Проблем с ръчна спирачка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Проблем с ръчна спирачка
Здравейте,
1.Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дето ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалих какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 парчета. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ?
2. Също така ме интересува на задното колело лагера към главината ли е или може да се смени отделно ?
3. При спиране със скорост 150-160км волана ми играе(тресе), това от криви дискове ли е или има и други варианти ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа за ръчната.
Благодаря
1.Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дето ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалих какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 парчета. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ?
2. Също така ме интересува на задното колело лагера към главината ли е или може да се смени отделно ?
3. При спиране със скорост 150-160км волана ми играе(тресе), това от криви дискове ли е или има и други варианти ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа за ръчната.
Благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Проблем с ръчна спирачка
Е да знаеш др. път , че и механизма се сваля
.
- Вземи си го от някоя на части..
– Лагера ти е отделен ( сменя се трудно в полеви условия ) . Набит е в главината
- Дискове за смяна.

- Вземи си го от някоя на части..
– Лагера ти е отделен ( сменя се трудно в полеви условия ) . Набит е в главината
- Дискове за смяна.
За милиони-няма закони.
- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
Не съм особедно съгласен, че тресенето е от криви дискове, моите не са криви и пак ми тресе но знам, че са ми за смяна напречните кормилни щанги 2 бр. са на обща цена около 100 лв. ама все не остава време за тях и също кормилни накрайници... http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 01c2ba412a тук пишат колеги даже кое как се прави.
- whitewidow!
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i
А кажете на мен като волана ми тресе сьс скорост над 60км,когато натискам педала на спирачката леко и като е натисна веднага силно спира да тресе,а ако е натисна пьрвоначално силно волана само претриса за миг и спира да тресе.
Благодаря !
Благодаря !
4 мнения
• Страница 1 от 1