Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
И аз споделям мнението ти, колега. Малко съм наплашен по отношение на газта, защото ежедневката, която карам в момента е на ВАГ - 1.8 турбо 150 коня. С газов инжекцион съм и направо ми се почерни живота. Как ли не я настройваха тази уредба, къде ли не я въртяха, какво ли не правиха........ Да, наистина върви почти като на бензин, но винаги има един компромис и едно НО. Затова ще избера хубав газов инжекцион и ще се надявам да го настроят така че да не усещам разлика между газ и бензин.
Този който карам в момента е СТАГ
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
surfboard написа:И аз споделям мнението ти, колега. Малко съм наплашен по отношение на газта, защото ежедневката, която карам в момента е на ВАГ - 1.8 турбо 150 коня. С газов инжекцион съм и направо ми се почерни живота. Как ли не я настройваха тази уредба, къде ли не я въртяха, какво ли не правиха........ Да, наистина върви почти като на бензин, но винаги има един компромис и едно НО. Затова ще избера хубав газов инжекцион и ще се надявам да го настроят така че да не усещам разлика между газ и бензин.
Има много хубава тема за газ и бензинов шестак e46. Послушай мненията на колегите и няма да съжаляваш.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
surfboard написа:Затова ще избера хубав газов инжекцион и ще се надявам да го настроят така че да не усещам разлика между газ и бензин.
"успех" колега...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Може ли линк към темата че не мога да я открия нещо?
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
За бронята нямам идея, но като видя капачките на джантите...Malik написа:http://www.cars.bg/u910634
Тая броня има ли си име?

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
Весела Коледа колеги
трябва да взема на маика ми кола тя си хареса или купето или компакта иска кола с 2 врати
колата ще се кара всеки ден разхода на гориво е без значение иска да е само бензин няма да се слага газ дизел също не иска интересуваме кои мотор е наи здрав и няма да и създава проблеми колата ще си се обслужва редовно и няма да се пестят пари гледахме 316 и 318 които са със мотор н42б18 но неможах да намеря инфо за тях гледах клипчета със тях и всичките от тях имаха шум в мотора нз да ли са сполучливи постария мотор и м43 тои е досто здрав но е във първите години на вграждане на е46 а маика ми иска след 2002 предложето кои бензинов двигател да вземем и да не е над 150 коня просто за нея не и трябва коне поздрави на всички

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
При тези условия, вземайте 6-така 2.2, ама е 170 коня 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
е46 325 бензин покупка
здравейте колеги
нов съм в форумаа и искам да попитам нещо относно : утре ще ходя да гледам е46 купе ... четох няколко теми тук и много рядко забелязвам да се говори точно за този двигател2.5 (правени в африка) ... с газов инжекцион е на 1000 км редуктор Маджик 2( ако някой е чувал за този модел да сподели мнение) на 200 000 км реални уж... мисля да я закарам в бмв сервиза направо за най сигурно ...
благодаря предварително!!!

Последна промяна cecnqta на 26 Дек 2012, 23:38, променена общо 2 пъти
- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
4ри цилиндъра не и трябват повече мисля че м43 мотора е по здрав 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: е46 325 бензин покупка
cecnqta написа:здравейте колегинов съм в форумаа и искам да попитам нещо относно : утре ще ходя да гледам е46 купе ... четох няколко теми тук и много рядко забелязвам да се говори точно за този двигател2.5 (правени в африка) ... с газов инжекцион е на 1000 км редуктор Маджик 2( ако някой е чувал за този модел да сподели мнение) на 200 000 км реални уж... мисля да я закарам в бмв сервиза направо за най сигурно ...
Просто този двигател не е толкова разпространен при Е46. Но всичко което важи за 330i (М54Б30) важи и за него.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
AgeraR написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11355477611252912&f1=details&slink=1l4kaf
Някой да е разлеждал тази?
Предна броня с такава решетка не беше ли само на 330-ките..?!