Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
kulov написа:
относно храненето след 19 - по-богати на белтъчини храни, също и протеинец, ако пиеш.
И преди да легнеш малко нискомаслена извара.
HackeD написа:kulov написа:
относно храненето след 19 - по-богати на белтъчини храни, също и протеинец, ако пиеш.
И преди да легнеш малко нискомаслена извара.
И на организма ти му стига малко нискомаслена извара, за да се чувства добре в продължение на 8 часа и да се възстанови от натоварения ден :O ?
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
vlad0 написа:
И на организма ти му стига малко нискомаслена извара, за да се чувства добре в продължение на 8 часа и да се възстанови от натоварения ден :O ?
Малко имам предвид 150-200гр. да няма да изядеш 1кг. ?
HackeD написа:vlad0 написа:
Малко имам предвид 150-200гр. да няма да изядеш 1кг. ?
ти пак не му разбра намека, ама нали си малък ...

Изварата трябва да ти е последно хранене преди лягане и ако може да добавиш малко зехтин за да се усвоява по-бавно.
А от 19 до преди лягане храни богати на белтък, салатки и мн вода

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То и ти не го разбра явно ама айде
Тая тема е полезна, колкото страничката с коледни диети на вестника на Кауфланд

Тая тема е полезна, колкото страничката с коледни диети на вестника на Кауфланд

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
абе не е като да не сте казали нещо полезно 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
JOTTO_DEL написа:bum_bum написа:За броя на храненията не бих се притеснявал. По-скоро обратното. Виж кравата да речем или овцата. По цял ден тъпчат. Виж и тъгъра или лъва. Те се хранят по един път на ден или дори по-рядко. Коя физика ти харесва повече?
Убедил съм се, че всичко е строго индивидуално. На едни хора действа едно на други друго и затова сега търся правилния режим за мен. Но никои не сподели дали има ефект не яденето след 19:00ч. ?
Всяка пролет я правя тая схема, само че аз не обичам да стоя гладен. Поради тази причина вечер ям само яйца, извара, сирене, кашкавал, салати, млека и т.н., ама да стоя гладен цяла вечер... няма как да стане

Tux0 Ca !

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
SpUd3r написа:JOTTO_DEL написа:bum_bum написа:За броя на храненията не бих се притеснявал. По-скоро обратното. Виж кравата да речем или овцата. По цял ден тъпчат. Виж и тъгъра или лъва. Те се хранят по един път на ден или дори по-рядко. Коя физика ти харесва повече?
Убедил съм се, че всичко е строго индивидуално. На едни хора действа едно на други друго и затова сега търся правилния режим за мен. Но никои не сподели дали има ефект не яденето след 19:00ч. ?
Всяка пролет я правя тая схема, само че аз не обичам да стоя гладен. Поради тази причина вечер ям само яйца, извара, сирене, кашкавал, салати, млека и т.н., ама да стоя гладен цяла вечер... няма как да стане
Еми реших и аз по тази схема да пробвам и от 2-ри Януари започвам

Благодаря за съветите и весело посрещане на 2013!

JOTTO_DEL написа:SpUd3r написа:JOTTO_DEL написа:bum_bum написа:За броя на храненията не бих се притеснявал. По-скоро обратното. Виж кравата да речем или овцата. По цял ден тъпчат. Виж и тъгъра или лъва. Те се хранят по един път на ден или дори по-рядко. Коя физика ти харесва повече?
Еми реших и аз по тази схема да пробвам и от 2-ри Януари започвам![]()
Благодаря за съветите и весело посрещане на 2013!
Аре и аз да запиша участие по тая схема, че нещо зачестиха лошите хранения късно вечер и работата не върви на добре

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
За много години, колеги! След като вече започнах да не приемам въглехидрати след 19:00ч. дойде и време за нов протейн. След изпити 3 бидончета от Gaspari MyoFusion, реших да сменя протейна макар, че съм доволен от Gaspari-то. Просто за проба днес си поръчах от Olimp Whey Protein Complex 700г. и Peak Anabolic Protein Fusion 1кг. като ще си остана на креатинчето на Gaspari.
Какво мислите като цяло за тези протеини? В Peak-а има и соев протейн както и добро съдържание на BCAA, и сега се чудя как да ги пия.
Аз мисля Olimp-а сутрин и вечер, а Peak-а преди и след тренировка. Как ви се струва, че до сега само с MyoFusion-а сутрин, след тренировка и преди лягане, но сега като ще са два протеини се чудя как да ги въртя? 

Хубав и изпитан метод след преяждането по празниците
е да се наблегне на интензивни Аеробни тренировки, сиреч много кардио тренировки или по- точно казан тичане плуване, лостове успоредки и т.н.
За този период е много хубаво да се храните правилно, като най- важно е да се приемат Въглехидратите сутрин, храненията да са здравословни и да са не по малко от 5-6 на ден и за да са по плодотворни тренировките е хубаво да го подсилите с витамини Б-комплекс и един хубав Азотен бустер за месец!
Поздрави на всички спортуващи!!!

За този период е много хубаво да се храните правилно, като най- важно е да се приемат Въглехидратите сутрин, храненията да са здравословни и да са не по малко от 5-6 на ден и за да са по плодотворни тренировките е хубаво да го подсилите с витамини Б-комплекс и един хубав Азотен бустер за месец!

Поздрави на всички спортуващи!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Въглехидратите са въглехидрати. Дали ще ги ядеш сутрин, вечер или посред нощ е все едно. Също и с останалите храни.
1000 калории са 1000 калории. Дали ще ги изядеш на веднъж или на 5 пъти пак са толкова. Единствената разлика е, че на 5-тото ядене вече нямаш ензими за да ги разградиш добре. Да не говорим какво се случва с инсулиновата чувствителност като ядеш 5-6 пъти на ден всеки ден.
1000 калории са 1000 калории. Дали ще ги изядеш на веднъж или на 5 пъти пак са толкова. Единствената разлика е, че на 5-тото ядене вече нямаш ензими за да ги разградиш добре. Да не говорим какво се случва с инсулиновата чувствителност като ядеш 5-6 пъти на ден всеки ден.

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Затова по твой съвет аз ям по 2 пъти най много
Не съм ял от вчера следобед и още не съм гладен...пък е време вече. Така се чувствам много по жив през деня, ако закусвам ми се приспива и не ми се работи.

Не съм ял от вчера следобед и още не съм гладен...пък е време вече. Така се чувствам много по жив през деня, ако закусвам ми се приспива и не ми се работи.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това е добре, пък после тези които не ядат след 7 да вземат да пуснат по някоя снимка да видим прогреса
Щом като се храниш 2 пъти първото ядене го направи малко, колкото да ти засити глада криво-ляво за да избуташ до вечерта. Пък е и по-удобно като си на работа. Второто ако тренираш вечер е след тренировката, тогава трябва да се наплющиш колкото можеш. Доста добре се спи след като си се напукал яко на вечеря

Щом като се храниш 2 пъти първото ядене го направи малко, колкото да ти засити глада криво-ляво за да избуташ до вечерта. Пък е и по-удобно като си на работа. Второто ако тренираш вечер е след тренировката, тогава трябва да се наплющиш колкото можеш. Доста добре се спи след като си се напукал яко на вечеря

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:
1000 калории са 1000 калории.
ете тук се разминаваш малко с бащицата ти, Милко, според него 1000 калории от мазнини не са = на 1000 от друг въглехидрат примерно
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.