тапицерски проблеми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
divaneto написа: Със сигурност ще стане не му се е занимавало нали знаеш българският майстор когато е сит е гъзар от класа остане ли гладен по какъв ли не начин ще те уверява колко добре ще го направи и как е най-големият майстор на света.![]()
Този на такси 1 при всички обстоятелства ще може да ти го направи само виж как е с работата.Лошото при него е че работи до 17часа и аз не мога да го хвана след работа
То и аз така, значи ще тряа да излизам през работно време

Мерси много за инфото колега

- Erwin Rommel
- Потребител
-
- Кара: BMW e38 750i V12
- Мечтае да кара: това което кара
- Детайли за колата: звяр на четири колела ...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Erwin Rommel написа:Колеги кажете моля ви къде има добър тапицер и в София, че и аз имам проблеми
Прегледай тези теми колега:

Ако се разтърсиш ще намериш още доста.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
carmanf1 написа:Erwin Rommel написа:Колеги кажете моля ви къде има добър тапицер и в София, че и аз имам проблеми
Прегледай тези теми колега:ЦЪК ; И ТУК СЪЩО
Ако се разтърсиш ще намериш още доста.
мерси мн!и на мен ми трябваше инфо
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
тапицер
Който иска да си претапицира волана да погледне на www.avtotapicer.com.Човека се намира зад Пицария Лъчони на Горубляне.Има всякакви платове и кожи, оригинални при това.За волан взима 80лв, но става ПЕРФЕКТНО.Ако Някой е близо до Ловеч, мога да му дам координати на човек, който ще свърши същото за 40лв.

...............................
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: тапицер
vesko4114 написа:Който иска да си претапицира волана да погледне на www.avtotapicer.com.Човека се намира зад Пицария Лъчони на Горубляне.Има всякакви платове и кожи, оригинални при това.За волан взима 80лв, но става ПЕРФЕКТНО.Ако Някой е близо до Ловеч, мога да му дам координати на човек, който ще свърши същото за 40лв.
аз волана не ми трябва ама ако има оригинални платове за тапицерията на вратите и седалките ми кажи координатите !?
мерси
Автотапицер
Пич оригинални тапицерии за БМВ има но само за по ножите модели от 2000 до 2006г за по старите модели жече несе произвежда плата
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2