Задницата се мести странично в дупки?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Re: Задницата се мести странично в дупки?
Спокойно мога да кажа, че проблемите ми бяха от гумите...Run Flat гуми вече никога. След като качих зимни 205/55/16 вече няма никакво мятане
Все пак ще видим на пролет като кача обикновенни 255/40/17-ки отзад дали няма да има пак нещо, но не вярвам да е така.

- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Аз ходих в Дару, всичко е перфектно. Проблема идва от комбинацията размер 255/17 със стандартно окачване. При 225/17 не се усеща така, а при 205/16 подозирам че въобще...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
tihomair написа:Спокойно мога да кажа, че проблемите ми бяха от гумите...Run Flat гуми вече никога. След като качих зимни 205/55/16 вече няма никакво мятанеВсе пак ще видим на пролет като кача обикновенни 255/40/17-ки отзад дали няма да има пак нещо, но не вярвам да е така.
Тихо, не засилвай проблемите към Рън-Флат-а. По скоро майстора дето ги е слагал или дупките (да не казвам шофьора, че може да се засегнеш)...И при всяко съмнение в правилното стъпване на автомобила се тръгва от гумите... Един баланс при гумаджия е най-малкото което може да се направи без да бъде такъв голям финансов проблем. При монтаж на зимни-летни и обратно - помпя от 0,5МРа до определено налягане и винаги ги проверявам за комбали, както и на баланс.
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
90e90e написа:tihomair написа:Спокойно мога да кажа, че проблемите ми бяха от гумите...Run Flat гуми вече никога. След като качих зимни 205/55/16 вече няма никакво мятанеВсе пак ще видим на пролет като кача обикновенни 255/40/17-ки отзад дали няма да има пак нещо, но не вярвам да е така.
Тихо, не засилвай проблемите към Рън-Флат-а. По скоро майстора дето ги е слагал или дупките (да не казвам шофьора, че може да се засегнеш)...И при всяко съмнение в правилното стъпване на автомобила се тръгва от гумите... Един баланс при гумаджия е най-малкото което може да се направи без да бъде такъв голям финансов проблем. При монтаж на зимни-летни и обратно - помпя от 0,5МРа до определено налягане и винаги ги проверявам за комбали, както и на баланс.
Да ти кажа тези гуми бяха много изтъркани, с тях купих колата. Може би ако кача нови Рън-Флат няма да е чак така, но мисля да не рискувам и си качвам нормални гуми (имам си вече и резервна) та да знам, че ще ми вози малко по-меко. А иначе още както я взех правих стенд и по задното окачване имаше лек ремонт и настройка, след което и леко подобрение, но все пак друсане...
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4