740Д -реални собственици за реално мнение!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
740Д -реални собственици за реално мнение!
Привет,във връзка с предишната ми тема за ДвоУменето, там бях допуснал правописна грешка за което се извинявам, та видях че темата е заключена, истината е че аз съм решил, но един колега беше прав , че във форума няма много май реални собственици,които да споделят истинско инфо за този двигател......
Освен това да кажа на другия колега, че Осмака ми не е с ръчни скорости:) и в случая гоня наистина комфортно пътуване извън страната-Северна Германия, не че Хикса не е готин,напротив с него съм ходил и до Холандия и до Австрия,обаче си е дърво за дълъг път:)
И така,има ли наистина хора реални с такива коли,които са съгланси да споделят и техническа информация, и реален опит и главоболия с този първи осемцилиндров дизел на БМВ???
Освен това да кажа на другия колега, че Осмака ми не е с ръчни скорости:) и в случая гоня наистина комфортно пътуване извън страната-Северна Германия, не че Хикса не е готин,напротив с него съм ходил и до Холандия и до Австрия,обаче си е дърво за дълъг път:)
И така,има ли наистина хора реални с такива коли,които са съгланси да споделят и техническа информация, и реален опит и главоболия с този първи осемцилиндров дизел на БМВ???
Re: 740Д -реални собственици за реално мнение!
Колега, аз съм реален собственик на 740 D. Прегледах мненията и в предната ти тема. Гледам, че няколко човека са писали за големи проблеми с този мотор - е, поне аз такива не съм имал. Карам колата от 2 години, като преди това, 1 година, я кара мой много добър приятел, който си я внесе от Германия. На 250К километра е колата в момента и нямам никакви забележки по двигател, ходова част и т.н. Имам си някакви дребни грижи, но те са по - скоро козметични и са си част от екстрите. Сменил съм й задните лагери на моята, щото беше още с оригиналните и почнаха леко да вият, като това е най - сериозната инвестиция за ремонтна дейност, която съм направил (да чукам на дърво). Тази година ще трябва и дисковете да й сменя, като няма да се учудя, ако отново се окаже, като ги свалим, че са си оригиналните... Иначе двигателя е песен, както някой беше писал, не можеш да разбереш дали е запален дизел или бензин, ако застанеш до нея. Явно колегите са попадали на наистина лоши изпълнения, друго обяснение за негативните им коментари нямам.
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
собственик номер 2 в темата -ще ти пратя номера си да питаш какво те интересува точно.
За протокола имам я от от 2009-та над 100К навъртени в момента е на 300К+ и съм много доволен за момента
За протокола имам я от от 2009-та над 100К навъртени в момента е на 300К+ и съм много доволен за момента

- vagabond999
- Потребител
-
- Кара: e38 с 8 вафли под капака
Здравейте Колеги,
И аз съм с 8 дизелови вафли под капака. Адски съм доволен, мотора е уникален, разхода в София ми е 10.3-12.7, зависи как се кара.
Колегите с е46-ците са си направили готин календар, може и ние да си спретнем подобен с е38-ците.
И аз съм с 8 дизелови вафли под капака. Адски съм доволен, мотора е уникален, разхода в София ми е 10.3-12.7, зависи как се кара.
Колегите с е46-ците са си направили готин календар, може и ние да си спретнем подобен с е38-ците.
4 мнения
• Страница 1 от 1