Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от u`F`o » 24 Дек 2012, 13:25

doncheff написа:Много добре, силен епизод, макар че не толкова колкото предишния. Интересно ми е дали ще се откажат да елиминират Зори или все пак ще се пробва да играе по нервите на Попов :)

Аз си мисля, че повече няма да я докопа Зори, а междувременно Марто ще й покаже тъй-онуй, че откакто я няма Съни и Марто бичи на сухо :mhihi:
Иначе си мисля, че може да са докопали адвокатката на Пешо и за това да се ядоса толку :dunno:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Дек 2012, 13:57

goguma написа:Сцената с Г-класата и Марто моториста нещо ми се стори недомислена и претупана. Не само ги застреля твърде измислено, ами изведнъж и Куката се появи до Г-класата и гледаше странно, нещо не беше наред :dunno: Вероятно Куката се е замислил, защото позна че Марто е моториста, понеже го спаси веднъж със същия мотор когато застреляха Нешев, и все пак сцената беше компрометирана :D

Като изключим това епизодът беше добър, а като гледах трейлъра ще има яка пуцалка с АК-47 в следващия епизод :)

Куката някакси се появи от нищото..Марто кат на шега ги застреля набързо и то в движение :mhihi: :kuku: или както се казва "кат на филм" :bang:

Серията беше много яка, то Куката ако не се сети че тва е Марто незнам просто :mhihi: :mhihi: Косъма яко си го заби :mhihi: :mhihi: Очаквам Куката скоро да избухне :bang: :bang:

просто най-големия :bowdown: :bowdown:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Дек 2012, 14:01

Струва ми се, че куката и косъм ще заиграят от другия отбор скоро време, че нещо взе да им писва, ама да видим :dunno:
И да, най-вероятно е докопана адвокатката, понеже тя е най-близкият човек на... "Пешо" :mhihi:
Все пак трябва да се отмъсти за майката, няма как :yes:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 24 Дек 2012, 14:33

Интересно ми е какво ще отговори Мартин на офертата на Иво да работи за него. Според мен ще се допита до Попов и ще пробва да играе двойна игра между Иво и Джаро и да използва първия да елиминира втория. Куката е единственият, който може да го изобличи, но той е човек на честта и не би забравил какво направи Мартин за него на морето.

Супер як е сериалът като в основата е уникалната актьорска игра на Захари Бахаров, Мариан Вълев и Михаил Билалов. Ивайло Захариев ми е слаб. От жените фаворитка ми е Лилия Маравиля (Маргото), Койна Русева ми е нещо фалшива.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Дек 2012, 14:57

Значи, като дадоха момента, когато Марто качи дъщерята на Попов и Куката го видя, според мен, няма да каже кой е убил хората на Иво, защото ще си върне жеста от морето.. Иво, обаче почва да прави големи грешки и според мен, както и uCnaHeTcA куката ще го напусне скоро време..... Очертава се хубава развръзка :smoke:
Последна промяна Kroki на 24 Дек 2012, 15:49, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Дек 2012, 14:59

Kroki написа:Иво, обаче почва да прави големи грешки и според мен, както и rve куката ще го напусне скоро време.....

ОбъркА ни малко, 'ма нЕма грижи :mhihi: :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от u`F`o » 24 Дек 2012, 15:32

rve написа:... Койна Русева ми е нещо фалшива.

Като гледам как вървят нещата, тя от следващият епизод ще е Покойна Русева :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 24 Дек 2012, 15:38

u`F`o написа:
rve написа:... Койна Русева ми е нещо фалшива.

Като гледам как вървят нещата, тя от следващият епизод ще е Покойна Русева :mhihi:

:ahah:

П.П Много добре си играе ролята.. ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Дек 2012, 17:10

Добре де само плюете по Ивайло Захариев(Мартин) еми по слабичко играе момчето, някак си дървено, него специално не съм го гледал в друг фил и немога да преценя дали така си играе или такава му е ролята.
Но за сметка на това Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
Като цяло сериалчето е добро, третия сезон е доста динамичен, според мен малко прибързано и не много ясно изготвиха план за доене на данъчна схема, но, явно трябва да е малко серии, и много много да не се разтеглят нещата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Дек 2012, 17:22

такава е ролята на Иво .... точно така трябва да се държи според моето скромно мнение - грубо, нагло и брутално. Относно изказа мен доста ме радва. Нацелили са идеално жаргона. Много добре е влязъл в ролята, пасва му перфектно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от u`F`o » 24 Дек 2012, 18:33

vld написа:... Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
...

Захари съм го гледал на едно представление. Еми то не бяха импровизации, то не бяха бъзици :) Там го играеше някъв смотаняк и пак добре си го изигра. Евала му правя, голям е. Кеф ми е да го гледам как играе. Михаил Билалов (в ролята на Джаро) също впечатлява с уверено и нагло поведение, присъщо точно за неговия персонаж. Владо Пенев (Попов) отговаря на типичното ченге. Въобще, много е добър филма. В момента го превеждат на 3 езика и го дават дори в Южна Америка. Това е и една от причините, да има 3ти сезон, а не както първоначално са го смятали - с два сезона. Според режисоьора фимът трябва да приключи тогава, когато зрителският интерес е на върха. Да видим дали ще успеят да го направят. Аз лично се надявам този сезон да е последен.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Дек 2012, 21:26

jordanov написа:такава е ролята на Иво .... точно така трябва да се държи според моето скромно мнение - грубо, нагло и брутално. Относно изказа мен доста ме радва. Нацелили са идеално жаргона. Много добре е влязъл в ролята, пасва му перфектно.

+1
Иво си играе перфектно..в тоя сезон е яко брутален и мн ме радва. Ако Марто отиде при Иво ще стане интересно и при Джаро няма да остане никой :mhihi: ще останат само близнаците..и е ясно кой ще има надмощие. Плюс тва Куката е при Иво ясно е аз за кой съм :mhihi: :)

айде весели празници :bchug:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2012, 22:09

- сцената със застрелването на мутрите беше таргикомична
- иво е мнооо далече от ролята мутра
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласят :kuku: Това беше най-яката издънка
- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота :kuku:

+ добре се заплита историята
+ актьорите са ПЕРФЕКТНИ - Джаро,Куката,Косъма,Попов,гадния следовател , мутрагените !
+ яки сцени на открито . Обхванаха всичко в няколко епизода - метрото,морето,планината
+ финалната сцена между Росен и Иво - слави трифонов за първи път игра добре , нооо си пролича голямата разлика в нивото на двамата актьори .

Като цяло сезона на мен лично, ми хареса много повече от заспалия 2ри .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Дек 2012, 23:55

acho.rs написа:- сцената със застрелването на мутрите беше таргикомична
- иво е мнооо далече от ролята мутра
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласят :kuku: Това беше най-яката издънка
- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота :kuku:

+ добре се заплита историята
+ актьорите са ПЕРФЕКТНИ - Джаро,Куката,Косъма,Попов,гадния следовател , мутрагените !
+ яки сцени на открито . Обхванаха всичко в няколко епизода - метрото,морето,планината
+ финалната сцена между Росен и Иво - слави трифонов за първи път игра добре , нооо си пролича голямата разлика в нивото на двамата актьори .

Като цяло сезона на мен лично, ми хареса много повече от заспалия 2ри .

имахме нужда от този дълбок и проникновен киноанализ,за да се насладим напълно... :bowdown:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 25 Дек 2012, 0:24

Самият факт, че го сравнявате с филми от западното кино, говори много добре за сериала. Колко такива продукти произвеждаме... Имайте едно на ум преди да критикувате ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата