Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
На мен много ми харесва филмчето,само тоя Ивайло Захариев...Ама така е не може без шуробаджанащина все пак живеем в България...

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
© написа:Да бързи са камиончетата, но тая Мазда CX-7 пише, че е 173к.с., кара със 160 според колегата, камиона със колко ще я застигне .. Гледам, че и дават максимална 200км/ч
Иначе преди време купувахме един камион от Софавто 480к.с. и продавача реши да ни повози (да се покаже) из софийските улици. Изправи ми се косата
Да бе, ама тая мазНа ускорява, колкото 316ка.. на газ

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
ylaine написа:Наистина тая сцена не беше от най-силните и реалистични, но не мога да кажа, че катастрофите по другите филми са по-добре направени.
И Джаро никак не е музикален, припявайки си на Die Zauberflöte

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Runnaway написа:ylaine написа:Наистина тая сцена не беше от най-силните и реалистични, но не мога да кажа, че катастрофите по другите филми са по-добре направени.
И Джаро никак не е музикален, припявайки си на Die Zauberflöte
Джаро бая се е охранил по празниците

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Kris написа:Ей ама големи детективи се оказахте, приемрте че е товс е филм. Ако пък ви е трудно предположете че камиона е тунингован да ги вдига тия скорости и че жената се е стресирала.
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
според мен това беше идеята,че почна да разширява пътя ,а не натисна газта
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Слабичко малко тоя епизод, претупано на местата с екшън, бюджета явно малък 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
b00st написа:Слабичко малко тоя епизод, претупано на местата с екшън, бюджета явно малък
Ми не е малък...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:b00st написа:Слабичко малко тоя епизод, претупано на местата с екшън, бюджета явно малък
Ми не е малък...
най готино беше като адвокатката караше мазда СХ-5 или 7 там.. удари я камиона и показват как един санг йонг се преобръща

не знам как не сте го забелязали и обсъдили до сега в темата

No bling at the Ring
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
BadAngel написа:boksioraE39 написа:b00st написа:Слабичко малко тоя епизод, претупано на местата с екшън, бюджета явно малък
Ми не е малък...
най готино беше като адвокатката караше мазда СХ-5 или 7 там.. удари я камиона и показват как един санг йонг се преобръща
не знам как не сте го забелязали и обсъдили до сега в темата
Сигурно се Е***** с последното изречение

но да тоя епизод малко слабичък дойде и то не заради друго ами имаше 1-2 момента в които нещата бяха претупани и това си пролича.
опа, сега видях
съжелявам тогава

No bling at the Ring
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
А какъв беше този с белия костюм с когото говореше Туджаров в апартамента му?!

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Bavarcho написа:А какъв беше този с белия костюм с когото говореше Туджаров в апартамента му?!
Този му е дружка от прокуратурата, появявал се е още един път- като му каза, че Съни ще свидетелства

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
© написа:Да бързи са камиончетата, но тая Мазда CX-7 пише, че е 173к.с., кара със 160 според колегата, камиона със колко ще я застигне .. Гледам, че и дават максимална 200км/ч
Иначе преди време купувахме един камион от Софавто 480к.с. и продавача реши да ни повози (да се покаже) из софийските улици. Изправи ми се косата
а как разбра, че е дизелова? най-масовият модел на тези мазди е 2.3 турбо бензин 261 коня и върви доста порядъчно за такъв автомобил.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Bavarcho написа:А какъв беше този с белия костюм с когото говореше Туджаров в апартамента му?!
явно от масонското братство, миналия път като се появи показаха как си слага пръстена
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
ylaine написа:Ама естествено, че не е реалистична катастрофата. Иначе всички останали катастрофи във филмите са много реалистичниМоже би щеше да е по-добре да я избута от пътя, макар че какво нереалистично има в това жената да се панира в такава ситуация и да загуби контрол? Или викате, че тия камиончета не могат да се мерят с лека кола? А това дори не е лека кола.
Нека ви разкажа за моята единствена до сега среща с такова камионче без ремарке. В едно село настигнах 2 такива камиона без ремаркета. Караха си спокойно с 50 и аз зад тях. Излизаме от селото и аз вече се натягам да ги минавам и почвам да ускорявам. Хубаво, ама те се отдалечават. Аз вече леко изнервен, ръгам долни скорости, раздавам газ до долу, а тия продължават да се отдалечават напред с бясна скорост. Гледам, аз вече съм със 100-110, при което само си се засмях самоиронично и се отказах да ги гоня. Колко могат да вдигнат не знам, обаче такова ускорение му удрят, че могат много лесно да те направят смешенИ бях с хондичката, която до 100, 100 и малко никак не е зле. Така че ще се радвам някой по-запознат с тировете да сподели какво ускорение имат, колко им е максималната скорост и т.н.
Епизода отново беше много силен. А калкулаторът, вече няма да яде тоя сладолед
Имам пряк поглед над Скания 124-ка 400 к.с. - на километраж е до 140, ограничителя е на 90-95, но с едно "умно" копченце стига 110-120, може би с късмет 130 км/ч.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk