Решено! Реотан задно стъкло е36м40 93 год.-седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- santo3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 м43
Решено! Реотан задно стъкло е36м40 93 год.-седан
Здравейте колеги,
извинявам се ако има някъде подобно разяснение във форума, но аз не го намерих.
Интересува ме къде са разположени клемите на реотаните на задното стъкло за да ги замеря и да проверя дали стига ток до тях.
Вече проучих, че в кутията с предпазителите /в моторния отсек/, бушон 6 /20А/ и реле 15 са за задното стъкло /от руското ръководство/. Тях лесно ще ги прегледам. Но ако те са наред, преди да разтварям снопа с кабелите, който се прегъва на капака на багажника, исках да разуча дали има и други релета или бушони и къде са клемите който дават ток на реотаните. Копчето на таблото си свети, но до там. Трябва ли да се сваля кората над колонките за да се замерят клемите, изобщо те там ли са или има и по - лесен начин?
извинявам се ако има някъде подобно разяснение във форума, но аз не го намерих.
Интересува ме къде са разположени клемите на реотаните на задното стъкло за да ги замеря и да проверя дали стига ток до тях.
Вече проучих, че в кутията с предпазителите /в моторния отсек/, бушон 6 /20А/ и реле 15 са за задното стъкло /от руското ръководство/. Тях лесно ще ги прегледам. Но ако те са наред, преди да разтварям снопа с кабелите, който се прегъва на капака на багажника, исках да разуча дали има и други релета или бушони и къде са клемите който дават ток на реотаните. Копчето на таблото си свети, но до там. Трябва ли да се сваля кората над колонките за да се замерят клемите, изобщо те там ли са или има и по - лесен начин?
Последна промяна santo3 на 10 Яну 2013, 13:36, променена общо 2 пъти
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Реотан задно стъкло е36м40 93 год.-седан
Колега, първо започни с прегледа на бушона, после с релето и накрая сваляш задната лява колонка и там е работата.
- santo3
- кандидат ентусиаст
-
ivopicha написа:Колега, първо започни с прегледа на бушона, после с релето и накрая сваляш задната лява колонка и там е работата.
Мерси колега,
Знаеш ли как се мери релето?
Ще от почна процедурата. Искаш да кажеш, че като отворя багажника и като сваля кутията на колонката /от ляво/ ще ми се открият клемите на реотаните ли ?
Чета, че имало някакви бушони под седалката /задната зад шофьора/, или това е за други модели ?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , прегледай си бушона , виж релето .... Иначе в багажника нямаш работа , кората за която ти е споменал колегата се намира вътре в купето , точно над задната кора зад облегалката на седалката на самата задна колонка ... , Махаш тази кора и зад нея се виждат джаджите ... Изводите на реотана са както от ляво , така и от дясно , тоест и на лявата и на дясната колонки има излаз ... Свали двете кори и огледай там нещата .. .
- santo3
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря много за коментарите.
Оказа се, че бушона е изгорял, вече е сменен и реотаните пак работят
Бушона е в гнездо номер 6 и е жълт 20A, 32V.

Оказа се, че бушона е изгорял, вече е сменен и реотаните пак работят

Бушона е в гнездо номер 6 и е жълт 20A, 32V.

5 мнения
• Страница 1 от 1