Подгрев седалки.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Подгрев седалки.
И на двете седалки подгряването не работи. Работеха и двете отлично, но един ден ... . Какво може да е изгоряло?
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Re: Подгрев седалки.
Копчето или релето се сещам за сега че може да ти са създали проблем,ако не си ги погледнал започни с това 

Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
NoMoreRules написа:Копчето звучи най-логично за сега,ако не си го погледнал започни с това
Работеха и двата подгрева, а сега не работят. Проблема е централен. Малко е вероятно да са и двете копчета.
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Ами трябва да се види, замери си с мултицет дали ти работи релето и поне така ще развереш къде може да е проблема.
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Така изведнъж да се развалят и двете седалки--------почти нулева е възможността да са изгорели реотанчетата на седалките. Често спира да работи подгрева на шофьорската седалка. Иначе облегалките се развалят по трудно. Пробвай да намериш релето - едно оранжево е. Ако няма с какво да го замериш, размени го с релето на дългите светлини. Поне при мен то е същото. Бушона мисля че беше номер 4 от бушониерата (15А). Но вероятно първо от него си започнал като се е появил проблема.
Само не разбрах когато включиш подгряването, копчетата светват ли??
Само не разбрах когато включиш подгряването, копчетата светват ли??
Последна промяна hristo_t на 27 Дек 2012, 18:25, променена общо 1 път
htt
Колеги и аз да попитам като сте подхванали темата - моя подгрев си бачка перфектно , но грее само на облегалката , на самото място където седиш нищо не грее и на двете седалки. Та реотаните само на облегалката ли са или има по цялата седалка. Доколкото знам подгряването особено там между краката хич не е полезно за мъжката аудитория
та може затова да грее само на гърба 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Честита Коледа колеги , относно подгревите при мен беше изгорял подгрева на долната част и става сьс запояване на жичките . подгревите са два отделни / на две части / и ако сте обьрнали внимание буксите под седалката са две . Ако при колегата всичко по ел. е наред смьквай тапицерията и запоявай , ако има прекьсната жичка , ще я видиш веднага - местото ще е почерняло . Весела нова година и по малко да пишете в тази колонка 

Интересна тема е подкарана тук. Само да питам препатилите, лесно ли се сваля тапицерията, че малко ми отбива... да не стане фал и после да не мога да ги събера нещата. Моята е с кожено рекаро...
Аз съм свалял на обикновен салон и е елементарно, просто после вместо да използваш кукичките за опъване на плата/кожата използвай малки свински опашки - става перфектно.

10 мнения
• Страница 1 от 1