Чейнджър на Е38-MP3?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- teddy_teddy
- Потребител
-
- Кара: 740
Чейнджър на Е38-MP3?
Здравейте , някой знае ли къде мога да си занеса чейнджъра да ми го направят , защото не може да чете нищо друго освен оригинални дискове и то прекъсват (ясно е.че е от шоковия датчик но основия проблем остава). Надявам се някой да е имал същия проблем и да е намерил решение !
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Чейнджър на Е38-MP3?
А защо реши, че чейджъра ти чете МР3 ???
Иначе, по-добре си търси някой втора употреба за 60-70лв, от колкото да ремонтираш този.
Иначе, по-добре си търси някой втора употреба за 60-70лв, от колкото да ремонтираш този.
- teddy_teddy
- Потребител
-
mad_presley написа:А защо реши, че чейджъра ти чете МР3 ???
защото на други хора им чете MP3 , само аз го карам на радио :х . Благодаря все пак !
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
mad_presley написа:А защо реши, че чейджъра ти чете МР3 ???
teddy_teddy
това дава отговор на въпроса ти mad_presley

По-добре си купи от тези http://bgcaraudio.com/

- teddy_teddy
- Потребител
-
Smoocki написа:mad_presley написа:А защо реши, че чейджъра ти чете МР3 ???
teddy_teddy
това дава отговор на въпроса ти mad_presley![]()
Много смислено и точно по темата :Х !
- teddy_teddy
- Потребител
-
Smoocki написа:mad_presley написа:А защо реши, че чейджъра ти чете МР3 ???
teddy_teddy
това дава отговор на въпроса ти mad_presley![]()
Мерси за линка , но не и за класификацията !
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Видях, че е жена, за това дадох най-евтиния и бърз начин на решаване на проблема. А за МР3-то...може да е правено нещо и да е слаган друг чейджър, за това така попитах. Инче, Е38 с МР3 чейнджър няма, само Х5 и Х3 имат такива.
Гром-а също е решение, но си правят проблеми и качеството на звука е...абе гадничко си е. Виж това е супер яко http://www.maintronic.de/en/products/cp ... layer.html , но и цената му е почти 500лв с доставката. Монтирал съм такова и качеството е просто невероятно, като за МР3.
Гром-а също е решение, но си правят проблеми и качеството на звука е...абе гадничко си е. Виж това е супер яко http://www.maintronic.de/en/products/cp ... layer.html , но и цената му е почти 500лв с доставката. Монтирал съм такова и качеството е просто невероятно, като за МР3.
- teddy_teddy
- Потребител
-
mad_presley написа:Видях, че е жена, за това дадох най-евтиния и бърз начин на решаване на проблема. А за МР3-то...може да е правено нещо и да е слаган друг чейджър, за това така попитах. Инче, Е38 с МР3 чейнджър няма, само Х5 и Х3 имат такива.
Много благодаря за изчерпателния отговор и все пак мисля да се върна на варианта ти с покупката на друг чейнджър , който чете и MP3 , защото 500лв са си 500лв както и да ги погледенш

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
teddy_teddy написа:Много благодаря за изчерпателния отговор и все пак мисля да се върна на варианта ти с покупката на друг чейнджър , който чете и MP3 , защото 500лв са си 500лв както и да ги погледенш)) !
Мисля, че не ме разбра. Такъв чейджър, който да чете МР3 няма за Е38. Ако искаш нещо, което да чете МР3 са двата варианта за Гром и CP600BMW.
А я да попиотам все пак, да не би да се опитваш да вкараш МР3 диск в твоя чейнджър и да очакваш да слушаш музика!?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Не е случайно, че чейнджъра не чете мп3-ки, но щом толкова искате монтирайте си нещо афтърмаркет 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
mad_presley написа:teddy_teddy написа:Много благодаря за изчерпателния отговор и все пак мисля да се върна на варианта ти с покупката на друг чейнджър , който чете и MP3 , защото 500лв са си 500лв както и да ги погледенш)) !
Мисля, че не ме разбра. Такъв чейджър, който да чете МР3 няма за Е38. Ако искаш нещо, което да чете МР3 са двата варианта за Гром и CP600BMW.
А я да попиотам все пак, да не би да се опитваш да вкараш МР3 диск в твоя чейнджър и да очакваш да слушаш музика!?
Е то е ясно, че това е било опитано.

Чейнджъра няма необходимият софтуер/ кодек/ за да чете МР3-ки, има кодек само за WMA аудио файлове, за това при записването на МР3-ки на диск за чейнджъра трябва да се прекодират от единият формат в другия.Става съвсем елементарно с Nero, лошото е, че размера на файла става около 10 пъти по-голям и на диска може да се запишат около 10-12 песнички.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
zvetiko написа:mad_presley написа:teddy_teddy написа:Много благодаря за изчерпателния отговор и все пак мисля да се върна на варианта ти с покупката на друг чейнджър , който чете и MP3 , защото 500лв са си 500лв както и да ги погледенш)) !
Е то е ясно, че това е било опитано.![]()
Чейнджъра няма необходимият софтуер/ кодек/ за да чете МР3-ки, има кодек само за WMA аудио файлове, за това при записването на МР3-ки на диск за чейнджъра трябва да се прекодират от единият формат в другия.Става съвсем елементарно с Nero, лошото е, че размера на файла става около 10 пъти по-голям и на диска може да се запишат около 10-12 песнички.
в това с прекодирането на мп3 към аудио не е въпроса , този ченджър, както и всички останали за е38 нямат хардуерни мп3 декодери, такива имат само иБус ченджърите за е53 е83 след 2004г, т.е само в новите ченджъри ще свирне диск с мп3-ки
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Не мога да ви схвана идеята с тези мп3-ки. Карате премиум модела, на премиум марката БМВ, с премиум озвучаване, а искате да слушате гадни мп3-ки?
Нямам нищо против, компактен формат е, едно ЦД от 70 стотинки може да го слушаш с дни, но качеството е зле, поне за мен, като човек, който цени истинския звук. То и тук идва другия момент колко изпълнители издават читави записи, но това е друга тема, защото доста промених музикалните си вкусове заради точно това. И също така и фактора колко от записите в колите ни са конвертирани мп3-ки в аудиодискове
Иначе, за да е полезен поне мъничко поста ми, имам някакъв смътен спомен, че чейнждър от мини може да се интегрира в Е38, макар и от късните модели, като естествено чете и мп3.
ПС Няма да показвам как 6 албума заемат 12GB пространство, само ще кажа, че смисъл има.
Нямам нищо против, компактен формат е, едно ЦД от 70 стотинки може да го слушаш с дни, но качеството е зле, поне за мен, като човек, който цени истинския звук. То и тук идва другия момент колко изпълнители издават читави записи, но това е друга тема, защото доста промених музикалните си вкусове заради точно това. И също така и фактора колко от записите в колите ни са конвертирани мп3-ки в аудиодискове

Иначе, за да е полезен поне мъничко поста ми, имам някакъв смътен спомен, че чейнждър от мини може да се интегрира в Е38, макар и от късните модели, като естествено чете и мп3.
ПС Няма да показвам как 6 албума заемат 12GB пространство, само ще кажа, че смисъл има.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
tngeorgiev написа:zvetiko написа:mad_presley написа:teddy_teddy написа:Много благодаря за изчерпателния отговор и все пак мисля да се върна на варианта ти с покупката на друг чейнджър , който чете и MP3 , защото 500лв са си 500лв както и да ги погледенш)) !
Е то е ясно, че това е било опитано.![]()
в това с прекодирането на мп3 към аудио не е въпроса , този ченджър, както и всички останали за е38 нямат хардуерни мп3 декодери, такива имат само иБус ченджърите за е53 е83 след 2004г, т.е само в новите ченджъри ще свирне диск с мп3-ки
Няма спор за това- аз обяснявам на колегата, ако случайно не знае как се прави, как да слуша любимите мр3-ки на своя ченджър.
А и с cod-cdbp съм напълно съгласен- разликата в качеството на звука при двата формата е огромно, при единият чуваш доста повече неща.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
cod-cdbp написа:Не мога да ви схвана идеята с тези мп3-ки. Карате премиум модела, на премиум марката БМВ, с премиум озвучаване, а искате да слушате гадни мп3-ки?
Нямам нищо против, компактен формат е, едно ЦД от 70 стотинки може да го слушаш с дни, но качеството е зле, поне за мен, като човек, който цени истинския звук. То и тук идва другия момент колко изпълнители издават читави записи, но това е друга тема, защото доста промених музикалните си вкусове заради точно това. И също така и фактора колко от записите в колите ни са конвертирани мп3-ки в аудиодискове![]()
Да дай сега и касетки да записваме и грамофони да си слагаме в колите...
Аз да попитам отзад на барчето има аудио вход обаче не реагира на никакъв източник на аудио. Как да го подкарам? И има ли изобщо начин да подкарам външно устройство, било то и телефона без да развалям много колата?

ATR-42/72
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3