мисли да я кара, като той дефакто си остана без подкрепа от никъде. Няма да споменавам човека в БОП-а щото той и без друго не му върши особенна работа, камо ли пък да има силата да му спасява задника, ако се издъни сериозно. Докато Джаро лека полека се завръща, политики, масони, кампании, общо взето гледа си гърба, а наш Иво малко през къра взе да го удря, но да видим какво ще стане

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Не е ясно главния секретар - американчето за кой от двамата го играе. нищо чудно да е за Иво, и за това той да се разправи с генерала.

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Exesus написа:Интересно ми е Иво как мисли да я кара, като той дефакто си остана без подкрепа от никъде. Няма да споменавам човека в БОП-а щото той и без друго не му върши особенна работа, камо ли пък да има силата да му спасява задника, ако се издъни сериозно. Докато Джаро лека полека се завръща, политики, масони, кампании, общо взето гледа си гърба, а наш Иво малко през къра взе да го удря, но да видим какво ще стане
Е няма как новака псевдо-мутра дето е "на пазара" от 1 година да има същия размах като Джаро дето е на сцената откакто е дошла демокрацията

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Срещата беше в музея, за да може Зори да ги види от кафето през улицата.. трудно иначе ще ги излови на някой строеж. Какво ще прави тя обаче, предстои да разберем.
А Куката за кого е известен гангстер?! Никога не е бил в центъра на нещата и касиерките в банката със сигурност не го знаят кой е
За мен добра серия. Няма как всеки епизод да е супер зрелищен, но винаги става нещо ново и сюжетът се завръзва още повече.
А Куката за кого е известен гангстер?! Никога не е бил в центъра на нещата и касиерките в банката със сигурност не го знаят кой е
За мен добра серия. Няма как всеки епизод да е супер зрелищен, но винаги става нещо ново и сюжетът се завръзва още повече.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MapkoB написа:Срещата беше в музея, за да може Зори да ги види от кафето през улицата.. трудно иначе ще ги излови на някой строеж. Какво ще прави тя обаче, предстои да разберем.
След като мислиш такива оправдания, значи филма определено ти харесва

Всички тук , които критикуваме сме наясно че подобни слабости могат да се открият и в далеч, далеч по-мащабни холивудкси продукции , но ...те не заслужават вниманието ни , колкото Под Прикритие защото сериала си е за нас(българите) и е вдъхновен от реални събития .... и то много повече от други филми, които уж са по действителен случай

Кое му е завързаното?Иво и Джаро са противници, но се развиват в различни посоки.Като Джаро отдавна го показват ей така между другото, май не знаят как да го развият и не само, че така го показват ми и го лутат насам натам безцелно и си седи вече 8 серии безпомощен , "реномето, репутацията, респекта, класиката..." те я съсипаха ( сега се опитват с това, че ще си пусне опера и ще ръкомаха с ръцете да вменят нещо такова, но не се получава )Кое е завързаното между тях в момента?Мартин какво прави в момента?Попов къде е ?Къде е изобщо полицията в момента и в целия сезон даже?"Под прикритие" - помниш ли?Със скоростта, с която трпят народа ще останат Иво и Куката съвсем скоро.Но не те направиха сериала!Дори Мартин има повече заслуги от тях, въпреки лошата му игра.Знам, че Куката ви е любимец, но сериала не спечели зрителите благодарение на еднообразната игра на Куката и няколкото му лафчета и въртене на гъза на серия.Спечели зрители благодарение играта на котка и мишка между Джаро и Попов, по едно време намесиха и 3-и човек и беше наистина завързано.Чаках серия с нетъпение по седмица, да видя как ще се развият нещата.Джаро - героя беше супер успешен.Те сега го размиха, разсипаха.
Сега сериала разчита на спотчета.Всяка серийка нова далаверка.2-3 реплики от Иво - тип ще те смажа.....една песен и въртене гъза на Куката по това време и 2-3 реплики от него, това е.Какво да чакам за следващата серия?Нова далаверка и от Иво, и от Куката.2-3 лафа.Пак ще гръмнат някой, просто ей така, за 2-3 мин ще ни покажат развитието и какво е допринесло за това и разбира се убийството с фонтана кръв от главата.Джаро ужким ще каже нещо, но пак ще си тъпче на едно място.Полицията остава само да се строят в редица и да започнат да ги плюят и замерват.Попов - на този така симпатичен и бивш главен герой - него пък не е истина колко унижения му измислиха.
общо взето 8 еднакви серии с 2-3 различни лафа във всяка една от тях, без развитие, без тръпка, без изненади.Различното е далаверката, името на убития и 2-3 лафа.
Жалко за сериала.
Сега сериала разчита на спотчета.Всяка серийка нова далаверка.2-3 реплики от Иво - тип ще те смажа.....една песен и въртене гъза на Куката по това време и 2-3 реплики от него, това е.Какво да чакам за следващата серия?Нова далаверка и от Иво, и от Куката.2-3 лафа.Пак ще гръмнат някой, просто ей така, за 2-3 мин ще ни покажат развитието и какво е допринесло за това и разбира се убийството с фонтана кръв от главата.Джаро ужким ще каже нещо, но пак ще си тъпче на едно място.Полицията остава само да се строят в редица и да започнат да ги плюят и замерват.Попов - на този така симпатичен и бивш главен герой - него пък не е истина колко унижения му измислиха.
общо взето 8 еднакви серии с 2-3 различни лафа във всяка една от тях, без развитие, без тръпка, без изненади.Различното е далаверката, името на убития и 2-3 лафа.
Жалко за сериала.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Моето мнение за сериала е че си е супер як (най-якия от всички български). Последната серия беше слаба ма имаше и доста яки от новия сезон! Съгласен съм със Джаро че му развалиха образа много и Попов наистина много критики отнесе, а тея по-главните от него незнаят че има внедрен човек вътре и ако знаеха дали щеше да отнесе толко критики и така да му се подиграват
иначе си е интересно и чакам с нетърпение следващата серия, ама ако е пак така слаба като последната незнам. Има си пропуските ама неможе всички серии да са супер яки.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
acho.rs написа:
- кой "дафак" си урежда тайна среща в Музея , при положение че ако някой види внедрения човек той умира моментално - един вид най-голямата тайна във филма се развива на супер публично място![]()
Идеята е като се срещат да е ги види някой от криминалния контингент (Иво, Джаро, Куката, Косъма, Крум и т.н.), а никой от споменатите няма да отиде да разглежда музея.