Чейнджър на Е38-MP3?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Чейнджър на Е38-MP3?
DLVasilev написа:cod-cdbp написа:Не мога да ви схвана идеята с тези мп3-ки. Карате премиум модела, на премиум марката БМВ, с премиум озвучаване, а искате да слушате гадни мп3-ки?
Нямам нищо против, компактен формат е, едно ЦД от 70 стотинки може да го слушаш с дни, но качеството е зле, поне за мен, като човек, който цени истинския звук. То и тук идва другия момент колко изпълнители издават читави записи, но това е друга тема, защото доста промених музикалните си вкусове заради точно това. И също така и фактора колко от записите в колите ни са конвертирани мп3-ки в аудиодискове![]()
Иначе, за да е полезен поне мъничко поста ми, имам някакъв смътен спомен, че чейнждър от мини може да се интегрира в Е38, макар и от късните модели, като естествено чете и мп3.
ПС Няма да показвам как 6 албума заемат 12GB пространство, само ще кажа, че смисъл има.
Да дай сега и касетки да записваме и грамофони да си слагаме в колите...
Аз да попитам отзад на барчето има аудио вход обаче не реагира на никакъв източник на аудио. Как да го подкарам? И има ли изобщо начин да подкарам външно устройство, било то и телефона без да развалям много колата?
А/В входа отзад е активен само на А/В от тв модул 31 канал (или последния възможен), и съответно е моно, но има поне 3 начина да пуснеш стерео, потърси във форума как става - не е сложно. но най-добре е да пожертваш ченджура - там да ти дойде аУКСА
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
И аз така го мислех. Освен това съм за нов тв модул.
А ерата на дисковете и касетките за мене мина отдавна, въпроса е че не ми се разваля визията с афтърмаркет касетофони
А ерата на дисковете и касетките за мене мина отдавна, въпроса е че не ми се разваля визията с афтърмаркет касетофони

ATR-42/72
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
tngeorgiev написа:DLVasilev написа:cod-cdbp написа:Не мога да ви схвана идеята с тези мп3-ки. Карате премиум модела, на премиум марката БМВ, с премиум озвучаване, а искате да слушате гадни мп3-ки?
Нямам нищо против, компактен формат е, едно ЦД от 70 стотинки може да го слушаш с дни, но качеството е зле, поне за мен, като човек, който цени истинския звук. То и тук идва другия момент колко изпълнители издават читави записи, но това е друга тема, защото доста промених музикалните си вкусове заради точно това. И също така и фактора колко от записите в колите ни са конвертирани мп3-ки в аудиодискове![]()
Иначе, за да е полезен поне мъничко поста ми, имам някакъв смътен спомен, че чейнждър от мини може да се интегрира в Е38, макар и от късните модели, като естествено чете и мп3.
ПС Няма да показвам как 6 албума заемат 12GB пространство, само ще кажа, че смисъл има.
Да дай сега и касетки да записваме и грамофони да си слагаме в колите...
Аз да попитам отзад на барчето има аудио вход обаче не реагира на никакъв източник на аудио. Как да го подкарам? И има ли изобщо начин да подкарам външно устройство, било то и телефона без да развалям много колата?
А/В входа отзад е активен само на А/В от тв модул 31 канал (или последния възможен), и съответно е моно, но има поне 3 начина да пуснеш стерео, потърси във форума как става - не е сложно. но най-добре е да пожертваш ченджура - там да ти дойде аУКСА
Защо чейнджъра колега? По добре касетофона да се резне и от там да се вземе AUX-a

/// 6>4

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Касетофона не ми се сваля. По добре чейнджъра мисля. Така или иначе няма да го ползвам

ATR-42/72
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
viewtopic.php?f=35&t=121018 може да е в помощ на някой,аз лично съм доволен.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
DLVasilev написа:Касетофона не ми се сваля. По добре чейнджъра мисля. Така или иначе няма да го ползвам
Не се сваля,просто се режеха отзад някакви жички и се изкарваше 3.5мм аудио жак,на който си включваш ipod/телефон и т.н. за музика

/// 6>4

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Вади се мотора и се бърка отпред 
темата иначе би ми свършила чудесна работа ако и на Е38 е същата схема

mpp82 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=121018 може да е в помощ на някой,аз лично съм доволен.
темата иначе би ми свършила чудесна работа ако и на Е38 е същата схема

ATR-42/72
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
DLVasilev написа:Касетофона не ми се сваля. По добре чейнджъра мисля. Така или иначе няма да го ползвам
Колега а да не би касетофона да го ползваш някога?И плюс това се сваля по лесно от ченджера !Аз лично съм си изкарал 3,5мм от касетофона и ползвам телефона или трансмитер с букса качеството е задоволително.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Aми в крайна сметка може и него да го сваля. Имам малко по-важни неща в момента за оправяне, та просто информативно питах как седят нещата с музиката в тая кола. САмо трябва да видя кои точно са кабелите от тоя касетофон, че не съм в час с жиците 

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
DLVasilev написа:Aми в крайна сметка може и него да го сваля. Имам малко по-важни неща в момента за оправяне, та просто информативно питах как седят нещата с музиката в тая кола. САмо трябва да видя кои точно са кабелите от тоя касетофон, че не съм в час с жиците
Че ти направим едно жакчи

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:DLVasilev написа:Aми в крайна сметка може и него да го сваля. Имам малко по-важни неща в момента за оправяне, та просто информативно питах как седят нещата с музиката в тая кола. САмо трябва да видя кои точно са кабелите от тоя касетофон, че не съм в час с жиците
Че ти направим едно жакчи![]()
![]()
Е аде де

ATR-42/72
- evtimcho_g60
-
-
boris_k написа:А как ще отрежеш тези няколко си жички, ако не го свалиш.
извинявай,ама 4:3 монитора е на по-малко болтове от чейнджъра...а и винаги ще се присетиш за някой готин диск,докато касетки вече не се продават на пазара...
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
При мен чейджъра така или иначене желае да тръгне, та няма файда ако е сетя за някой готин диск. Касетки имам останали, но не възнамерявам да ди слушам
За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е

За това му бях вдигнал мерника на него, но ако е по-лесно от касетофона от него ще е

ATR-42/72
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3