Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Киномания

Мнение от vld » 24 Дек 2012, 12:06

Бой със Сянка:
Доста приятно филмче.

Изображение

http://zamunda.net/details.php?id=303139&hit=1
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 25 Дек 2012, 20:34

Оня ден гледах префаления батман и.... малеее малееее е такава боза не бех гледал през целия си живот,а съм гледал кви ли не простотии.Еми тоя филм просто ме здуха отсекаде :banghead: .Ако си на 10-12 и си голем фен на Прилепа може и да ти хареса иначе просто немога да си обесня как тази недомислица може да се хареса на нормален човек.Самият сюжет не ми се коментира ,само като се сета че като облече костюма гласът му става трезгав :mhihi: и ми идва да си тегля ножа , всичко е толкова банално и изтъркано че нема докаде

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 25 Дек 2012, 23:15

v_p_m написа:Оня ден гледах префаления батман и.... малеее малееее е такава боза не бех гледал през целия си живот,а съм гледал кви ли не простотии.Еми тоя филм просто ме здуха отсекаде :banghead: .Ако си на 10-12 и си голем фен на Прилепа може и да ти хареса иначе просто немога да си обесня как тази недомислица може да се хареса на нормален човек.Самият сюжет не ми се коментира ,само като се сета че като облече костюма гласът му става трезгав :mhihi: и ми идва да си тегля ножа , всичко е толкова банално и изтъркано че нема докаде

:mhihi: Гледах го преди месец някаде..ми става за един път гледане. Много фантастика има :mhihi: Слаб филм :yes:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Дек 2012, 23:52

Много фантастика имало :kuku: ...дано емотиконката накрая да е за ирония...все пак това е филм за комиксов герой :winky: . Филмът е страхотен и е един от най-добрите екшъни за всички времена - рядко 2ч. и 40ми. филм минава като на един дъх. Ако някой го е гледал с очакванията да е нещо повече от това, си е негов проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2012, 0:03

ryan83 написа:
v_p_m написа:Оня ден гледах префаления батман и.... малеее малееее е такава боза не бех гледал през целия си живот,а съм гледал кви ли не простотии.Еми тоя филм просто ме здуха отсекаде :banghead: .Ако си на 10-12 и си голем фен на Прилепа може и да ти хареса иначе просто немога да си обесня как тази недомислица може да се хареса на нормален човек.Самият сюжет не ми се коментира ,само като се сета че като облече костюма гласът му става трезгав :mhihi: и ми идва да си тегля ножа , всичко е толкова банално и изтъркано че нема докаде

:mhihi: Гледах го преди месец някаде..ми става за един път гледане. Много фантастика има :mhihi: Слаб филм :yes:

И на мен не ми хареса особено . сюжета - разрушение на американски полис , освен че е мега изтъркан го видяхме и в ... предишния батман . Но чак пък толкова слаб колкото казва впм - не съм на това мнение .

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Дек 2012, 0:25

Нема проблеми, сигурно The Avengers и другите пумии на Marvel са по-Убави :ahah: А дали е прехвален не знам, като и трите части са в топ 100 на IMDB.
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 26 Дек 2012, 2:21

acho.rs написа:
ryan83 написа:

И на мен не ми хареса особено . сюжета - разрушение на американски полис , освен че е мега изтъркан го видяхме и в ... предишния батман . Но чак пък толкова слаб колкото казва впм - не съм на това мнение .

Ми за филма немога да кажа че е няква боза..става за гледане, има си ефекти, екшън..държи в напрежение ма не е някъв супер як филм да ме грабне много и да искам пак да го гледам :)
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 26 Дек 2012, 20:48

Много добър :yes:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2012, 22:27

Изображение

Във филма няма горящ мегаполис като на постера . Очаквах да е много тъп , но се оказа обикновено тъп филм :lol: Олд скуул екшън , без големи претенции , стандартната недоизпипаана история със 100 дупки в сюжета и много , мнооооого яко меле . Ако ви се гледа нещо подобно може и да се изкефите на филма , защото си е зрелище . Доста подобен на "дъ рейд редемпшън" . Сега ще изгледам и оригинала със Слай да видим как е било преди 20 години :)

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 26 Дек 2012, 22:54

acho.rs написа:..........

И аз така мисля, само че в Щурмът пуцалките бяха сведени до минимум, а бойните сцени направени доста близо до истината.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 27 Дек 2012, 0:44

Сигурно всеки го е гледал но все пак ако има пропуснали, годината да не ги притеснява :bowdown:
benhurb.jpg

http://zamunda.net/details.php?id=281812&hit=1

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 27 Дек 2012, 1:11

A това е 1-вия филм които си смомням че съм гледам може би съм бил на 9-10г :yes:
Masada (1981).jpg

http://zamunda.net/details.php?id=281812&hit=1

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 27 Дек 2012, 1:51

Може да стане добра тема "кой е първият филм, който си спомняте, че сте гледали" :) Едни от първите, които си спомням и ми бяха любими като малък:

Изображение

Изображение

Бяха с дублаж от един и същ преводач независимо от актьорите - мъже/жени :lol: Класика...

От сериалите - Гръм в рая/Thunder in paradise :bowdown:

От детските - Captain Power and the Soldiers of the Future
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 27 Дек 2012, 11:05

http://www.imdb.com/title/tt0249462/
е тоя е стойностен
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2012, 11:08

От детските - Captain Power and the Soldiers of the Future

- от няколко дни се чудя как се казваше тоя филм :bowdown: Имам адски бегли спомени , сега ще го потърся из нета .

ПС: серийте са от 1987ма - бил съм на 2 години , в БГ не знам кога е дошъл , най-вероятно към 1990 .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата