Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Най-вероятно и CIC е ретрофитнат или годината е грешна. Изобщо е много интересно да вземем шасито на тази кола да я поразгледаме как е излязла от завода и как е сега 

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
da6ip написа:
Ако някой колега може да каже дали колата наистина има "Lane Departure Warning" както е видно на пръв поглед от копчето отдясно на волана, ще можем да кажем дали просто волана е сменен с такъв с лопатки или има някаква друга загадка.
На една от снимките има и камерата при огледалото, предполагам това е една от малкото верни опции:). Спортната трансмисия нали не се монтираше на XD?
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Здравейте колеги,от половин година чета този форум и намирам много нови и полезни за мен неща.Не притежавам БМВ , но от няколко месеца проучвам модела Е60 и мисля , че това ще е следващата ми кола.Не съм писал в този форум до сега с изключение на едно Л.С. към колегата da6ip, който беше много отзивчив и ми отговори на питането.Чел съм много постове подобни на моя и зная че в крайна сметка всеки сам си решава при покупка на даден автомобил особено пък втора употреба, но съм доста объркан ( поради малкото ми познания за този модел) и затова реших и аз да се допитам до хора с по-голям опит от моя и познаващи този модел.Със сигурност съм решил да е фейслифт и почти съм го решил да е 525Д , но не зная кое ще е по-добре да е по-нова година 2009 или 2007 края , но на по-малко километри.Цените не са много различни.Имам виждане и за нивото на оборудване, така че горе долу съм си изградил някакъв тип автомобил който търся.Скоро попаднах на тази обява http://www.mobile.bg/11355222636522756 .Моля за вашето мнение.На мен лично ми прави впечатление че на прага на колата не пише М , а се води с оригинален М-пакет.А относно цената какво мислите.Благодаря предварително.
нз има ли коли които са само с външен м пакет,но прав си няма лайстните на праговете,няма и я фоот рест стойката за левия крак,волана не е м със сигурност просто са му лепнали м лепенка
- VGZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lend Cruiser 3.0 D4D
- Мечтае да кара: 300 hp+
sandini написа:icog написа:VGZ написа:Тази някой дали е ходил да я гледа изглежда прилично ,макар и да не ми се връзват километрите?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1i7hq5
+ нереалните километри лъжат за екстрите - със сигурност няма
NIGHT VISION;
DISTRONIC-Адаптивен-Круиз-Контрол
Да не говорим за SAROUND SISTEM (ко речи?), Auto Start Stop function, Блокаж на диференциала, LED фарове, Отопляеми чистачки.
И лопатките на волана не ми се връзват с 4х4, или са бутафорни или колата е само със задно. Изобщо интересува ли те още горублянската изцепка?:)
Колега, тези екстри са част от нивото на оборудване "FUL FUL!!!"
Изядохте го с парцалите тоз горублянски тарикат.

Имах съмнения за повечето неща но сега вече съм 100% сигурен. Дано всеки решил да се качва на БМВ първо се допита до вас, след като е преровил всички теми разбира се.
Следя форума и съм изчел 70% от темите за е60 , вече съм убеден че автомобил се купува или от германия , или от някой от форума...хора които обичат колата си а не я ползват само за придвижване от т.А до т.Б.
Поздрави, на всички продължавам да следя с интерес форума, и продължавам да търся моето е60 530i LCI (272 hp).
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Аз не бих взел и от Германия вече...
Коли на под над половин милион км се продават на по 170-180к. км.
Предпочитам кола от форума (както и сегашната ми) или върната от лизинг с ясна сервизна история.
Тия кокали в мобиле за по 17-18000лв дори и на снимките изглеждат отвратително...
Коли на под над половин милион км се продават на по 170-180к. км.
Предпочитам кола от форума (както и сегашната ми) или върната от лизинг с ясна сервизна история.
Тия кокали в мобиле за по 17-18000лв дори и на снимките изглеждат отвратително...
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
nqkuv_lud написа:нз има ли коли които са само с външен м пакет,но прав си няма лайстните на праговете,няма и я фоот рест стойката за левия крак,волана не е м със сигурност просто са му лепнали м лепенка
Благодаря за отговора колега.Да не бях забелязал че волана е "тунингован".Кола за 46000 лв и пак не е истинска.Ще се опитам да попроуча нещата,но май няма да е тази.
Някакви мнения за тази? http://www.cars.bg/u863082
Цената на мен ми е съмнително ниска за такава кола. 61 000 км ми се струват крайно невероятни, а и комфортни седалки аз лично не виждам, въпреки че ги пише в обявата.
Цената на мен ми е съмнително ниска за такава кола. 61 000 км ми се струват крайно невероятни, а и комфортни седалки аз лично не виждам, въпреки че ги пише в обявата.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Седалките даже памет нямат -ебати колко всички екстри ...и куп още неща се забелязват веднага , ама айде 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Сега като се загледах виждам, че и на дисплея е изкарала някакво съобщение явно за грешка. Това малко ми прилича на зъбно колело, което най-вероятно значи проблем с кутията, което пък би обяснило ниската цена. 

- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
dimodi написа:Сега като се загледах виждам, че и на дисплея е изкарала някакво съобщение явно за грешка. Това малко ми прилича на зъбно колело, което най-вероятно значи проблем с кутията, което пък би обяснило ниската цена.
По принцип пише Please insert Navigation DVD. И тия постни седалки..
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Slay написа:Здравейте колеги,от половин година чета този форум и намирам много нови и полезни за мен неща.Не притежавам БМВ , но от няколко месеца проучвам модела Е60 и мисля , че това ще е следващата ми кола.Не съм писал в този форум до сега с изключение на едно Л.С. към колегата da6ip, който беше много отзивчив и ми отговори на питането.Чел съм много постове подобни на моя и зная че в крайна сметка всеки сам си решава при покупка на даден автомобил особено пък втора употреба, но съм доста объркан ( поради малкото ми познания за този модел) и затова реших и аз да се допитам до хора с по-голям опит от моя и познаващи този модел.Със сигурност съм решил да е фейслифт и почти съм го решил да е 525Д , но не зная кое ще е по-добре да е по-нова година 2009 или 2007 края , но на по-малко километри.Цените не са много различни.Имам виждане и за нивото на оборудване, така че горе долу съм си изградил някакъв тип автомобил който търся.Скоро попаднах на тази обява http://www.mobile.bg/11355222636522756 .Моля за вашето мнение.На мен лично ми прави впечатление че на прага на колата не пише М , а се води с оригинален М-пакет.А относно цената какво мислите.Благодаря предварително.
Колега мога само да ти кажа, че нещата които ги е писал търговеца са на 90% лъжа..... къв м пакет без м брони без нищо новия мотор лед светлини къде ги вижда тия неща не знам!!!!
Едит: Не знам защо но преди малко линка ми отваряше съвсем друга кола, при това и комби и нямаше нищо общо с тази

голям цирк!!!
Последна промяна netmurder на 19 Дек 2012, 1:35, променена общо 1 път
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Незнайно защо афтърмаркет м-пакета за е60 го правят доста по добре от този на е36, а гледам и лесно се насажда 

- Slay
- кандидат ентусиаст
-
Моля колегите с Е60 520д фейслифт да искажат мнение.Доволни ли са от двигателя.Търсех 525 - 197 к.с. , но ми попадна 520 2009г., на 33000 и мисля да направя компромис с мощността за сметка на по-новия автомобил и невероятния разход на гориво( при 2.60 нафта вече не е фактор за пренебрегване).