Помощ дърпа въздух не пали 525TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ дърпа въздух не пали 525TDS
Моля, някой който се е сблъсквал с този проблем да ми отговори .
Проблема е следния когато в резорвара има под 15л. гориво , започва да минава въздух към ГНП и колата влошава паленето при студен и топъл старт , както и вървенето намалява. Има ли над 15л. проблеми няма. Проблема не е от горивния филтър, защото е сменен с нов и около него всичко е прегледано. Разгледах фишовете на системите в резорвара и видях, че има с помпа и без помпа, с лява и дясна сонда. Дали проблема е от там.
Проблема е следния когато в резорвара има под 15л. гориво , започва да минава въздух към ГНП и колата влошава паленето при студен и топъл старт , както и вървенето намалява. Има ли над 15л. проблеми няма. Проблема не е от горивния филтър, защото е сменен с нов и около него всичко е прегледано. Разгледах фишовете на системите в резорвара и видях, че има с помпа и без помпа, с лява и дясна сонда. Дали проблема е от там.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ако е от помпата би трябвало да спре колата изведнъж....
Напиши си VIN code-а и ще видим какво ще излезне!
ПП. Коя година е колата?
Напиши си VIN code-а и ще видим какво ще излезне!

ПП. Коя година е колата?
Kолата е 1999г. Според мен имам някакъв проблем с капачката на резорвара . Днес ми направи впечатление , че се образува вакум в резорвра . Имаш ли представа дали в капачката е системата за отдушник на резорвара . Според мен в нея има някакъв клапан от където влиза въздух, самата тя беше малко ръждясала аз я напръсках с антикоразьонен спрей и я почистих и сега колата си пали с лекота.
4 мнения
• Страница 1 от 1