Прекъсва м42б18

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Coupe

Прекъсва м42б18

Мнение от Emilow » 06 Яну 2013, 0:24

Значи мотора е Ис както см писал в заглавието, проблема е следния като карам на бензин и примерно я задържа на определени обороти няма значение колко са и като подам по рязко газ има някакво глъхнене или прекъсване незнам как да го нарека и неможе да се изфорсира както трябва, а при постепенно даване на газ го има, но не се усеща така както при рязко.Първоначално ми направи впечатление че го прави когато е студена, но и като загрее пак си е същото.Колата има и гас, но на гас го няма тоя проблем,сменил съм бензиновата помпа, че и тя беше заминала,горивния филтър и него, има разлика но тоя проблем явно си остана, имам съмнения за дебитомера дали може от него да прави тези глупости да върви на пресекулки така да го нарека,но за това и пиша тук ако някой колега е имал такъв проблем да каже или пък да знае примерно от скапан дебитомер или някой датчик дали може да работи така нека сподели,а забравих да кажа че и гуфрето съм сменил с чисто ново и немисля че дърпа въздух от някъде щото щеше и на гас да го прави. Благодаря предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Re: Прекъсва м42б18

Мнение от petio_bmw 318is » 06 Яну 2013, 14:14

Пробвай да натегнеш пружината на дебитомера,най-вероятно там да ти е проблема.

Назад към E36