Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Куката:Европа ви зове, Амин!!!
Култов

Култов
Не ми хареса, филма започва да става бавен и нелогичен. Как така дядката ще контролира бившите секретни служби на комунизма и настоящата престъпност от създаването и ще ходи да се разправя с Иво по такъв банален начин. Това ако беше в реалния живот нямаше да оживее и един ден
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Айде няма нужда Генерала от ДС да ходи с толко тъп охранител дет да го остави сам срещу излизаща кола-пак не са го домислили тука,иначе отново добра серия,интересно ми е какво ще стане от това,че малката видя баща си с Мартин,и още тоя защо така се кефи,че отстрани Попов?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Главния секретар работи за Иво.Той за това се отърва от генерала.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
© написа:Не ми хареса, филма започва да става бавен и нелогичен. Как така дядката ще контролира бившите секретни служби на комунизма и настоящата престъпност от създаването и ще ходи да се разправя с Иво по такъв банален начин. Това ако беше в реалния живот нямаше да оживее и един ден
Ти виждал ли си ген.Гоцев да ходи с охрана? Аз не съм, но това не пречи Маджо да се съветва с него

Но иначе става малко тромав филма....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Спазват правилото за един умъртвен играч във всеки епизод, но наистина става достаааа ...
Преследването обаче беше много над останалите във сериала и според мен се получи идеално ...
Преследването обаче беше много над останалите във сериала и според мен се получи идеално ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Кой е истинския Силвио Байчев ?
Това с Джаро, че иска сериал за живота си, беше готино
Този път сцената с преследването беше добра, само тая глуха майка нещо... ама айде този поне нямаше научна фантастика.

Този път сцената с преследването беше добра, само тая глуха майка нещо... ама айде този поне нямаше научна фантастика.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Много безинтересно свърши, няма я тръпката за следващия епизод, но на останалите неща съм доволен
На мен ми харесват бавни сериали, с много сезони и епизоди, нямам нищо против, стига да са интересни.

На мен ми харесват бавни сериали, с много сезони и епизоди, нямам нищо против, стига да са интересни.
- driftxtreme
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 & e36
steeN написа:Кой е истинския Силвио Байчев ?
Май за Венци Стефанов намекват,и името на отбора Слава София.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Слаба серия според мен.
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
rve написа:Слаба серия според мен.
+1

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
deomen написа:Главния секретар работи за Иво.Той за това се отърва от генерала.
"главния секретар" Владо ми е съсед...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
За мен, напротив, беше си доста силна серията! Нямаше много простотии, а нещата продължават да се заплитат... И с бизнеса на Куката и с политическата кариера на Джаро и с това, че Иво се чувства достатъчно силен, за да остане без гръб...
Без страх, без спирачка!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
MatriX_Fucked написа:За мен, напротив, беше си доста силна серията! Нямаше много простотии, а нещата продължават да се заплитат... И с бизнеса на Куката и с политическата кариера на Джаро и с това, че Иво се чувства достатъчно силен, за да остане без гръб...
Според мен Иво си повярва,че Попов ще го пази занапред,което много ме съмнява.Интересно ми е ква ще е системата след като Иво надуши Куката и компания,че са си спретнали малък консорциум на бивши кадри...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Е той със сигурност знае , че куката се занимава с кредитни карти и , че е привлекал и други с него , както знаеше за генерала , че пак се занимава с Джаро .
А иначе за серията и трейлЪра за следващия епизод , и аз мисля , че главния секретар работи за Иво, а това с памперса за генерала беше голям смех .
Примера за реалния живото с генерала и Маджо е точния отговор
на въпроса защо ходи с 1 човек охрана .
А иначе за серията и трейлЪра за следващия епизод , и аз мисля , че главния секретар работи за Иво, а това с памперса за генерала беше голям смех .
Примера за реалния живото с генерала и Маджо е точния отговор

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.