Първата ми петица

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Първата ми петица

Мнение от jordanpar » 06 Яну 2013, 14:23

Мда,тази която си постнал не е лоша и с правилната скоростна кутия на всичко отгоре ;)
И не се засягай бе,мен.Като продавач трябва да знаеш че търпенето на критики е път към успеха.Даже използвай и разкажи за колата малко,постни ВИН,мои познати също си търсят Е60.
Успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lend Cruiser 3.0 D4D
Мечтае да кара: 300 hp+

Мнение от VGZ » 06 Яну 2013, 14:31

Я като сме почнали да преговорим още една която се предлага на родния пазар а именно:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1of816
Тази с оригинален М-пакет ли е и има ли според вас съмнителни,премъчани или не обявени неща.
Ако някой я е гледал да сподели, и като цяло имате ли наблюдения над Софавто и колите който докарват,наистина ли са с "гарантиран произход и на реални километри".
На мен ми изглежда добре само и липсва новия "iDrive" но мога да го преживея.
Няма спортно "М" окачване което все още не съм сигурен плюс или минус е..
Споделете и за това "М" окачване по родните пътища как е... все си мисля че е минус за България като цяло.
Поствам още една тази също ми изглежда добре ,моля споделете вашето мнение и за двете..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 06 Яну 2013, 14:39

@jordanpar - честит имен ден :)

Не си ме разбрал, аз лично не смекчавам тона, просто според мен на колегата колата си заслужава най-много от показаните до тук коли!

530ХД за 28к лв. с пълен фабричен М пакет + допълнителни екстри за тези пари няма как да намериш читава. Поне 10к. лв са отгоре, дори колега от форума преди 8 месеца си взе точно такава, натъпкана с екстри, камери за щяло и нещяло но цената беше над 43к лв. и по нея имаше за правене.

Колегата бат Злати, според мен пази черният салон, ако е така да го предложи като опция, защото оранжево-кафявият може да не е по вкуса на всеки.

Аватар

Мнение от jordanpar » 06 Яну 2013, 14:45

Ааа,нека не бъда разбиран грешно,че съм оплюл дадената кола.Нищо подобно,даже ми харесва и наистина за цената си е ОК :yes:
Просто обърнах внимание на това че вече много хора ползват подфорума да се допитват до една или друга обява,а като прочетат критиките към една горубленска и една от форума и става леко тъпо че едните се плюят а другите не.Все пак за човек който тепърва например ще ръсне едни 30 бона за Е60 не е достатъчно да му кажеш че щом е форумна да я взима.Нищо повече.
А батзлати просто ме иронизира :mhihi: мисля за салона искайки да каже че си е такъв,той ако и втори салон има,тя колата е съвсем изгодна като пари

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 06 Яну 2013, 15:10

Вижте момчета , до сега нито веднъж не съм използвал форума да предлагам кола за продажба , макар че ако изключим лято , през останалото време се занимавам с внос на БМВта. И никога до сега не съм коментирал някоя кола по обява или само по снимки.
За мене този форум е да си споделяме за различни проблеми по нашата любима марка и тяхното рационално решение. Подхвърляния от типа "ама този салон оригиналния ли е" са меко казани несериозни.
А за колата - гарантирам че не е крадена , не е запорирана и всички възли и агрегати функционират на шест.
:bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 06 Яну 2013, 15:23

jordanpar написа:
stankata777 написа:За мен салонът е фабрично така,когато долната част на вратите е в черен цвят,то и подлакътника е в същият цвят.М пакетът е само оптичен(аеродинамичен),а колкото до седалките въпрос на вкус.Предишният ми автомобил беше със спортен салон,и моето предпочитание е за обикновения салон...,комфортните седалки са съвсем друга 'бира" ,но и цената е стряскаща при поръчка....

stankata777 написа:1.М -енте джанти(оригиналните от този стайл са само 19')
2.няма интериорен М праг
3.няма М педал за почиващият крак
5.не виждам таван антрацит
Много съмнително ми е първият собственик да е поръчал само М външен пакет + богато оборудване+М волан,но да не е поръчал пълен пакет....

За такива противоречия говоря.Наистина е тъпо как само факта че батзлати разбираш ли продавал този автомобил и тонът се смекчи за едни и същи неща.

Явно и мен не си ме разбрал.В единия случай на М пакет,коментирахме че джантите са менте ,както и евентуално волана.В другия случай просто няма какво да се коментира,нито джантите,нито интериора са М,вижда се с невъоръжено око :mhihi: .Къде видя протоверечия? :shock:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Аватар

Мнение от jordanpar » 06 Яну 2013, 15:42

Противоречието е че в единия случай ти се струва съмнително първия купувач да е поръчал само външен М пакет и той да си е фабричен и нищо друго,а в другия да казваш че било само аеродинамичен пакет,нещо в което аз бях оспорен като ми беше казано че нямало половинчат М пакет,или имало или не,всичко друго е менте.Какво променя нещата дали за добавени някви М подобни джанти или не????Нали при всички случаи се претендира за М пакет,който вие веднага заклеймявате като ментелив.Айде,тук няма джанти ,то даже и волан няма,ама защо не се задъвка с тези факти????Разбирам и продавача че не му се впуска в спор,за да си спести неудобни въпроси.затова пичове оставете всеки да си върши бизнеса и не коментирайте по различен начин за едно и също нещо,защото така не се печели доверие за меродавни мнения.
Ама живи и здрави да сте всичките тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 06 Яну 2013, 17:02

VGZ написа:Я като сме почнали да преговорим още една която се предлага на родния пазар а именно:
Тази с оригинален М-пакет ли е и има ли според вас съмнителни,премъчани или не обявени неща.
Ако някой я е гледал да сподели, и като цяло имате ли наблюдения над Софавто и колите който докарват,наистина ли са с "гарантиран произход и на реални километри".
На мен ми изглежда добре само и липсва новия "iDrive" но мога да го преживея.
Няма спортно "М" окачване което все още не съм сигурен плюс или минус е..
Споделете и за това "М" окачване по родните пътища как е... все си мисля че е минус за България като цяло.
Поствам още една тази също ми изглежда добре ,моля споделете вашето мнение и за двете..

И двете коли изглеждат изрядни и с непроменено фабрично оборудване.
М-окачването според мен е прекалено твърдо за българските условия, и не смятам че трябва да бъде "желана" екстра.
Смятам че фабричното окачване на xd, което е по-високо и меко, е най-удачно.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 06 Яну 2013, 17:25

da6ip написа:
VGZ написа:.......
Смятам че фабричното окачване на xd, което е по-високо и меко, е най-удачно.

+1 :yes:
За първи път се качвам на xd и наистина вози най-добре от всички до сега.

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 06 Яну 2013, 17:35

Това си е изцяло до човека. На мен М спорт окачването ми е меко на моменти, по-меко от това със сигурност не искам да карам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 06 Яну 2013, 17:39

VGZ написа:Ако някой я е гледал да сподели, и като цяло имате ли наблюдения над Софавто и колите който докарват,наистина ли са с "гарантиран произход и на реални километри".

Софавто превъртят км със сигурност и понякога доста грубо!С очите си видях една 6 серия,която в Дойчланд беше на обява на 386к км,те я освежиха и пуснаха на 136к км!!!Предполагам повечето колеги знаят за техния модерен козметичен център,в който подмладяват автомобилите - http://www.sofauto-avangard.com/
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lend Cruiser 3.0 D4D
Мечтае да кара: 300 hp+

Мнение от VGZ » 06 Яну 2013, 17:49

stankata777 написа:
VGZ написа:Ако някой я е гледал да сподели, и като цяло имате ли наблюдения над Софавто и колите който докарват,наистина ли са с "гарантиран произход и на реални километри".

Софавто превъртят км със сигурност и понякога доста грубо!С очите си видях една 6 серия,която в Дойчланд беше на обява на 386к км,те я освежиха и пуснаха на 136к км!!!Предполагам повечето колеги знаят за техния модерен козметичен център,в който подмладяват автомобилите - http://www.sofauto-avangard.com/

И аз го знам това но сега като го чувам и от теб се отказвам от каквито и да е бъдещи взаимоотношения с тях.
Другата сливенската някой да има наблюдения над нея? Седи вече месец в мобилето дали някой не я е погледнал на живо?
В първия момент си помислих че е на колега от форума...снимките са правени с мерак.. като за календар :D :D .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 06 Яну 2013, 18:44

Cinder написа:Това си е изцяло до човека. На мен М спорт окачването ми е меко на моменти, по-меко от това със сигурност не искам да карам :mhihi:

Твоят "стил на шофиране" не е точно средностатистически :mrgreen: (както и на martinG60, преди да се е включил :yes:)
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 335i LCI Xdrive
Мечтае да кара: каквото кара
Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd

Мнение от kapitanat » 06 Яну 2013, 19:36

Здравейте колеги, малко почвам да се притеснявам на къде отива тази тема, но пък все пак в спора се крие истината. Благодаря на всички за изказаните мнения, защото все пак те ми помагат малко или много да взема най-правилното решение.
Днес видях колата на колегата Златан, много приятен и приветлив човек, който не криеше нищо, веднага ми каза, че м-пакета е допълнителен и колата по мое мнение, след като я покарах е в отлично техническо състояние, мотора не се чува, няма черно по ауспусите, всичко и работи и се усеща невероятно стабилно на пътя, като возията също е на много високо ниво, нищо чудно това да бъде моя автомобил, но за мен търсенето тепърва започна и съм длъжен да видя повече от пазара преди да се реша коя е моята кола. Днес се качих на 535д от авто къща и останах потресен, след запалването си помислих, че съм в танк а не в кола 2007г. тракането и димът бяха ужасяващи и на колата и личаха много повече километри от 178к. на колкото ми я показа продавача, за вървенето, не знам защото не пожелах да я карам повече след фал старта, въпреки че интериора беше много приятен, качих се само за пробата и в 730д фейс 2006, но с моето телосложение (170см - 70 кг) изглеждам смешно в този параход и динамиката на такъв тежък автомобил не е по моя вкус, качих се и в кола от друга марка :oops: и останах сериозно впечатлен (говоря за мерцедес ЦЛС 350), но по очевидни причини до сега не бях споменавал в нашия форум, че търся подобен автомобил. Все пак търсенето продължава и се надявам да направя най-добрият възможен избор, защото за мен тази кола е по скоро сбъдването на мечта отколкото на необходимост или просто превозно средство, за което си мечтая откакто съм тръгнал да плавам по корабите.
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996

Аватар

Мнение от jordanpar » 06 Яну 2013, 20:53

VGZ написа:Другата сливенската някой да има наблюдения над нея? Седи вече месец в мобилето дали някой не я е погледнал на живо?
В първия момент си помислих че е на колега от форума...снимките са правени с мерак.. като за календар :D :D .

Под номера пише че е от BMW Niederlassung Essen,ако не го знаеш написаното сигурно няма и да го прочетеш при тези снимки в мобилето.Тоест може би е купувана от там,което е повече от добре и проследяването на историята точно на тази кола няма да е трудно.Друг е въпроса,че цената отива колкото едно 550,но пък всеки си знае за какво колко би дал.Но това е сериозна обява откъдето и да погледнеш.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61