проблем с IS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с IS
здравейте колеги колата е Е36 ИС с обикновенна газова уредба,предварително казвам че всичко по системата е в реда,винаги пали на бензин след достигане над 2000 об минава на газ,проблема е че когато паля напоследък колата гърми,а тя винаги пали на бензин,ако не гръмне припалва и ако не и дам газ угасва,като и дам газ имам чувството че работи на 2-3 цилиндъра първите 1,2 секунди,после изчиства и всичко е както трябва,работи и върви нормално,на газ няма никакви проблеми,изкажете мнения благодаря
BMW MOTORSPORT
- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Re: проблем с IS
Виж си бушоните които ти пускат газта да не са разхлабени, аз имах подобен проблем и като че ли беше от това.
Live forever or die trying
- rhase
- младши ентусиаст
-
Направи диагностика, колега. Така на сляпо не става работата, ще почнеш да сменяш едно по едно докато намериш виновния. Обичайните заподозрени са ламбда сонда, дебитомер, датчик колянов вал и така още 100... но за да не сменяш здрави части най-добре диагностика 

Колега много вероятно е изпарителя да е за ремонт. Може да не си държи газта и като палиш ,пали на две горива и колата не знае кво става.Виж кабели и свещи и една добра настройка.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колега откачи вечерта маркучите на газта към плочката и виж дали ще гърми на другият ден. И за мен най-вероятно има изпускане на газ.
5 мнения
• Страница 1 от 1