Подкалник и аларма - имат ли връзка ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- rowz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is
- Мечтае да кара: 1m coupe
Подкалник и аларма - имат ли връзка ?
Здравейте, искам да ви попитам дали някаде под левия подкалник се намира някое важно устройство за алармата на е36 купе 318ис. Питам защото подкалника ми е счупен от няколко дни и с първия сняг всичко се напълни отдолу с буци сняг, а заедно с това започна да ми мирише на изгоряла пластмаса около отдолу, но не мога да видя от къде е, и централното се е*ава нещо. Не ми заключва шофьорската врата а само пасажерската и багажника.
Re: Подкалник и аларма - имат ли връзка ?
Моя съвет е разглобявай всичко и търси нещо нагоряло. Аз съм разглобявал е36 318и там (при ръчната, защото няма подлакътник ) и мн кабели не съм срещнал , но не те съветвам да я караш така. Поне мен ме е много страх от меризмата на нагорял кабел.
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Re: Подкалник и аларма - имат ли връзка ?
rowz написа:Здравейте, искам да ви попитам дали някаде под левия подкалник се намира някое важно устройство за алармата на е36 купе 318ис. Питам защото подкалника ми е счупен от няколко дни и с първия сняг всичко се напълни отдолу с буци сняг, а заедно с това започна да ми мирише на изгоряла пластмаса около отдолу, но не мога да видя от къде е, и централното се е*ава нещо. Не ми заключва шофьорската врата а само пасажерската и багажника.
Погледни отдолу и виж да не се е закачил някои плик на ауспуха.
3 мнения
• Страница 1 от 1