Е36 проблем със степените на вентилатора

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Re: Е36 проблем със степените на вентилатора

Мнение от Coulthard » 25 Дек 2012, 18:52

burnou7 написа:Колеги я да питам и аз,с дигиталния съм и колкото и да усилвам едвам духа,а иначе като си допра ръката до духалката е топло,но на 5см примерни и свещ няма да загаси :banghead:
п.п. махнал съм филтъра

И аз съм с дигиталка и съм преболедувал всичките му болести - таралеж, клапи, четки вентилатор, гаден филтър....
та ако наистина е чак толкова зле ми мирише на заминаващ си таралеж .... потърси темата във форума и като видиш кой кабел за какво е на буксата на таралежа ги дай на късо - тогава вентито получава директно 12в без електрониките и ще разбереш дали е нормално или ежко си отива.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Е36 проблем със степените на вентилатора

Мнение от KickingKing » 28 Дек 2012, 10:35

Е то верно не се ползва тая търсачка....

Почваш от смяна на филтър, продължаваш с резистора и стигаш до таралежа. Ако си с врътките май няма таралеж е*а ли го. Първо заминава първа степен, после втора, после трета. Ако си с врътките и имаш късмет резистора не е капсолован и са едни като пружинки. Един контактен спрей и работата се оправя почти винаги. Ако не вземаш друг. На старо вървят 20-50лв в зависимост.
Таралежа почва от 40-50 цената, но аз до там не съм стигал. Почвай едно по едно и ще разбереш къде ти е грижата, а после пробвай търсачката, а?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Предишна

Назад към E36