ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Здравеите искам да попитам има ли разлика в дължината на карданите на компакт,купе,седан и комби
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
DRIFT MASHINA написа:Здравеите искам да попитам има ли разлика в дължината на карданите на компакт,купе,седан и комби
Разлика има,май само ако се сменя от 4 към 6 цилинтъра или обратно...На теб какво ти трябва..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Колеги кажете, дали пластмасата която е долу на предното стъкло под чистачките е еднаква за комапкт/купе/седан?
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
имам един кардан от компакт и искам да го сложа на седан и двете са четирицилиндрови въпроса е на дължина дали са еднакви
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
edimen написа:Колеги кажете, дали пластмасата която е долу на предното стъкло под чистачките е еднаква за комапкт/купе/седан?
Не, купе/кабрио е различна от другите.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
DRIFT MASHINA написа:имам един кардан от компакт и искам да го сложа на седан и двете са четирицилиндрови въпроса е на дължина дали са еднакви
Трябва да са еднакви...при положение,че съосието им е еднакво...
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
мерси ще се пробва и ще се види
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
Да попитам нормално ли е температурата на бмв 316 като загрее стрелката стои на 1мм преди средата това заради термостата ли е сигурно е летен предполагам .някои знае ли нещо по въпроса и знаете ли кое меню е за са се види като загрее на колко градоса е на километража кириите .

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
kokobaroko13 написа:Да попитам нормално ли е температурата на бмв 316 като загрее стрелката стои на 1мм преди средата това заради термостата ли е сигурно е летен предполагам .някои знае ли нещо по въпроса и знаете ли кое меню е за са се види като загрее на колко градоса е на километража кириите .
Термостата е еднакъв за всички коли,просто има разлика в температурите на отваряне....Какво значи това летен...
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
vladi_a_i написа:kokobaroko13 написа:Да попитам нормално ли е температурата на бмв 316 като загрее стрелката стои на 1мм преди средата това заради термостата ли е сигурно е летен предполагам .някои знае ли нещо по въпроса и знаете ли кое меню е за са се види като загрее на колко градоса е на километража кириите .
Термостата е еднакъв за всички коли,просто има разлика в температурите на отваряне....Какво значи това летен...
еми уж да отваря по рано така мисля а до колкото знам при бмв -тата повечето термостати отварят на 95 но мен ме интересуваше защо стои стрелката на 1мм преди средата но явно никои не знае със точност явно работата ще е в термостата ...

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Нормално е. Термостатите за южните страни отварят на 88, за северните на 92 градуса, респективно стрелката следи 1 мм преди или 1мм след "12 часа" - зависи коя партида си улучил 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Няма нищо общо с термостата стрелката. Дали е на 88 или 92 градуса термостата,стрелката се "изправя" на 12ч на 82 градуса и почва да бута надясно след 102 С температура на охл.течност,та с който и от двата да си ,все едно ...
Това което се случва с твойта стрелка е особеност на уреда ти и нищо повече или си олучил 80 градусов термостат ,което е рядко срещано явление по наще географски ширини ...
Това което се случва с твойта стрелка е особеност на уреда ти и нищо повече или си олучил 80 градусов термостат ,което е рядко срещано явление по наще географски ширини ...

- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Здравейте,
Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дет ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалях какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 части. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа.
Благодаря
Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дет ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалях какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 части. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа.
Благодаря

Последна промяна Slu4ainiK на 29 Дек 2012, 18:01, променена общо 1 път
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'