Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
maximusss888 написа:здравейте колеги едно мнение за тази количка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1hpyrw Ходих да я гледам много добре е има газов инжекцион почти всички екстри. каско,гумите и са чисто нови и не се чува никакво тропане по окачването.единствено имаше няколко зъбележки по външния вид, но момчето е съгласно да ми свали малко от цената моля ви дайте съвет да я взимам ли?
Не знам защо е 170 коня,трябва да е 150.Ксенона не е оригинален,изглежда ми поизтормозена колата(салона също).По-разбиращите да кажат повече
- maximusss888
- Потребител
-
била двоен ванос а за ксенона каза че е оригинален но единия баласт айде разбиращите да кажат да не купя неподходяща кола 

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
колега 8 хиляди ми се струват много за 2-ка преди фейс-а...а и като видиш описанието как е написано,може да те откаже от колата 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
TauCaHa написа:maximusss888 написа:здравейте колеги едно мнение за тази количка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1hpyrw Ходих да я гледам много добре е има газов инжекцион почти всички екстри. каско,гумите и са чисто нови и не се чува никакво тропане по окачването.единствено имаше няколко зъбележки по външния вид, но момчето е съгласно да ми свали малко от цената моля ви дайте съвет да я взимам ли?
Не знам защо е 170 коня,трябва да е 150.Ксенона не е оригинален,изглежда ми поизтормозена колата(салона също).По-разбиращите да кажат повече
Как разбра че не е фабричен ксенон,заради цвета ли?Аз залагам на китайски крушки..един вин спора е решен..
Ако колата е с наистина нови гуми,каско и т.н газовата и ала бала цената е резонна.
Но да не я коментираме
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Larry_Hoover
- Потребител
-
Здравейте, бъдещи колеги!
Искам едно мнение "по снимки", за да преценя дали си заслужава да се ходи до Бургас за тази кола: http://www.cars.bg/u894005
Благодаря предварително!
Искам едно мнение "по снимки", за да преценя дали си заслужава да се ходи до Бургас за тази кола: http://www.cars.bg/u894005
Благодаря предварително!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Larry_Hoover написа:Здравейте, бъдещи колеги!
Благодаря предварително!
на мен ми харесва
плюсове
- рекаро
- задна ел щора
- хай-фай
- черен цвят
- мулти-волан
- бяла оптика
- приятна цена
минуси
- касетка

- няма задни ел стъкла (не, че ти трябват)
- матирали фарове и рефлектори
- боята не ми изглежда свежа, ама хич... на живо ще е още по-зле
като цяло си заслужава да се погледне и особено, ако работи добре и има коментар по цената може да го мислиш
успех

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Здравейте колеги,
Можете ли да споделите някакво мнение за следната кола
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1ipxqh
Гледам, че стои в мобилето от доста време (аз поне знам от минимум 2 месеца)
Добро е купето. Има само един борд на седалката за тапциране на пръв поглед. Това колко време стои на обява не е критерий. Пълно е с репортери, които само звънят питат, пазарят се и до там
. Ходи го виж и ако е читаво стискайте ръцете 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
nanio написа:Това колко време стои на обява не е критерий. Пълно е с репортери, които само звънят питат, пазарят се и до там. Ходи го виж и ако е читаво стискайте ръцете
Ако е хубава и на добра цена се задържа две седмици. Но над месец..
Тази е на добра цена като за 330цд. Има ел.полукожено рекаро, хубавия волан и харман кардон и ксенон. Ако беше наистина хубава да е заминала.
Може и да греша, за това се гледа на място.

- Shamanek
- младши ентусиаст
-
Мерси за мненията ... аз си мисля, че може малко да се свали от цената ... ще видим ... ако има нещо ще се похваля 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Shamanek написа:Здравейте колеги,
До преди 4-5 месеца се продаваше на части, защото беше без предница... Ти си знаеш.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
HackeD написа:Shamanek написа:Здравейте колеги,
До преди 4-5 месеца се продаваше на части, защото беше без предница... Ти си знаеш.
хубаво е, тези неща да се знаят...
БРАВО от мен за следенето и инфото!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
Еее ... може пък да са я направили кадърно ... колко без предница е била? Щото и мойта сега е без предница и чакам да кажат е ли тотал или не е ..
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Искам да попитам има ли съществена разлика в разхода на 330д 184 коня и 330д 204 коня /ръчни скорости/? Голяма ли е разликата в динамиката и ускорението на двата мотора, както и в поддръжката?
Между другото се колебая между 330и 231 коня и 330д 184 или 204. Като го смятам в пари ми излиза горе-долу еднакво. Ако приемем че 330д гори смесено 7-8 нафта, то 330и, дори да гори 16 на 100 смесено, би излезнало същото като финансова равносметка. А в случая се получава около 7-8 на 100 смесено за 330д и около 12 на 100 смесено за 330и на газ. Наистина е трудно да избера, защото дизелът ме грабва с огромната си тяга в ниски и средни обороти, а бензинката с невероятния си звук и спортен дух, както и с "озверяването" след 4000 оборота. Но като цена не виждам голяма разлика в разходите им в пари.
Между другото се колебая между 330и 231 коня и 330д 184 или 204. Като го смятам в пари ми излиза горе-долу еднакво. Ако приемем че 330д гори смесено 7-8 нафта, то 330и, дори да гори 16 на 100 смесено, би излезнало същото като финансова равносметка. А в случая се получава около 7-8 на 100 смесено за 330д и около 12 на 100 смесено за 330и на газ. Наистина е трудно да избера, защото дизелът ме грабва с огромната си тяга в ниски и средни обороти, а бензинката с невероятния си звук и спортен дух, както и с "озверяването" след 4000 оборота. Но като цена не виждам голяма разлика в разходите им в пари.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
surfboard написа:Искам да попитам има ли съществена разлика в разхода на 330д 184 коня и 330д 204 коня /ръчни скорости/? Голяма ли е разликата в динамиката и ускорението на двата мотора, както и в поддръжката?
Между другото се колебая между 330и 231 коня и 330д 184 или 204. Като го смятам в пари ми излиза горе-долу еднакво. Ако приемем че 330д гори смесено 7-8 нафта, то 330и, дори да гори 16 на 100 смесено, би излезнало същото като финансова равносметка. А в случая се получава около 7-8 на 100 смесено за 330д и околДАо 12 на 100 смесено за 330и на газ. Наистина е трудно да избера, защото дизелът ме грабва с огромната си тяга в ниски и средни обороти, а бензинката с невероятния си звук и спортен дух, както и с "озверяването" след 4000 оборота. Но като цена не виждам голяма разлика в разходите им в пари.
Разлика в поддръжката няма, във вървежа не е много голяма, но след ремап 204 става още по-приятна. На книга дават, че новият е по-икономичен, въпреки повечето коне.
Дизеларка, само ако я взимаш от много доверен човек или със сервизна история в сервизи, които познаваш или има кой да ти потвърди. В противен случай, ремонтите на дизела ще ти излязат много скъпо.И не го казвам само в случаи, в които колата карана душманската, но понякога си идват задължителните ремонти, като смяна на демпферна шайба (между 700 и 800лв за 330d), рано или късно алтернатор, а вероятността от "хубава" нафта да правиш дюзи или помпа е много голяма. Турбото също трябва да се пази, защото и там сумата не е приятна. Моят съвет е да вземеш 330i и да й сложиш хубава газова уредба. Ако намериш някоя Alpina, ще си още по-доволен.