Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- p.valkanov
- Потребител
-
- Кара: Таралясник
- Детайли за колата: Караме Каквото има, колите горят колкото им сипеш!
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
netmurder написа:Slay написа:Здравейте колеги,от половин година чета този форум и намирам много нови и полезни за мен неща.Не притежавам БМВ , но от няколко месеца проучвам модела Е60 и мисля , че това ще е следващата ми кола.Не съм писал в този форум до сега с изключение на едно Л.С. към колегата da6ip, който беше много отзивчив и ми отговори на питането.Чел съм много постове подобни на моя и зная че в крайна сметка всеки сам си решава при покупка на даден автомобил особено пък втора употреба, но съм доста объркан ( поради малкото ми познания за този модел) и затова реших и аз да се допитам до хора с по-голям опит от моя и познаващи този модел.Със сигурност съм решил да е фейслифт и почти съм го решил да е 525Д , но не зная кое ще е по-добре да е по-нова година 2009 или 2007 края , но на по-малко километри.Цените не са много различни.Имам виждане и за нивото на оборудване, така че горе долу съм си изградил някакъв тип автомобил който търся.Скоро попаднах на тази обява http://www.mobile.bg/11355222636522756 .Моля за вашето мнение.На мен лично ми прави впечатление че на прага на колата не пише М , а се води с оригинален М-пакет.А относно цената какво мислите.Благодаря предварително.
Колега мога само да ти кажа, че нещата които ги е писал търговеца са на 90% лъжа..... къв м пакет без м брони без нищо новия мотор лед светлини къде ги вижда тия неща не знам!!!!
Едит: Не знам защо но преди малко линка ми отваряше съвсем друга кола, при това и комби и нямаше нищо общо с тази![]()
голям цирк!!!
И аз видях същата глупост... Цирк не ами Цирк Балкански

Аз не бих и ходил да гледам в бг по автокъщи коли вече в този клас. Единствено premium selection, но като знам в камор какви коли приемат да продават от тук и от там... не бих посмял също.
В германия Premium Selection-a от някой от десетките дилъри на BMW е един чудесен избор, да не говорим че имаш сигурноста че си си купил нещо истинско. Евтиното винаги в нашия случай излиза скъпо.
Това някой да го е гледал ?
Като гледам е в Балкан стар, това не съм сигурен дали е добре или зле..
- Код: Избери целия код
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11331717181827668&f1=details&slink=1k5sse
Като гледам е в Балкан стар, това не съм сигурен дали е добре или зле..
- VGZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lend Cruiser 3.0 D4D
- Мечтае да кара: 300 hp+
Честито Рождество и Весела Коледа
Моля за вашите мнения отностно този екземпляр:
http://home.mobile.de/GERLINGER#des_172359759
Като гледам километрите се стресирам, от друга страна ако е потдържана както трябва не би трябвало да са проблем.
И най-примамливото цената........
Следя ги от 4-5 месеца насам и под 22-23к с това обурудване не съм виждал.
Разбира се са били с малко по нови години и с около 50к км надолу.
Но и с 6-7к евра нагоре, кажете вие какво мислите като съотношение цена, оборудване, година, километри дали си заслужава да се ходи да се гледа.
Като имаме в предвид че търговеца е немец 100% колата е с оригинални километри и сервизна история, като евентуално утре ще поискам ВИН и ще я проверя по него.
Предварително Благодаря на отзовалите се.
Поздрави ,и весели празници на всички..

Моля за вашите мнения отностно този екземпляр:
http://home.mobile.de/GERLINGER#des_172359759
Като гледам километрите се стресирам, от друга страна ако е потдържана както трябва не би трябвало да са проблем.
И най-примамливото цената........
Следя ги от 4-5 месеца насам и под 22-23к с това обурудване не съм виждал.
Разбира се са били с малко по нови години и с около 50к км надолу.
Но и с 6-7к евра нагоре, кажете вие какво мислите като съотношение цена, оборудване, година, километри дали си заслужава да се ходи да се гледа.
Като имаме в предвид че търговеца е немец 100% колата е с оригинални километри и сервизна история, като евентуално утре ще поискам ВИН и ще я проверя по него.
Предварително Благодаря на отзовалите се.
Поздрави ,и весели празници на всички..
- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Здравейте приятели на Марката. Нов съм тук и ще Ви помоля за мнение за тази кола : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1kvc4t и какво да гледам при огледа на колата. Ако някой може да сподели дали да търся x-drive 4x4 система или на задно си е по - добре. Засега това и весели празници желая.
- VGZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lend Cruiser 3.0 D4D
- Мечтае да кара: 300 hp+
stefan8898 написа:Здравейте приятели на Марката. Нов съм тук и ще Ви помоля за мнение за тази кола : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1kvc4t и какво да гледам при огледа на колата. Ако някой може да сподели дали да търся x-drive 4x4 система или на задно си е по - добре. Засега това и весели празници желая.
Тази седи от 1 година тук ,свалиха и цената с близо 7-8к ако не се лъжа....
Имайки в предвид и че е от горубляне даже не си заслужава да се отиде да се гледа. 100% е италянка и 100% е с 100к километра отгоре

Мой съвет не гледай такава кола от горубляне, Дупница или автокъща като цяло в България..
кола или от човек от форума или от Германия и задължително от немец..бягаш от турци ,араби ,молдовци и секаква друга паплач.
Пише ли че говорят на 4-5 езика бягаш като дявол от тамян.
Помощ при покупка
Здравеите колеги решил съм да си взема БМВ 5 серия от 2004 до 2007 година . Двуомя се между бензиновия и дизеловия двигател 530. Приготвил съм до 20 000 лева.Кажете може ли да се вземе читав екземпляр за тези пари. Мерси. Какво ще кажете за този екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1nvag0
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Здравейте колеги.Другата седмица ще ходя да гледам кола в Германия , която вече капарирах.Искам да попитам има ли възможност колата да се провери в сервиз преди да я платя( и ако има TUV) има ли нужда от такъв преглед.До колкото съм чел и разбрал от колеги купували кола от Германия в автокъщите няма възможност да се покара колата предварително.Всякаква информация ще ми е от полза.Надявам се скоро да се похваля с новата придобивка.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Slay написа:Здравейте колеги.Другата седмица ще ходя да гледам кола в Германия , която вече капарирах.Искам да попитам има ли възможност колата да се провери в сервиз преди да я платя( и ако има TUV) има ли нужда от такъв преглед.До колкото съм чел и разбрал от колеги купували кола от Германия в автокъщите няма възможност да се покара колата предварително.Всякаква информация ще ми е от полза.Надявам се скоро да се похваля с новата придобивка.
Да, възможно е да се кара и е възможно да се закара дори в официален сервиз за проверка.
Всичко останало зависи от това дали ще се съгласят, и как ти си организираш и уредиш нещата със сервиза.
В раздела за Е39 има тема "покупка на кола от Германия" - прочети я, вероятно там ще намериш много полезна за теб информация

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
От Германия от последните години е най-добре да купуваш кола от представителство на марката.
Всичко друго е все едно купуваш от Горубляне
- същия шанс да се набуташ ако не разбираш от дадената кола.
тъжно може би,но факт.ТЮВ особено за пред очите на чужденец купувач ще ти издаде всеки Сахан,Али или Ибрахим ауто.
Всичко друго е все едно купуваш от Горубляне

тъжно може би,но факт.ТЮВ особено за пред очите на чужденец купувач ще ти издаде всеки Сахан,Али или Ибрахим ауто.
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Благодаря колеги.Задължително ще закарам колата за оглед в сервиз.Колата която съм харесал е края на 11.2009г. на 114000 км , но мисля че въпреки това огледа в сервиз е задължителен преди покупката.
До сега не съм купувал сам кола от Германия и ми е малко притеснено
До сега не съм купувал сам кола от Германия и ми е малко притеснено

- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Здравейте пак, това си харесах: http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... to=Bmw_530 , ако някой има мнение да сподели. Ще я покарам колата и ако ми хареса - я отнасям. Въпроса ми е - нормално ли е на 2 500 - 3 000 оборота на място да се чува турбото, свистеше доста, поне така ми се стори.
- High_Class
- Потребител
-
Пичове и аз съм нов тук. Ще ви помоля за мнение отосно :
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1owact
Мерси, предварително
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1owact
Мерси, предварително
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И двамата купувате по цена,а не по качество!какво мнение искате.Купувайте заради евтиното и после с късмета ремонтите които ще изскачат да не са на голяма парична стойност и да са по нарядко.В темата ''първата ми петица'' на последната страница има няколко поста към обяви с вече хубави екземпляри.Еми сами си направете сметката кое и защо толкова струва.
Успех с Е60,както може да те накара да се влюбиш в БМВ,така и никога повече да не ги погледнеш
Успех с Е60,както може да те накара да се влюбиш в БМВ,така и никога повече да не ги погледнеш

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
jordanpar написа:Успех с Е60,както може да те накара да се влюбиш в БМВ,така и никога повече да не ги погледнеш
това може да се направи заглавие на темата
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Аз не мога да разбера колко трябва да струва една девет годишна Е60 530D, ръчка, без парктроник и други екстри, за да е читава, може би 20000 еврака най малко !!!
Дали става или не става един автомобил, във форума е изписано доста по темата. В Германия се предлагат много читави автомобили и също така и големи бараки. Същото се отнася за Италия, Австрия, България и т.н.
Предлагам да направим тема "оцени своята е60-ка" и тогава ще има голям смях.
Дали става или не става един автомобил, във форума е изписано доста по темата. В Германия се предлагат много читави автомобили и също така и големи бараки. Същото се отнася за Италия, Австрия, България и т.н.
Предлагам да направим тема "оцени своята е60-ка" и тогава ще има голям смях.