Киномания
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Киномания

Много като тебе вече плакаха ...
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Колеги, има ли някой да е гледал този филм? Да чакам ли по-хубав рилийз или да го оте*а? Как е като екшън, като сценарий? Актьорската игра на ниво ли е?
п.с. Рекламата беше убийствена!
п.с. Рекламата беше убийствена!

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
N.Mihaylovski написа:acho.rs написа:
Добро развлечение и до там . Абсолютно предсказуемо развитие на действието, множество излишни и разводнени сцени , прекалено близо до "Задругата на Пръстена" като етапи във филма ... че и като идея .
Тъпата финална сцена допълнително посъсипа филма![]()
Все пак си мисля, че е задължително да се гледа защото други подобни заглавия няма . Лична оценка 7/10
Явно си отишъл с големи очаквания, преди всичко това е по детско филмче, който е чел книгата знае, аз съм супер доволен от видяното, направили са го перфектно, заслужава си парите определено.
Ами не е точно така . Аз си знаех, че ще е детинско но не очаквах и да се припокрива с ЛОТР . Всъщност и съвсем не е детско , защото си има достатъчно клане . Най-гадното за мен е че гледах бледо копие на властелина . 1:1
- сцената в началото в графството
- варги гонят добрите
- елфски райдъри ги спасяват в последния момент
- следват моменти в Ривъндейл , където се оспорва мисията
- преход през планински проход, където ги чакат неприятности (в задругата , Саруман правеше лавини)
- след това влизат под земята ...
... Орлите накрая разхвърляха половината варги , но вместо да убият всички ей така за спорта оставиха Азог жив

В ЛОТР главните греой бяха да речем най-добрите войни от расите и пак Боромир го убиха . Тук някакви дебилни джуджета , които едва ходят прави, смазаха от бой няколко хиляди гоблина и дори не им потече кръв . За малоумните моменти (надрусан с гъби магьосник , откриването на голфа) изобщо няма смисъл да говорим.
Като цяло филма е добър разбира се , но е много далеч от това което може П.Джаксън . Личи комерсиализацията , най-малкото от това че ще правят 10 часа филм от 300 страници книга .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ачо
то това си е по книгата, кво да направят, книжката определно си е детска, в сравнение с Властелина, ако нямаше клане нямаше хич да е интересно, не знам дали си чел книгата, но аз съм я чел, и заради това останаха много доволен от филма филмчето е с развлекателна цел, 2 рата част очаквам да е по сериозна
то това си е по книгата, кво да направят, книжката определно си е детска, в сравнение с Властелина, ако нямаше клане нямаше хич да е интересно, не знам дали си чел книгата, но аз съм я чел, и заради това останаха много доволен от филма филмчето е с развлекателна цел, 2 рата част очаквам да е по сериозна
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
N.Mihaylovski написа:Ачо
Прав си, защото и други чели книгата се кефят как филма е станал доста по-добре и по-сериозен от книжлето .
Както и да е - няма какво толкова да бистрим , теории хиляди . Филма е добър и с радост ще го гледам и на домашното си кино

ПС: ... или по-скоро не - ще си пусна Задругата На Пръстена за 15ти път

Уникален както винаги.Мислех,че за 4 серии са се изчерпали,но пак успяват да изкъртят....
Сид:"Ако умра,намерете ми жена и и кажете,че я обичам"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Хобита бива .В общи лини следва сюжета на книгата."лиричните" отклонения не са чак толкова зле.Само не знам що почнаха сагата със "задругата" като беше редно това да е първо.
Имам една единствена забележка....към твърдите и неудобни седалки в арена
Имам една единствена забележка....към твърдите и неудобни седалки в арена

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Fixxxer написа:
On:
Някой по горе беше писал за сериали, та да препоръчам един ако не е:
Sons of Anarchy

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
http://www.imdb.com/title/tt1142977/
Тим Бъртън, черно-бял...
П.П. Който не харесва "куклените" Батман-и да не си губи времето.
Тим Бъртън, черно-бял...
П.П. Който не харесва "куклените" Батман-и да не си губи времето.
Only dead fish follow the stream...
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4

На пешеходна пътека е блъсната бременна жена, автомобилът избягва от местопроизшествието. Колата принадлежи на високопоставения чиновник и депутат Галицки. Той твърди, че колата му е била открадната. В интернет се появява видеоклип от произшествието. Събитието получава обществен отзвук. Мъжът на загиналата, бивш автокрадец, започва собствено разследване на престъплението, но престъпникът му оказва жесток натиск...
Кой ще повярва на бившия затворник? Ще му помогне ли следователят, който разследва случая, или ще поддаде на натиска на началниците си....
http://zamunda.net/details.php?id=335942&hit=1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
mejdupraznika написа:
На пешеходна пътека е блъсната бременна жена, автомобилът избягва от местопроизшествието. Колата принадлежи на високопоставения чиновник и депутат Галицки. Той твърди, че колата му е била открадната. В интернет се появява видеоклип от произшествието. Събитието получава обществен отзвук. Мъжът на загиналата, бивш автокрадец, започва собствено разследване на престъплението, но престъпникът му оказва жесток натиск...
Кой ще повярва на бившия затворник? Ще му помогне ли следователят, който разследва случая, или ще поддаде на натиска на началниците си....
http://zamunda.net/details.php?id=335942&hit=1
Има и друг филм с този артист и не е лошо екшънче,казва се "Непобедимият"
А ето този е доста добър,това е втора част без да има връзка с първата,която също е добра,Шведите правят добри филми

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
darko1 написа:Много добър
Дълго време го чаках тоя филм и настина ми хареса - препоръчвам

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Мускули и кръв има, макар и "кръвните" ефекти на моменти да са на ниво "paint"

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Търся 2-3 филма който съм ги гледал 100-пъти но не мога да се сетя имена... Първия го имаше някъде из темата филма е хорър ставаше въпрос за едни кукли и един стар цирк който беше близо до едно езеро,главния герой отиваше в едно имение при баща му и накрая се оказа че мащехата му с някакво изобретение е симулирала че баща му е жив... Втория филм се развива в римско време,две момчета най-добри приятели ги разделя това че единя баща му беше цезар или нещо такова и след като той се издига предава най-добия си приятел и го праща на изгнание,отначалото правеха номер с една пръчка и се учеха да я хващат... Третия филм май се казваше тъжната флейта но не мога да го намеря и него,един самурай пазеше едно бебе и го гонеха тия от клана му и отиде е един цирк с него и ония отидоха и там.. ПОМАГАЙТЕ! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!