Е60 525D след смяна на реле алтернатор не пали сутрин
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Е60 525D след смяна на реле алтернатор не пали сутрин
Колеги Ремонтирах си генератора и смених релето. Дадоха ми реле което имаше 1 краче вътре в буксата и пасваше на моята букса . Изпилих крачето което пречеше зарди убеждението че е същото , но за друг тип букси... Сутрешния старт на колата е почти невъзможен , но не съм сигурен дали е зарди релето или проблем който му влиаят студовете. В гараж на 5.5 градуса е малко по добре . На дис софтуер пише , че комуникация с релетп и компа 0 % но зарежда. Проверих дюзите чисто нови са .., моля ви ако знаете дайте ми съвет...
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: Е60 525D след смяна на реле алтернатор не пали сутрин
В какъв смисъл трудно пали? Върти си, но не запалва или едва върти? То релето зарежда ама на колко волта? Зареди си акумулатора, влез в скритото меню на номер 9 там ще ти покаже какво ти е напрежението в момента, тогава запали двигателя и следи след това какво е напрежението и как се държи. Това с комуникацията не е добре. Ако има някой който да ти помага е добре да мери напрежението при палене колко пада.
Върти пуши и не пали , сякаш взима въздух ... 14.3 14.4 го мера с диса ...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Сложи си правилното реле за алтернатора,защото е на обща шина с релето за подгряването и IBS сензора.
Да знам но те също не работят .... Стигам до мисълта влга в dde то ...
Възможно ли е от това да върта по 30 минути сутрин ...
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Колега, то и аз съм инат и съм си казал в сервиз рядко ще ми ходи колата, освен в Бова, ако не можеш да откриеш проблема закарай я в сервиз да ти направят пълна диагностика.
Колега в сервиз ми е правят ми диагностика с дис импа и кво ли не ... Ibs sensor реле на свещите и реле на генератор ... Те са на 1 шина и влизат в dde компа и се съмнявам за тамошен проблем ... Има из други форуми същия проблем с същите грешки но няма отговори .... Проблема е 1 но къде в никой не може да каже ... До тука дадох сумати пари и не знам колко ще финансово и психически...
9 мнения
• Страница 1 от 1