Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
vicho написа:uCnaHeTcA написа:vicho написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=321377
това, защо още седи непродадено?!
Изглежда хубава, ама е т'ва много ме подразни...
"E46 325 M/// ПРОМОЦИЯ!! ТОП ЦЕНА!!"
"Модел: 323/2.5/Original"
да не е излъгал случайно?!
1. Промоцията и топ цената са валидни с пълна сила. Кола с тия екстри и направена ще намериш за 7300лв, ама другия път - Джантите с гумите са 1к!![]()
2. Това е за колеги, които не знаят, че 323-ката всъщност е 2.5![]()
....................
....................
....................
п.с. не вземам процент от "печалбата" (загубата), само си размишлявам на глас...![]()
Еми дразнещо е защото подвежда че модела на колата е 325, а той всъщност е 323. Това че двигателя всъщност е 2,5л добре си го е написал, но заглавието подвежда. Както знаеш на накои 318-ски двигателя им е порастнал и е станал 2,0л, това значи ли че трябва да ги пишат навсякъде 320-ски?
Иначе колата изглежда добре и не са и чак толкова тунингите, има коли с далеч по-дълбоки рани.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
С тоя мунинг трудно
Макар, че се намират тюнингисти. Лично мнение.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Kristian V
- Потребител
-
Kristian V написа:Здравейте колеги,
от доста време следя форума, но това ми е първи постСпрял съм се на BMW 330d , може ли да погледнете тази обява и да кажете мнение: http://www.cars.bg/u686593 .
Благодаря предварително!
Тази пак да питам някой ако има инфо ?
330D или 330XD?
Здравейте почитатели на БМВ! Обмислям вариантът да стана горд собственик на баварец, почитател съм на дизел-а, имам няколко набелязани автомобила! Главното, което обмислям дали да е 4x4 или да не е! А по конкретно 330d или 330xd! Ако може някой да коментира малко и да ми помогне! Ще бъда много благодарен!
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
Kristian V написа:Kristian V написа:Здравейте колеги,
от доста време следя форума, но това ми е първи постСпрял съм се на BMW 330d , може ли да погледнете тази обява и да кажете мнение: http://www.cars.bg/u686593 .
Благодаря предварително!
добре изглежда количката,поне аз не виждам нещо фрапиращо...но бъди сигурен че тези километри не са реални

minimalcoholic написа:Kristian V написа:Kristian V написа:Здравейте колеги,
Благодаря предварително!
добре изглежда количката,поне аз не виждам нещо фрапиращо...но бъди сигурен че тези километри не са реални
Гумените лайсни на броните не трябва ли да са черни...и тези на вратите?!!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
gogoGT написа:Гумените лайсни на броните не трябва ли да са черни...и тези на вратите?!!
Тя сигурно е излязла от завода и с други джанти, ама това не пречи да са ги сменили

dido0o``` написа:gogoGT написа:Гумените лайсни на броните не трябва ли да са черни...и тези на вратите?!!
Тя сигурно е излязла от завода и с други джанти, ама това не пречи да са ги сменили
Темата е за съвети относно избора на Е46..като гледам не само тези, които нямат, а и тези които имат е46-ци на 70% НЕ знаят какви трябва да са лайсните. ЗАТОВА съм поставил ВЪПРОСИТЕЛНА ( "?" ) на края на изречението, за да може някой, който знае какви трябва да са (ЗНАЕ, а не ПРЕДПОЛАГА) да сподели. За да може и на това да се обръща внимание..
Последна промяна gogoGT на 14 Яну 2013, 21:16, променена общо 1 път
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
gogoGT написа:minimalcoholic написа:Kristian V написа:Kristian V написа:Здравейте колеги,
Благодаря предварително!
Гумените лайсни на броните не трябва ли да са черни...и тези на вратите?!!
Защо да трябва да са черни ?!
Случайни коли

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- UBAH5
- ентусиаст
-
^ на купето няма лайстни на броните
На седан са черни 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
UBAH5 написа:^ на купето няма лайстни на бронитеНа седан са черни
на броните не на вратите става дума при него а на седана са сиви има 3 такива в офиса и 3те ли да са пръскани

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Gqbriel написа: а на седана са сиви има 3 такива в офиса и 3те ли да са пръскани
И това значи ли, че на всички седани с ЧЕРНИ лайсни са пребоядисани или сменяни?

- UBAH5
- ентусиаст
-
Пръскани са 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
gogoGT написа:Gqbriel написа: а на седана са сиви има 3 такива в офиса и 3те ли да са пръскани
И това значи ли, че на всички седани с ЧЕРНИ лайсни са пребоядисани или сменяни?Защото от това, където си написал следва, че всички, които са с различен цвят на лайсните от този на боята са "пръскани"
Много остроумно!
Да ти обясня, - дадох ти пример на коли с лайстни в цвета на купето в противоречие на изказването ти,сега по -разбираемо ли е ?
@UBAH - ще трябва да ги питам дали са боядисвали самите те,честно незнам до колко всичка са с просто пластмаси без боята на купето..някъде инфо има ли,не съм се замислял и ми е било странно като ги видя.