За хората с регулируемо Diederich,JOM,FK и др.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: За хората с регулируемо Diederich,JOM,FK и др.
steeN написа:тука не става въпрос за пари. става въпрос за начин на мислене.
аз пружини от волга никога няма да си сложа. просто щях да карам по-ефтина кола.
аз и за това в момента карам "по-ефтина" кола именно поради тази причина.
Съгласен съм, квото за някой е нормално нещо за други е квалифицирано като "педантизъм". И от там идват разминаванията и темата стана такава.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Абе баш си е до пари ама айде..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ми не е така. аз примерно не карам на писта, защото това, което искам не мога да си го позволя все още. да, мога да си сглобя накаква кошница и ходя да я троша ама просто няма да ми е кеф. някой ден като имам излишни пари, тогава бих си направил кола...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
До пари е, щото тая работа се прави с пари
Питай Язов защо влиза със 140 на трасето във Видин. Другото са опити да се спортува с недостатъчно добра техника. Това е истината и е жалко, че пари ни спират, но...

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Dpy написа:Тая тема е просто е култова![]()
![]()
мисля че с това мнение всичко по тази тема беше изнесено в сбит вид, дет се вика есенцията

хайде сега обратно на бахура и червеното вино
ръб написа:Абе баш си е до пари ама айде..
За какви пари говориш бре пичага, ясно е че истински резултати не се постигат за без пари, но ти си нямаш хабер от елементарни неща, като какво значение имат върху поведението на колата камбъра, кастъра, сходимостта? Никой не се е родил научен - да, но в днешно време информация има много и безплатно. Единственото нещо е да седнеш пред компа, докато си пиеш кафенце примерно и да почетеш малко, за какво иде реч. После помисли, допитай се до някой, който познаваш и знаеш, че е в час. После вземи, понаправи това-онова по колата, покарай, виж как е, промени нещо ако трябва...почети пак, сложи, пак покарай...Не да бягаш направо към камарата, да завиеш 15-ките за 10лв.(двете) и да издевателстваш над 28-цата...
Някои неща са супер евтини, а се постига толкова много с тях...ама си иска и маалко мисъл

Едни шайбички с определен размер за подлагане на някои места са стотинки, едни втулки за други места са левчета при стругар...Реглажа на преден и заден мост(поне тук) върви 20-30лв...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ръб написа:Но и това стана. 390 метра с 170 терминална.)
намали от цифрите да не застрелям целия автобус с хора

170 терминална със задно и нормален старт са 13-ски на 400 метра...
всички знаем колко върви, т.е. не върви нормална 28-ца

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ръб
- младши ентусиаст
-
Слушай ти бе пичага, аз подложки на рейката си сложих още преди 2 години като си взех колата и за камбър кастър акерман сходимост съм чел предостатъчно. Колата ми откъм окачване в момента е наникъде затова и не се занимавам с настройки. Не ми пиши без да ме познаваш. Карай си музейния експонат и ме остави да си бъда непросветлен

Вичо като искаш си събери откъдето е отишла бързата ти 28ца и ела. После пак ще говорим. Моята е минус близо 200кг, заварен 3.45, филтър+щит, генерация и глава + блок минус 0.5мм.

Вичо като искаш си събери откъдето е отишла бързата ти 28ца и ела. После пак ще говорим. Моята е минус близо 200кг, заварен 3.45, филтър+щит, генерация и глава + блок минус 0.5мм.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ръб написа:Вичо като искаш си събери откъдето е отишла бързата ти 28ца и ела. После пак ще говорим. Моята е минус близо 200кг, заварен 3.45, филтър+щит, генерация и глава + блок минус 0.5мм.
не искаш да те прибивам с дизела, че е по-бавен в момента от моята 28-ца...
не ми обяснявай врели-некипели, повече няма да ти отговарям в тая тема... докато не покажеш клип на Сливен (на Кондофрей или Божура ще си 16-ска на 400 метра) те наричам ЛЪЖЕЦ и няма как да ми се оправдаеш с тия глупости дето ми ги пишеш!
п.с. не се хаби, няма да ти отговоря на следващата глупост... а и за драг състезания и изгледани/присъствани стартове срещу мене да тичаш не можеш да ме стигнеш, освен да спра да ходя за 7-8 години по такива ха-ха-ха
You said: "Time will change!" What if it changes you?
ръб написа:за камбър кастър акерман сходимост съм чел предостатъчно.
Може да си чел, но е очевидно, че нищо не си разбрал и запомнил

- ръб
- младши ентусиаст
-
Щом сте казали
вичо намам намерение да се доказвам в някъв форум. Като си бърз си докарай пушещия кош и теб да те записвам в графа препарирани. На 204кс е46 330д имам запис 4 коли. Както и на 328 седан с смукател и чип.

Последна промяна ръб на 20 Дек 2012, 21:07, променена общо 1 път
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
ръб написа:Слушай ти бе пичага, аз подложки на рейката си сложих още преди 2 години като си взех колата и за камбър кастър акерман сходимост съм чел предостатъчно. Колата ми откъм окачване в момента е наникъде затова и не се занимавам с настройки. Не ми пиши без да ме познаваш. Карай си музейния експонат и ме остави да си бъда непросветлен![]()
А 1600 килограмов дизел с отворен диф и автоматична кутия имаш ли желание да те напляска по дупето?

п.п. С пълен резервоар, пуснат климатик и отворен шибедах

- ръб
- младши ентусиаст
-
Всичко до 250 коня.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Вичка ... пали дизела и у Е46... тука ни напусна отдавна дет се вика изневери... вече не си ни скъп
ръб-че ... батко ... ти верно ли относно камбър кастър и акерман ще обясняваш... благодарен ще съм
щото точно сега гледам какви стендове за сходимост дет трябва да ги внасяме, ще си ми от полза голяма

ръб-че ... батко ... ти верно ли относно камбър кастър и акерман ще обясняваш... благодарен ще съм

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
ръб написа:Всичко до 250 коня.
245 коня е дизелчето.