Килата от определена етническа група ли е ?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Килата от определена етническа група ли е ?
BMW_RIDER написа:Само като се сета какви бяха хитовете - Графа с някаф малоумен текст придружен от световната шампионка по пърдене с уста....
Добро описание хаха.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ACCELERATOR написа:Каквото и да си говорим, факт е, че рапът е чалгата на USA
Мислех да те нахраня стабилно да си изпрося БАН-а, ма като се замислих то реално само комплименти ще съм ти направил

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Тва хората са страшно завистливи,според мен един човек или те кефи или не независимо от етноса ,всеки човек е уникален сам по себе си и не бива непременно да се слага под общ знаменател,човека прави добра музика и тя се харесва на определени хора и това ,че на някой не му допада няма право да каже "не прави яка музика брат.." - ми ок слушай си Славка Калчева примерно и се радвай - хора всякакви вскусове също,аз не съм някакъв фен на 100 кила ,но факт че човека прави не лоши парчета..мое мнение.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
BMWgiunter написа:Тва хората са страшно завистливи,според мен един човек или те кефи или не независимо от етноса ,всеки човек е уникален сам по себе си и не бива непременно да се слага под общ знаменател,човека прави добра музика и тя се харесва на определени хора и това ,че на някой не му допада няма право да каже "не прави яка музика брат.." - ми ок слушай си Славка Калчева примерно и се радвай - хора всякакви вскусове също,аз не съм някакъв фен на 100 кила ,но факт че човека прави не лоши парчета..мое мнение.
Eвала за мнението !!!

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
@xpl0d - ще ти отговоря с твой цитат:
А относно сравнението ми с чалгата - Хип-хопа е масовата музика на средностатистическият негър от гетото в Америка. Хип-хоп клиповете поразително приличат на нашите чалга клипове - пари, коли и секс. За всеки влак си има пътници, не казвам, че едното е хубаво, а другото - не.
xpl0d написа:На мен ми харесва хип-хопа. На теб ти харесва чалгата. На оня му харесва метъла. На другия - рок. Всеки да си слуша това, което му харесва, а това, което не му харесва просто да не го слуша и коментира е. Толкова ли е трудно, баси.
А относно сравнението ми с чалгата - Хип-хопа е масовата музика на средностатистическият негър от гетото в Америка. Хип-хоп клиповете поразително приличат на нашите чалга клипове - пари, коли и секс. За всеки влак си има пътници, не казвам, че едното е хубаво, а другото - не.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ACCELERATOR написа:Хип-хопа е масовата музика на средностатистическият негър от гетото в Америка
Мда, ясен си ми колко си запознат с рапа. Те такива пишман философи, като тебе, къде грам не са нясно за какво иде реч, ама се изказват, като последните спецове най-ги "обичам". Аре вземи се спри с малоумните си коментари относно рапа. Ставаш смешен. Коментирай музиката, която разбираш. Тази, която не я разбираш нито я коментирай, нито я плюй. Хубаво си ми отговорил с мой цитат, ама не си вдянал нищо от казаното, щото плюеш рапа без ни най-малко да си запознат със стила. И аз не понасям определени типове музика, ма не съм тръгнал да обяснявам на всеки колко е зле, че я слуша тази музика или да пускам теми във форума кой, кой е, откъде идва и т.н.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
xpl0d написа:ACCELERATOR написа:Хип-хопа е масовата музика на средностатистическият негър от гетото в Америка
Мда, ясен си ми колко си запознат с рапа. Те такива пишман философи, като тебе, къде грам не са нясно за какво иде реч, ама се изказват, като последните спецове най-ги "обичам". Аре вземи се спри с малоумните си коментари относно рапа. Ставаш смешен. Коментирай музиката, която разбираш. Тази, която не я разбираш нито я коментирай, нито я плюй. Хубаво си ми отговорил с мой цитат, ама не си вдянал нищо от казаното, щото плюеш рапа без ни най-малко да си запознат със стила. И аз не понасям определени типове музика, ма не съм тръгнал да обяснявам на всеки колко е зле, че я слуша тази музика или да пускам теми във форума кой, кой е, откъде идва и т.н.
И с какво точно не е прав? Че измежду лъскавите клипове с ескалейди и мацки има разни драматизиращи песни за живота в гетото ли?
Я кажи за кво иде реч ,че аз след толкова време още не мога да схвана. Айде запознай ни със стила, ако и ти въобще го разбираш. И да видим какво толкова ще изтъкнеш за тази музика дето я прави велика - без да говорим за това кой какво харесва, а за музиката като изкувство.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4