Неприятни шумове по неравности

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: The black devil-335i e92

Неприятни шумове по неравности

Мнение от ND1 » 10 Яну 2013, 15:01

Забелязал съм, че и при мен се появи с времето проблема с хрупането (пукането,скърцането) от стъклата.. рових в предишна тема, но така и не разбрах как да го оправя ? И следващото чувам някакво скърцана отзад в дясно (т.е към задна дясна врата) и се чудя от къде може да е.. Напръсках уплътненията с гъми , свалих задните облеалки и напръсках и там уплътнението и проблема не изчезва.Погледнах и отзад кората (където са поставени задните колони) не ми се струва и да е от там. Този шум се чува само като минавам през по-сериозни неравности и дупки. През гърбици и леки неравности не се чува.. Чудя се вече откъде може да е .. ? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? Надявам се да може да помогнете, поне ако не двата, единия проблем да се отстрани .. :yes:
Поздрави :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Re: Неприятни шумове по неравности

Мнение от blagun » 10 Яну 2013, 17:26

ND1 написа:Забелязал съм, че и при мен се появи с времето проблема с хрупането (пукането,скърцането) от стъклата.. рових в предишна тема, но така и не разбрах как да го оправя ? И следващото чувам някакво скърцана отзад в дясно (т.е към задна дясна врата) и се чудя от къде може да е.. Напръсках уплътненията с гъми , свалих задните облеалки и напръсках и там уплътнението и проблема не изчезва.Погледнах и отзад кората (където са поставени задните колони) не ми се струва и да е от там. Този шум се чува само като минавам през по-сериозни неравности и дупки. През гърбици и леки неравности не се чува.. Чудя се вече откъде може да е .. ? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? Надявам се да може да помогнете, поне ако не двата, единия проблем да се отстрани .. :yes:
Поздрави :yes:

Решението за уплътненията на вратите е омекотител ;)

Назад към E90/E91/E92/E93