щора циганийка или ...
Модератор: Технически модератори
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1

щора циганийка или ...
щора циганийка или ... 
гледах в бриколац щори за моита петичка 110 сантиметра долу и 98 горе което е тоцхно колкот триабжа като размер но ми се видя като комарник
 )) вобще не пазеше сянка и не правеше нищо маи
има ли оригинална щора за бмв е34 ??? ако някои има може ли да ми продаде

гледах в бриколац щори за моита петичка 110 сантиметра долу и 98 горе което е тоцхно колкот триабжа като размер но ми се видя като комарник
- Kristopher
- 

- 

- Кара: e34, e36
Аз имам щора на колата фабри4на , но ако слагаш ще ти излезе много скъпо, ако е електри4еска, ако ли не не знам

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Щората мен лично ми харесва защото не харесвам затъмнени стъкла, а тя донякъде върши тази работа.
Имам приател с Е34 520 с електрическа и е много яко.. така, че ако можеш да намериш от дръга Е34ка.., но трудно..

Имам приател с Е34 520 с електрическа и е много яко.. така, че ако можеш да намериш от дръга Е34ка.., но трудно..
- the_gate
- ентусиаст
- 

- Кара: E38
 аз съм със 110см и е малка за е-34-ка.идеално става със 120,но рядко се намират(горе леко се резват краищата и просто става ПИРФЕКТНО)
 аз съм със 110см и е малка за е-34-ка.идеално става със 120,но рядко се намират(горе леко се резват краищата и просто става ПИРФЕКТНО)  виждал съм оригинална щора(не ел.),тя също е към110см(не закрива изцяло прозореца)
 виждал съм оригинална щора(не ел.),тя също е към110см(не закрива изцяло прозореца)Re: щора циганийка или ...
535 написа:щора циганийка или ...
гледах в бриколац щори за моита петичка 110 сантиметра долу и 98 горе което е тоцхно колкот триабжа като размер но ми се видя като комарник)) вобще не пазеше сянка и не правеше нищо маи
Значи "комарник"
 може и да е по-добре , защо аз съм с оригинална - доста плътничка и видимоста се намалява чувствително !
   може и да е по-добре , защо аз съм с оригинална - доста плътничка и видимоста се намалява чувствително !
Като маневрирам из натоварения център наблягам основно на страничните огледала - все едно че паркирам ГАЗка

Интересно Германеца за какво я е сложил - дали да се пуска когато е паркирана или когато е в движение

на е класата ми беше плътна веднага я махнах
на е класата ми беше плътна веднага я махнах
кожена с дупки иако сянка пазеше и още ми е в къщи но не ме кефи искам хем да не е комарник хем да не е плутно ожа с малки дупки ... нещо средно ...
ако някой има да свирне на лично.

кожена с дупки иако сянка пазеше и още ми е в къщи но не ме кефи искам хем да не е комарник хем да не е плутно ожа с малки дупки ... нещо средно ...
ако някой има да свирне на лично.
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1