Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от TNT » 06 Яну 2013, 22:20

Тъпо ще е... Точно тогава ще останат само добри актьори :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Яну 2013, 23:32

Ей сега го изгледах, всичко хубаво, но катастрофата с джипа все едно е писана от 5 годишен - голям черен камион (добре, че нямаше ремарке) кара със 140 (да предположим, че му е премахнат ограничителя) настига сравнително нов джип със замазана марка (мазда не са платили) и вътре жената, която явно се чувства застрашена, но не може да вдигне скоростта на равен път и за това прави далеч по-опасните криволичения ... и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя убиец в една реална ситуация спокойно можеше да я търси в следващият град, където жената примерно си пазарува от няколко часа :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 06 Яну 2013, 23:42

То не маздата беше размазана. Размазания джип беше кайрон сякаш :mhihi:
Изображение
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 06 Яну 2013, 23:57

© написа:Ей сега го изгледах, всичко хубаво, но катастрофата с джипа все едно е писана от 5 годишен - голям черен камион (добре, че нямаше ремарке) кара със 140 (да предположим, че му е премахнат ограничителя) настига сравнително нов джип със замазана марка (мазда не са платили) и вътре жената, която явно се чувства застрашена, но не може да вдигне скоростта на равен път и за това прави далеч по-опасните криволичения ... и т.н. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя убиец в една реална ситуация спокойно можеше да я търси в следващият град, където жената примерно си пазарува от няколко часа :mhihi:

Тя дигна 160 - камерата нали показа :mhihi:
Но на мен ли само ми се привидя част от пейзажа на а.м Тракия, докато показваха таблото ? :mrgreen:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 07 Яну 2013, 0:43

Ама естествено, че не е реалистична катастрофата. Иначе всички останали катастрофи във филмите са много реалистични :mhihi: Може би щеше да е по-добре да я избута от пътя, макар че какво нереалистично има в това жената да се панира в такава ситуация и да загуби контрол? Или викате, че тия камиончета не могат да се мерят с лека кола? А това дори не е лека кола.
Нека ви разкажа за моята единствена до сега среща с такова камионче без ремарке. В едно село настигнах 2 такива камиона без ремаркета. Караха си спокойно с 50 и аз зад тях. Излизаме от селото и аз вече се натягам да ги минавам и почвам да ускорявам. Хубаво, ама те се отдалечават. Аз вече леко изнервен, ръгам долни скорости, раздавам газ до долу, а тия продължават да се отдалечават напред с бясна скорост. Гледам, аз вече съм със 100-110, при което само си се засмях самоиронично и се отказах да ги гоня. Колко могат да вдигнат не знам, обаче такова ускорение му удрят, че могат много лесно да те направят смешен :mrgreen: И бях с хондичката, която до 100, 100 и малко никак не е зле. Така че ще се радвам някой по-запознат с тировете да сподели какво ускорение имат, колко им е максималната скорост и т.н.

Епизода отново беше много силен. А калкулаторът, вече няма да яде тоя сладолед :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 07 Яну 2013, 0:45

UBAH5 написа:То не маздата беше размазана. Размазания джип беше кайрон сякаш :mhihi:
Изображение

Освен това нямаше двигател, скоростна кутия, генерация и тнт :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Яну 2013, 0:52

MatriX_Fucked написа:AK74, 5,45 + bronejiletki.... :) Sorry za latinicata....

Ау, развенчаха ме! 7.62 било... Е, нейсе! Да са живи и здрави! ;)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 07 Яну 2013, 1:01

Също така и шофьорската седалка е различна както и подглавника :mhihi:
Изображение Изображение Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Яну 2013, 7:59

ylaine написа:Ама естествено, че не е реалистична катастрофата. Иначе всички останали катастрофи във филмите са много реалистични :mhihi: Може би щеше да е по-добре да я избута от пътя, макар че какво нереалистично има в това жената да се панира в такава ситуация и да загуби контрол? Или викате, че тия камиончета не могат да се мерят с лека кола? А това дори не е лека кола.
Нека ви разкажа за моята единствена до сега среща с такова камионче без ремарке. В едно село настигнах 2 такива камиона без ремаркета. Караха си спокойно с 50 и аз зад тях. Излизаме от селото и аз вече се натягам да ги минавам и почвам да ускорявам. Хубаво, ама те се отдалечават. Аз вече леко изнервен, ръгам долни скорости, раздавам газ до долу, а тия продължават да се отдалечават напред с бясна скорост. Гледам, аз вече съм със 100-110, при което само си се засмях самоиронично и се отказах да ги гоня. Колко могат да вдигнат не знам, обаче такова ускорение му удрят, че могат много лесно да те направят смешен :mrgreen: И бях с хондичката, която до 100, 100 и малко никак не е зле. Така че ще се радвам някой по-запознат с тировете да сподели какво ускорение имат, колко им е максималната скорост и т.н.

Епизода отново беше много силен. А калкулаторът, вече няма да яде тоя сладолед :lol:

Щом те влече прочети за най-големия боклук по-пътищата Ивеко страдалис.

http://www.bulauto.com/IVECO/stralis.html

По-принцип изключват на 89-95 km/h камионите но ако имат копче/магнит спокойно развиват 120-140 km/h или докато оборотомера не свърши което зависи колко дълги са скоростите на даден камион.. Говоря за камиони над 400hp.. Мойте FH12ки изключват на 95-6 но с "бонуса" 133-4 по-gps ги нямат за нищо.. Ако си само влекача като в момента от филма нищо чудно до около 100km/h с въпросното ивеко ако предположим че е 430-530hp да вървиш по-добре от нормална лека кола така че не се учудвайте,въртящия момент е смазващ и без ремаркето съм си правил много гаври по-светофари и т.н.... ;)
Някой може да помнят че навремето на писта София имаше състезания с камиони...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Яну 2013, 8:42

Да бързи са камиончетата, но тая Мазда CX-7 пише, че е 173к.с., кара със 160 според колегата, камиона със колко ще я застигне .. Гледам, че и дават максимална 200км/ч

Иначе преди време купувахме един камион от Софавто 480к.с. и продавача реши да ни повози (да се покаже) из софийските улици. Изправи ми се косата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Яну 2013, 9:48

:mhihi: Рендето се оказа някакъв специалист по паркур. Сцената там ми хареса, беше доста убедителна. Глока също ;)

Мда, това с маздата беше доста слабо. Такива смени на ленти със 140 км/ч са абсурдни за този ковчег, да не говорим за влекача.
А и камиона може да стигне 140 преко сили, обаче ковчега си може още доста.

Също това, че не арестуваха Косъма си беше голяма грешка. После всички ще питат защо...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Яну 2013, 10:39

Ей ама големи детективи се оказахте, приемрте че е товс е филм. Ако пък ви е трудно предположете че камиона е тунингован да ги вдига тия скорости и че жената се е стресирала.

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Яну 2013, 11:13

Kris написа:Ей ама големи детективи се оказахте, приемрте че е товс е филм. Ако пък ви е трудно предположете че камиона е тунингован да ги вдига тия скорости и че жената се е стресирала.

Ти сега форумните режисьори и сценаристи как се прави филм ли ще ги учиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Яну 2013, 11:20

xpl0d написа:
Kris написа:Ей ама големи детективи се оказахте, приемрте че е товс е филм. Ако пък ви е трудно предположете че камиона е тунингован да ги вдига тия скорости и че жената се е стресирала.

Ти сега форумните режисьори и сценаристи как се прави филм ли ще ги учиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Като се има предвид че филма си е доста силен и струва не малко парички (погледни накрая спонсорите) и е малко тъпо да се пренебрегват такива моменти... Можеше по-оригинално но т'ва да е проблема,сериала си е номер 1 и е от филмите който с удоволствие бих подкарал отново от 1ви сезон до сега..... :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Яну 2013, 11:48

Това е вярно за маневрите, пробвайте с джип да правите такива маневри при 140. Тая мазда трябва да е супер стабилна щом ги може. Повечето джипове ще се обърнат веднага

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата