странно поведение при ускорение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
странно поведение при ускорение
здравеите колеги имам следния проблем при ускорение над 100 километра на 3 или на 4 на пълна газ колата леко заминава на дясно и после наляво . гумите са с нормално налягане сменени са накраиниците на реиката вътрешни и външни. тампоните на носачите. минах и реглаж на двата моста преди два месеца шарнирите и биалетките не са нови но са здрави колата е 325 купе съмнява ме че при натоварване някои от шарнирите може да поддава
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: странно поведение при ускорение
вижте тампоните на носачите на задния мост. Ето това става като се скапят и колата започва да завива със задницата
http://www.youtube.com/watch?v=wZf619hm-bc
http://www.youtube.com/watch?v=wZf619hm-bc
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
qnko_rr написа:бях сменях левия тампон на задния носач и шенкела
Само единия?!
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
смени сега и него
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А реглаж мина ли?
да реглаж на двата моста . днес купих втулка за шенкела и тампон за купето утре щте ги сменя
днес сменихме тампона на задния носач и втулката на шенкела. колата коренно си промени поведението има само леко бягане на ляво и дясно при ускорение почти не се усешта когато сменихме тампоните на предните носачи шарнирите си бяха здрави но все пак са си старички 2002 година са сменяни
и при натоварване леко обират луфта все ощте не са се разтракали щте изкарат поне 2,3 месеца да минем зимата

- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Здравей колега,
И при мен беше така. Колата завиваше на завой като Икарус. Нормално е да има някава разлика, по принцип тампоните на заден мост се е желателно да се сленят в комплект. Не се Впрягай толова. Аз ги смених и двата, и въпреки това, като я натисня повечко задницата увлича- проблем който се компенсира в воланЯ

И при мен беше така. Колата завиваше на завой като Икарус. Нормално е да има някава разлика, по принцип тампоните на заден мост се е желателно да се сленят в комплект. Не се Впрягай толова. Аз ги смених и двата, и въпреки това, като я натисня повечко задницата увлича- проблем който се компенсира в воланЯ

12 мнения
• Страница 1 от 1