Неприятни шумове по неравности
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Неприятни шумове по неравности
Забелязал съм, че и при мен се появи с времето проблема с хрупането (пукането,скърцането) от стъклата.. рових в предишна тема, но така и не разбрах как да го оправя ? И следващото чувам някакво скърцана отзад в дясно (т.е към задна дясна врата) и се чудя от къде може да е.. Напръсках уплътненията с гъми , свалих задните облеалки и напръсках и там уплътнението и проблема не изчезва.Погледнах и отзад кората (където са поставени задните колони) не ми се струва и да е от там. Този шум се чува само като минавам през по-сериозни неравности и дупки. През гърбици и леки неравности не се чува.. Чудя се вече откъде може да е .. ? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? Надявам се да може да помогнете, поне ако не двата, единия проблем да се отстрани ..
Поздрави

Поздрави

- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Re: Неприятни шумове по неравности
ND1 написа:Забелязал съм, че и при мен се появи с времето проблема с хрупането (пукането,скърцането) от стъклата.. рових в предишна тема, но така и не разбрах как да го оправя ? И следващото чувам някакво скърцана отзад в дясно (т.е към задна дясна врата) и се чудя от къде може да е.. Напръсках уплътненията с гъми , свалих задните облеалки и напръсках и там уплътнението и проблема не изчезва.Погледнах и отзад кората (където са поставени задните колони) не ми се струва и да е от там. Този шум се чува само като минавам през по-сериозни неравности и дупки. През гърбици и леки неравности не се чува.. Чудя се вече откъде може да е .. ? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ? Надявам се да може да помогнете, поне ако не двата, единия проблем да се отстрани ..![]()
Поздрави
Решението за уплътненията на вратите е омекотител

2 мнения
• Страница 1 от 1