Проблем с плафоните
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vlatku
- Потребител
-
- Кара: 318TDS
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: 318 TDS Touring
Проблем с плафоните
Така, вече прегледах всички теми, които успях да намеря с търсачката, но не намерих решение на проблема.
1-Плафоните ми светят само и единствено когато колата е на контакт.Когато има отворена врата не светват до момента в който не подам на контакт.Няма значение дали са лупите или големите плафони.И този отпред и този в багажника.Колата е комби.
2-рото нещо което ми прави впечатление е, че когато не е на контакт и съм пуснал фаровете свети само десен габарит.
Някой да има идея къде да търся проблема.Комфорта си ми работи и централното и прозорците си се затварят като заключа колата било с дистанционното било с ключа.
1-Плафоните ми светят само и единствено когато колата е на контакт.Когато има отворена врата не светват до момента в който не подам на контакт.Няма значение дали са лупите или големите плафони.И този отпред и този в багажника.Колата е комби.
2-рото нещо което ми прави впечатление е, че когато не е на контакт и съм пуснал фаровете свети само десен габарит.
Някой да има идея къде да търся проблема.Комфорта си ми работи и централното и прозорците си се затварят като заключа колата било с дистанционното било с ключа.
- streetpro
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318I
- Мечтае да кара: 328CI
Re: Проблем с плафоните
vlatku написа:Така, вече прегледах всички теми, които успях да намеря с търсачката, но не намерих решение на проблема.
Колега за проблема с габаритите . само преден или заден ляв не ти свети или и двата не светят от ляво ,ако и двата не светят проблема е от ключа за светлините имал съм такъв проблем сменяш ключа и си ти аз си го купих за 10 лв от тук. Успех колега и весели празници

- vlatku
- Потребител
-
- Кара: 318TDS
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: 318 TDS Touring
Re: Проблем с плафоните
Проблема беше отстранен.
Оказа се, че е от бушон.След като смених 2 броя чак на 3-тия запалиха всички габарити.Бушонът за леви габарити и плафони е общ и сега си имам и плафони в колата.
Весело посрещане на новата година.
Оказа се, че е от бушон.След като смених 2 броя чак на 3-тия запалиха всички габарити.Бушонът за леви габарити и плафони е общ и сега си имам и плафони в колата.
Весело посрещане на новата година.
3 мнения
• Страница 1 от 1