Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от HackeD » 30 Дек 2012, 15:23

kulov написа:
относно храненето след 19 - по-богати на белтъчини храни, също и протеинец, ако пиеш.

И преди да легнеш малко нискомаслена извара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 30 Дек 2012, 15:36

HackeD написа:
kulov написа:
относно храненето след 19 - по-богати на белтъчини храни, също и протеинец, ако пиеш.

И преди да легнеш малко нискомаслена извара.

И на организма ти му стига малко нискомаслена извара, за да се чувства добре в продължение на 8 часа и да се възстанови от натоварения ден :O ?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 30 Дек 2012, 15:41

vlad0 написа:
И на организма ти му стига малко нискомаслена извара, за да се чувства добре в продължение на 8 часа и да се възстанови от натоварения ден :O ?

Малко имам предвид 150-200гр. да няма да изядеш 1кг. ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 30 Дек 2012, 15:46

HackeD написа:
vlad0 написа:

Малко имам предвид 150-200гр. да няма да изядеш 1кг. ?

ти пак не му разбра намека, ама нали си малък ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изварата трябва да ти е последно хранене преди лягане и ако може да добавиш малко зехтин за да се усвоява по-бавно.
А от 19 до преди лягане храни богати на белтък, салатки и мн вода :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2012, 16:03

То и ти не го разбра явно ама айде :mhihi:

Тая тема е полезна, колкото страничката с коледни диети на вестника на Кауфланд :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 30 Дек 2012, 16:40

абе не е като да не сте казали нещо полезно :)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Дек 2012, 17:20

JOTTO_DEL написа:
bum_bum написа:За броя на храненията не бих се притеснявал. По-скоро обратното. Виж кравата да речем или овцата. По цял ден тъпчат. Виж и тъгъра или лъва. Те се хранят по един път на ден или дори по-рядко. Коя физика ти харесва повече? ;)

Убедил съм се, че всичко е строго индивидуално. На едни хора действа едно на други друго и затова сега търся правилния режим за мен. Но никои не сподели дали има ефект не яденето след 19:00ч. ?

Всяка пролет я правя тая схема, само че аз не обичам да стоя гладен. Поради тази причина вечер ям само яйца, извара, сирене, кашкавал, салати, млека и т.н., ама да стоя гладен цяла вечер... няма как да стане :D
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 31 Дек 2012, 0:55

SpUd3r написа:
JOTTO_DEL написа:
bum_bum написа:За броя на храненията не бих се притеснявал. По-скоро обратното. Виж кравата да речем или овцата. По цял ден тъпчат. Виж и тъгъра или лъва. Те се хранят по един път на ден или дори по-рядко. Коя физика ти харесва повече? ;)

Убедил съм се, че всичко е строго индивидуално. На едни хора действа едно на други друго и затова сега търся правилния режим за мен. Но никои не сподели дали има ефект не яденето след 19:00ч. ?

Всяка пролет я правя тая схема, само че аз не обичам да стоя гладен. Поради тази причина вечер ям само яйца, извара, сирене, кашкавал, салати, млека и т.н., ама да стоя гладен цяла вечер... няма как да стане :D

Еми реших и аз по тази схема да пробвам и от 2-ри Януари започвам :)
Благодаря за съветите и весело посрещане на 2013! :bchug:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 31 Дек 2012, 1:06

JOTTO_DEL написа:
SpUd3r написа:
JOTTO_DEL написа:

Еми реших и аз по тази схема да пробвам и от 2-ри Януари започвам :)
Благодаря за съветите и весело посрещане на 2013! :bchug:

Аре и аз да запиша участие по тая схема, че нещо зачестиха лошите хранения късно вечер и работата не върви на добре :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 06 Яну 2013, 18:49

За много години, колеги! След като вече започнах да не приемам въглехидрати след 19:00ч. дойде и време за нов протейн. След изпити 3 бидончета от Gaspari MyoFusion, реших да сменя протейна макар, че съм доволен от Gaspari-то. Просто за проба днес си поръчах от Olimp Whey Protein Complex 700г. и Peak Anabolic Protein Fusion 1кг. като ще си остана на креатинчето на Gaspari. :mrgreen: Какво мислите като цяло за тези протеини? В Peak-а има и соев протейн както и добро съдържание на BCAA, и сега се чудя как да ги пия. :paranoid: Аз мисля Olimp-а сутрин и вечер, а Peak-а преди и след тренировка. Как ви се струва, че до сега само с MyoFusion-а сутрин, след тренировка и преди лягане, но сега като ще са два протеини се чудя как да ги въртя? :roll:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 07 Яну 2013, 11:41

Хубав и изпитан метод след преяждането по празниците :D е да се наблегне на интензивни Аеробни тренировки, сиреч много кардио тренировки или по- точно казан тичане плуване, лостове успоредки и т.н.
За този период е много хубаво да се храните правилно, като най- важно е да се приемат Въглехидратите сутрин, храненията да са здравословни и да са не по малко от 5-6 на ден и за да са по плодотворни тренировките е хубаво да го подсилите с витамини Б-комплекс и един хубав Азотен бустер за месец! :yes:
Поздрави на всички спортуващи!!!
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2013, 12:18

Въглехидратите са въглехидрати. Дали ще ги ядеш сутрин, вечер или посред нощ е все едно. Също и с останалите храни.

1000 калории са 1000 калории. Дали ще ги изядеш на веднъж или на 5 пъти пак са толкова. Единствената разлика е, че на 5-тото ядене вече нямаш ензими за да ги разградиш добре. Да не говорим какво се случва с инсулиновата чувствителност като ядеш 5-6 пъти на ден всеки ден. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 07 Яну 2013, 13:32

Затова по твой съвет аз ям по 2 пъти най много :lalala:
Не съм ял от вчера следобед и още не съм гладен...пък е време вече. Така се чувствам много по жив през деня, ако закусвам ми се приспива и не ми се работи. :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2013, 14:00

Това е добре, пък после тези които не ядат след 7 да вземат да пуснат по някоя снимка да видим прогреса ;)

Щом като се храниш 2 пъти първото ядене го направи малко, колкото да ти засити глада криво-ляво за да избуташ до вечерта. Пък е и по-удобно като си на работа. Второто ако тренираш вечер е след тренировката, тогава трябва да се наплющиш колкото можеш. Доста добре се спи след като си се напукал яко на вечеря :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Яну 2013, 14:06

bum_bum написа:
1000 калории са 1000 калории.

ете тук се разминаваш малко с бащицата ти, Милко, според него 1000 калории от мазнини не са = на 1000 от друг въглехидрат примерно
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата