Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
Някой да е изгледал вече прехваления "Хобит",да знам за утре дали да си спестя десетката от IMAX?

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
zzuzi написа:Някой да е изгледал вече прехваления "Хобит",да знам за утре дали да си спестя десетката от IMAX?
Ти ако разчиташ на някой да ти каже дали ще ти хареса...

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
zzuzi написа:Някой да е изгледал вече прехваления "Хобит",да знам за утре дали да си спестя десетката от IMAX?
Не съм го гледал, но моето мнение е, че от такива заглавия левчета не се спестяват

Да не съм много офтопик - гледах Looper снощи и....ами краят просто оправда целия филм за мен - много, много силен

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Да не се излъже някой да гледа тая повърня:
http://www.imdb.com/title/tt1931533/
Станахме по средата на филма и си тръгнахме... Тия 18 лева дето ги дадох са ми най-малоумно похарчените пари в живота...
http://www.imdb.com/title/tt1931533/
Станахме по средата на филма и си тръгнахме... Тия 18 лева дето ги дадох са ми най-малоумно похарчените пари в живота...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Лично на мен "Хобит" ми хареса много (аз съм фен на LOTR по принцип, така че може и да не съм напълно обективен). Въпреки че филмът обяснимо не е толкова епичен като тези от оригиналната трилогия, мисля, че определено си заслужава гледането. Само не мога да си обясня каква е тази 3D мания в последните години - според мен това е доста надценена технология, от която има още какво да се желае.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vld написа:Гледахрте ли Бригада Наследник ?
Очаквах много повече имайки в предвид колко силен беше сериала....
страхотна боза

На тема "Хобит"-изгледах го и взе че ми хареса и надхвърли очакванията ми.Личи си естествено,че е поразтегнат изкуствено,но все пак да изкараш от 200 страници книга 3 филма по 3 часа не е лесно.Та да-струва си гледането и то на кино.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Fixxxer написа:xpl0d написа:((:BuKcu:)) написа:Fixxxer написа:Много муден филм. 2 часа от които нищо не се случи и филма просто свърши. Първия 1 час ми беше малко като документален филм, после има малко екшън с преследване и това е! Ако това е наследството на Борн - з а е б и!Изобщо не ми хареса, очаквах повече. Така и не разбрах какво правеше нашия човек в планините в началото на филма. На мисия ли беше, връщаше ли се от такава? Някой друг да изкаже мнение, може пък аз да съм пропуснал
Нищо общо с книгата! Филмът и на мен не ми хареса, нищо не се случи....
Грам не съм съгласен с двама виМного си беше добро даже филмчето. А тва в началото е трейнинг, ама щом тва не е ясно, нормално и целия филм да не ти хареса
Ето, различно мнение, това чаках - малко светлина в тунела. Ок това е трейнинг, но заслужаваше ли си цял филм за да видим как ултимейт килър се трейнва и да видим как ги държат на каиш - с аналгинче, от което Борн не е имал нужда цели 3 филма... или той е по-стар модел? Мерси за отговора, явно очакванията са ми били други, подхранвани от предишните 3 части или просто не трябваше да свързвам този филм с тях.
Колега, струва ми се, че или субтитрите са били супер зле написани или си заспал непосредствено след началото

Трейнинга в началото е част от обучението на "супер секретни" специални единици. Нашия герой е част от тях. Тези хапове са вид наркотик и им ги дават нарочно, за да ги държат изкъсо. Ако не ги взимаш по график умирГаш. В един момент "шефовете" решават да закрият отдела така да се каже, като очистят всички единици. Причината не помня точно кво беше, бяха станали прекалено рисковани(щото нали супер секретни, да не ги разкрият) ли кво беше. Та нашия герой се усети навреме и си инсценира смъртта(в гората с двата безпилотни самолета). Реално целия филм беше гонка. Те го гонят да го убият. Той пък търси наркотика и впоследствие отидоха до Тайланд ли къде беше с докторката да му приготви и удари "отказваща" от наркотика инДжексия. И те така. На мен лично си ми хареса филма.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
zzuzi написа:На тема "Хобит"-изгледах го и взе че ми хареса и надхвърли очакванията ми.Личи си естествено,че е поразтегнат изкуствено,но все пак да изкараш от 200 страници книга 3 филма по 3 часа не е лесно.Та да-струва си гледането и то на кино.
Не говори глупости, хобитът е една книга властелина друга и е в 2 тома дебели като библията, и много неща ги няма във филмите, чел съм книгите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Във Хобит-2 ще се засегне по обстойно липсващите елементи от книгите на Толкин. Е предполагам де
.
Хронологически хобита трябва да предхожда пръстена ама..

Хронологически хобита трябва да предхожда пръстена ама..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Добро развлечение и до там . Абсолютно предсказуемо развитие на действието, множество излишни и разводнени сцени , прекалено близо до "Задругата на Пръстена" като етапи във филма ... че и като идея .
Тъпата финална сцена допълнително посъсипа филма

Все пак си мисля, че е задължително да се гледа защото други подобни заглавия няма . Лична оценка 7/10
N.Mihaylovski написа:zzuzi написа:На тема "Хобит"-изгледах го и взе че ми хареса и надхвърли очакванията ми.Личи си естествено,че е поразтегнат изкуствено,но все пак да изкараш от 200 страници книга 3 филма по 3 часа не е лесно.Та да-струва си гледането и то на кино.
Не говори глупости, хобитът е една книга властелина друга и е в 2 тома дебели като библията, и много неща ги няма във филмите, чел съм книгите
Добре,сбъркал съм-Хобита е 304стр,Властелина е 1100,и аз ги имам

xpl0d написа:.....

On:
Някой по горе беше писал за сериали, та да препоръчам един ако не е:
Sons of Anarchy

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
нелош

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"