проблем с датчик разпределителен вал за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Re: проблем с датчик разпределителен вал за е39
boris_k написа:С осцилоскоп требе.![]()
Колега не че нещо ама за целия филм сам си си виновен, качвате е на диагностика, показва датчик разпределителен вал, какво има толкова да и се чудите? Слагате друг датчик, след като пак не работи, първото което трябва да ти мине през акъла е след като датчик е втора ръка, е че и той не работи /понякога при самия демонтаж се начупва инсталацията и датчика се поврежда/. Пишеш на продавача, ако не иска да върне парите или смени датчика, го слагаш в некоректните.
Иили направо си купуваш нов оригинален и филма ти щеше да приключи още в антракта.
Знам колега,признавам си вината,но нали знаеш,понякога човек си пати от грешките....
Колеги аз пък какъв късмет изкарах иде ми да се гръмна.... От Бургас до Варна всичко ок дъртата кюрда върви. .. И на първия светофар в Варна.... Музиката свири двигателя работи и хоп светнаха лампите. ... И няма палене 5 минути след това запали и прекъсва не върви абе ужас свлече се тотално колата. От там свърших си работата тръгвам за Бургаза... Веднага като дойдох приятел я закачи с лаптопа и показа 2 грешки. .. Датчик разпределителен и колянов вал изчистихме ги да видим коя ще забие пак... И естествено веднага заби датчик разпределителен вал веднага на магазина и купих поради влошени финансови обстоятелства датчик ЕРА нямам възможност за хубав смених си го сам от мизерия при минус 3 днес. ... Паля всичко ок зарадвах се направих няколко обиколки няма прекъсване работи супер колата радостно се пребирам спирам пред дома и..... Угасна сама...... И от там пак няма палене и полудях върнах се в магазина взех и тоя на колянови пак на ЕРА. ... Положих го и него и сега май се позакрепи работата е кажете ми има ли по голям нещастник от мене на напълно работеща кола да думнат и двата датчика. ...
Sent from my GT-N7000
Sent from my GT-N7000
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Еми ако и това не е късмет...

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
И аз отначало бях с ЕРА,ама ме издържа около месец и половина и до там,ама още незнаех че не вършат работа.....,дано поне при теб работи по дълго време 

Дано да искара някой друг месец до април да ме изкарат поне че толква ли са зле тия датчици ЕРА че на са и много евтини... Все пак не са по 10кинта че да ги свеням секи месец
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
Ами аз моя го бях купил за 50 кинта и ме кара малко,доколкото съм чел тук разни теми,95% от хората твърдят че такъв датчик се сменп само с оригинален СИМЕНС,а аз от личен опит се убедих че е така...,и пак казвам,дано поне теб да те изкарадулго време 

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Аз съм с два датчика на валовете. В Германия ги смених с някакви, не оригинални и така си остана проблема. Прибрах се в БГ и пак на диагностика - показа на смукателните клапани вала и на коляновия. За коляновия знам, че само оригинален и си го купих от Дару. Но за другия датчик не знаех и си го купих от колегата Lаviatan за близо 100 лв. Еми, да чукна на дърво, нямам проблеми вече над половин година и около 20 000км. При мен може и късмет да е. Не знам.
Не искам много, искам всичко!
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
Добре е че си случил на колега тук въф форума и ти е дал здрав датчик,не като мен да случиш на измамник и да ти даде неработещ датчик,пазете се от такива измекяри,че да не берете ядове като мен.....
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
milenskia525 написа:Добре е че си случил на колега тук въф форума и ти е дал здрав датчик,не като мен да случиш на измамник и да ти даде неработещ датчик,пазете се от такива измекяри,че да не берете ядове като мен.....

- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
barty написа:milenskia525 написа:Добре е че си случил на колега тук въф форума и ти е дал здрав датчик,не като мен да случиш на измамник и да ти даде неработещ датчик,пазете се от такива измекяри,че да не берете ядове като мен.....
Тези датчици се купуват само нови ..... но вече знаеш
Ок,вече знам,но защо трябва да има такива хора,които да те набутват с неработещи части!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
milenskia525 написа:barty написа:milenskia525 написа:Добре е че си случил на колега тук въф форума и ти е дал здрав датчик,не като мен да случиш на измамник и да ти даде неработещ датчик,пазете се от такива измекяри,че да не берете ядове като мен.....
Тези датчици се купуват само нови ..... но вече знаеш
Ок,вече знам,но защо трябва да има такива хора,които да те набутват с неработещи части!
докато има балъци....ще има уиски и фъстъци

казахти още в началото на темата: нов и оригинален датчик!!!!
Колеги здравейте !!
До колегата ALFA155Ts не си единствения карък на мен се случи абсолутно същото преди дни и ми побеляха косите от нерви.
Имам един въпрос към Милен ако може да си остави номера за връзка или да ми клипне 0988 805 851 Димо понеже проблемите ми продължават искам преди да предприема някакви мерки да се консултирам нещо с теб ако е удобно !! Аз също имам е39 с газов инжекцион и в момента съм в тфоя филма хаха . Благодаря предварително за отделеното внимание .
За много години !!
До колегата ALFA155Ts не си единствения карък на мен се случи абсолутно същото преди дни и ми побеляха косите от нерви.
Имам един въпрос към Милен ако може да си остави номера за връзка или да ми клипне 0988 805 851 Димо понеже проблемите ми продължават искам преди да предприема някакви мерки да се консултирам нещо с теб ако е удобно !! Аз също имам е39 с газов инжекцион и в момента съм в тфоя филма хаха . Благодаря предварително за отделеното внимание .
За много години !!
- milenskia525
- кандидат ентусиаст
-
damian4o написа:Колеги здравейте !!
За много години !!
Пуснал съм ти номера си на лично колега :-)
0878 976 801 Филип званкайте ако има нещо моя курник за сега се оформи работи
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3