Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
doncheff написа:Много добре, силен епизод, макар че не толкова колкото предишния. Интересно ми е дали ще се откажат да елиминират Зори или все пак ще се пробва да играе по нервите на Попов
Аз си мисля, че повече няма да я докопа Зори, а междувременно Марто ще й покаже тъй-онуй, че откакто я няма Съни и Марто бичи на сухо

Иначе си мисля, че може да са докопали адвокатката на Пешо и за това да се ядоса толку

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
goguma написа:Сцената с Г-класата и Марто моториста нещо ми се стори недомислена и претупана. Не само ги застреля твърде измислено, ами изведнъж и Куката се появи до Г-класата и гледаше странно, нещо не беше наредВероятно Куката се е замислил, защото позна че Марто е моториста, понеже го спаси веднъж със същия мотор когато застреляха Нешев, и все пак сцената беше компрометирана
![]()
Като изключим това епизодът беше добър, а като гледах трейлъра ще има яка пуцалка с АК-47 в следващия епизод
Куката някакси се появи от нищото..Марто кат на шега ги застреля набързо и то в движение

Серията беше много яка, то Куката ако не се сети че тва е Марто незнам просто

просто най-големия

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Струва ми се, че куката и косъм ще заиграят от другия отбор скоро време, че нещо взе да им писва, ама да видим
И да, най-вероятно е докопана адвокатката, понеже тя е най-близкият човек на... "Пешо"
Все пак трябва да се отмъсти за майката, няма как

И да, най-вероятно е докопана адвокатката, понеже тя е най-близкият човек на... "Пешо"

Все пак трябва да се отмъсти за майката, няма как

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Интересно ми е какво ще отговори Мартин на офертата на Иво да работи за него. Според мен ще се допита до Попов и ще пробва да играе двойна игра между Иво и Джаро и да използва първия да елиминира втория. Куката е единственият, който може да го изобличи, но той е човек на честта и не би забравил какво направи Мартин за него на морето.
Супер як е сериалът като в основата е уникалната актьорска игра на Захари Бахаров, Мариан Вълев и Михаил Билалов. Ивайло Захариев ми е слаб. От жените фаворитка ми е Лилия Маравиля (Маргото), Койна Русева ми е нещо фалшива.
Супер як е сериалът като в основата е уникалната актьорска игра на Захари Бахаров, Мариан Вълев и Михаил Билалов. Ивайло Захариев ми е слаб. От жените фаворитка ми е Лилия Маравиля (Маргото), Койна Русева ми е нещо фалшива.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Значи, като дадоха момента, когато Марто качи дъщерята на Попов и Куката го видя, според мен, няма да каже кой е убил хората на Иво, защото ще си върне жеста от морето.. Иво, обаче почва да прави големи грешки и според мен, както и uCnaHeTcA куката ще го напусне скоро време..... Очертава се хубава развръзка 

Последна промяна Kroki на 24 Дек 2012, 15:49, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Иво, обаче почва да прави големи грешки и според мен, както и rve куката ще го напусне скоро време.....
ОбъркА ни малко, 'ма нЕма грижи

- u`F`o
- ентусиаст
-
rve написа:... Койна Русева ми е нещо фалшива.
Като гледам как вървят нещата, тя от следващият епизод ще е Покойна Русева

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
u`F`o написа:rve написа:... Койна Русева ми е нещо фалшива.
Като гледам как вървят нещата, тя от следващият епизод ще е Покойна Русева

П.П Много добре си играе ролята..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре де само плюете по Ивайло Захариев(Мартин) еми по слабичко играе момчето, някак си дървено, него специално не съм го гледал в друг фил и немога да преценя дали така си играе или такава му е ролята.
Но за сметка на това Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
Като цяло сериалчето е добро, третия сезон е доста динамичен, според мен малко прибързано и не много ясно изготвиха план за доене на данъчна схема, но, явно трябва да е малко серии, и много много да не се разтеглят нещата.
Но за сметка на това Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
Като цяло сериалчето е добро, третия сезон е доста динамичен, според мен малко прибързано и не много ясно изготвиха план за доене на данъчна схема, но, явно трябва да е малко серии, и много много да не се разтеглят нещата.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
такава е ролята на Иво .... точно така трябва да се държи според моето скромно мнение - грубо, нагло и брутално. Относно изказа мен доста ме радва. Нацелили са идеално жаргона. Много добре е влязъл в ролята, пасва му перфектно.
- u`F`o
- ентусиаст
-
vld написа:... Захари Бахаров(Иво) съм го гледал и в други филми и просто някак си мен лично ме дразни, прекалено нагло се държи, не само в тоя филм, явно по принцип изказа и поведението му е такова, че те предизвиква да станеш и да му шибнеш една в грозната мутра.
...
Захари съм го гледал на едно представление. Еми то не бяха импровизации, то не бяха бъзици

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
jordanov написа:такава е ролята на Иво .... точно така трябва да се държи според моето скромно мнение - грубо, нагло и брутално. Относно изказа мен доста ме радва. Нацелили са идеално жаргона. Много добре е влязъл в ролята, пасва му перфектно.
+1
Иво си играе перфектно..в тоя сезон е яко брутален и мн ме радва. Ако Марто отиде при Иво ще стане интересно и при Джаро няма да остане никой

айде весели празници

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- сцената със застрелването на мутрите беше таргикомична
- иво е мнооо далече от ролята мутра
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласят
Това беше най-яката издънка
- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота
+ добре се заплита историята
+ актьорите са ПЕРФЕКТНИ - Джаро,Куката,Косъма,Попов,гадния следовател , мутрагените !
+ яки сцени на открито . Обхванаха всичко в няколко епизода - метрото,морето,планината
+ финалната сцена между Росен и Иво - слави трифонов за първи път игра добре , нооо си пролича голямата разлика в нивото на двамата актьори .
Като цяло сезона на мен лично, ми хареса много повече от заспалия 2ри .
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласят

- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота

+ актьорите са ПЕРФЕКТНИ - Джаро,Куката,Косъма,Попов,гадния следовател , мутрагените !
+ яки сцени на открито . Обхванаха всичко в няколко епизода - метрото,морето,планината
+ финалната сцена между Росен и Иво - слави трифонов за първи път игра добре , нооо си пролича голямата разлика в нивото на двамата актьори .
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа:- сцената със застрелването на мутрите беше таргикомична
- всички мутри са съгласни да дадът 50% от печалбата за пол. чадър ... опс айде 60% няма проблеми и 150% сигурно ще се съгласятТова беше най-яката издънка
- Джаро не показа снимката, аха да се види какво е и ... остана за в следващия епизод в стил Дързост и Красота![]()
имахме нужда от този дълбок и проникновен киноанализ,за да се насладим напълно...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Самият факт, че го сравнявате с филми от западното кино, говори много добре за сериала. Колко такива продукти произвеждаме... Имайте едно на ум преди да критикувате