Изпращането на ........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Изпращането на ........

Мнение от sonny » 14 Авг 2006, 21:30

Всичко започна може би преди 2 седмици, а може би снощи и аз самия незнам. Но да започна от начало. Преди 2 седмици завършваше почивката ми на морето, последната вечер се случи нещо неприятно, откъсна ми се кабелчето на вентилатора за охлаждането, оттам вдигна температура и ми гръмна радиаторчето на парното. Скъса ми се сърцето, Но съдба. На другия ден, закрепихме положението и се прибрахме в София. Естествено веднага разглобих колата за да немухляса мокета, използвах случая да го изпера. След като го свалих видях, че колата е позагнила тук-таме (все пак е на 20 години). Та реших докато намеря ново радиаторче да я позакърпя. Да, но това е време, а аз съм свикнал всеки божи ден да всявам ужас по улиците с цялата си конушня, съдържаща 218 расови жребци. Този ремонт се проточи във времето и минаха въпросните 2 седмици. През това време обаче аз я продадох. Та снощи в 2часа тя беше готова. Жребците пърхаха с ноздри и ме подканяха да я изкарам от гаража, докато го затворя любимата ми кола боботеше тихо, но все пак раздразнително (за спящите ми съседи). Неиздържах, понесох се по токущо измитите от обилния дъжд улици и си избирах само широки и хубави булеварди, но ги избирах така, че да ме отведат на любимия плац, а именно до Сами в Дружба. Повъртях се малко там, след което се понесох отново към дома, удволетворен от случилото се. Прибрах се, изкъпах се и си легнах, докато заспя си мислих и в един момент усетих, че натрупаното напрежение и проблеми, (а те небяха малко) бяха изчезнали. Това беше първата част от достоиното изпращане на най-любимото БМВ което някога съм имал. На сутринта малък Мадю ми се обади и каза, че неможе да запали щото му дефектирал стъртера на много синята е28ца. Аз тръгнах с много синята е23ка да го дръпна. Стигнах до него дръпнах го, запали и след това двамата карахме заедно до моя сервиз за да му оправя стартера. А именно в това пътуване, отдадох на своята любима бима, цялата си любов и страст. Това пътуване от около 7 км ми се стори около 70. През целия път двете сини акулести гондоли поднасяха завойте като едно цяло, престоя по светофарите, показваха характер, а изпреварването беше като течението на река Марица. В този момент незнаех да се радвам ли или да плача, защото само след 2 часа ме чакаше среща с новата ми любов, наречена от създателите си е32.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Авг 2006, 21:52

Както казва нашия приятел Джони Уокър - keep walkin'... Само красивия спомен има значение ;)
Never mistake motion for action...

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 14 Авг 2006, 22:01

Без думи просто :МАГИЯ:

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 14 Авг 2006, 23:30

Кралят умря...Да живее краля...
Една си отива друга идва...Мисля че новата ще ти носи по голяма радост...мисли го и ти,разбира се без да забравяш за старата,и всичко ще е по-добре от всякога...
Мога само да ти кажа:ENJOY SHEER DRIVING PLEASURE...ENJOY IT WITH ALL YOUR HEARTH... :twisted:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Авг 2006, 0:16

Мисля ,че няма какво да добавя :) Обичам я Е32-ката и се радвам,че вече е твоя собственост 8) Сега тепърва с нея ще се забавляваш,пък чат-пат ще споделяш :D

Много здраве :wave:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 15 Авг 2006, 22:31

Благодаря ви момчета, в Четвъртък мисля да има изенада на екото :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 15 Авг 2006, 22:54

sonny, бързо да направиш и някоя снимка, че то не може всички да сме на екото;) Честито:)
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 16 Авг 2006, 0:43

Братле не знам как мислят другите, но на мен тва ми се вижда като израза "Първа любов ръжда не хваща", аз бих добавил "собенно, ако си обичал" :bowdown: , не знам ако ми се наложи да се разделя с моите красавици не знам как бих се чуствал :confused:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 17 Авг 2006, 7:22

ge_a написа:Братле не знам как мислят другите, но на мен тва ми се вижда като израза "Първа любов ръжда не хваща", аз бих добавил "собенно, ако си обичал" :bowdown: , не знам ако ми се наложи да се разделя с моите красавици не знам как бих се чуствал :confused:

Проблема е, че това не ми беше нито първото е23, нито първото БМВ. Тая е23ка ми беше 24то БМВ и 3то е23, но просто ганех собственика да ми я продаде 4 години, той живее на мойта улица и всяка вечер като ходех до магазина минавах покрай нея и само я гледах и се радвах и я исках. Но все пак болката минава ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 17 Авг 2006, 12:22

Честито :shock: :D

:OT: Така както си го подкарал след 2 години да не караш е65 8)

Аватар

Мнение от sonny » 17 Авг 2006, 22:59

Лошото е, че не се състоя изненадата, а тя трябваше да се състой от две доста лоши и доста зелени е32ки с доста големи бордове по джантите

Назад към Страхотни истории