Един уникален Е38 проект в Тайланд с много снимки

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Един уникален Е38 проект в Тайланд с много снимки

Мнение от AngelG » 10 Дек 2012, 15:37

Мисля , че темата от американския бмв форум ще е интересна на много от вас , затова я публикувам.

ПП: Цените на Е38 в Тайланд :bang:

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1899855

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Re: Един уникален Е38 проект в Тайланд с много снимки

Мнение от 7BREYTON » 11 Дек 2012, 0:27

За мен това е впечатляващо. Не само Е38 проекта, който е интересен доста. Тоя пич по всичко си личи 4е е ентусиаст сериозен, видимо финансово силен и най-важното явно има познания. Гаража е интересен.
Мъжко хоби в най-чист вид. Евала ... друго какво да кажа :)))

В УС форума има доста хора с познания и умения и доста добри Е38ци адски пипнати. Бих помечтал за няколко расови машини и гараж, но при наличието на сериозни излишни цредства и аз бих вложил интересни суми в пипване отвсякъде на някоя 2001 Е38 .... ама реалноста е друга ... и остава да се кефим на такива маниячета

Потребител
Аватар

Мнение от fanfast » 11 Дек 2012, 7:04

Много добра манияшка история се е получила с тази Е38 :bowdown:
Прави каквото ТРЯБВА, пък да става каквото ЩЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 11 Дек 2012, 8:53

абе не знам Е38-то колко ви е харесало ама като видях черната е34-ка с червения салон и ми прилоша че не е моя,но нека не бъдем такива песимисти.Както се казва всичко е въпрос на време :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Дек 2012, 9:43

Дифашир написа:абе не знам Е38-то колко ви е харесало ама като видях черната е34-ка с червения салон и ми прилоша че не е моя,но нека не бъдем такива песимисти.Както се казва всичко е въпрос на време :!:

Toва Е34 е с М73 :twisted:

Иначе проекта се прави с адски много пари, но все пак лъха на циганиика, с това лого наплякано навсякъде, с всичкия този карбон, сложен единствено за идеята да има карбон, оранжевото по мотора, китайската навигация :nono:
При подобна инвестиция, тази кола можеше да изглежда наистина невероятно с 90% оригинални части.
Знам че е тъпо да плюя, но просто не ми харесват подобни модове, например ето една снимка на мотор, които леко е почистен и пръснат в оригиналните цветове, сами си правете изводите нататък:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 11 Дек 2012, 10:52

Явно е че човека работи с много ентусиазъм и средства, но и на мен циганийката ми идва в малко повече. Аз съм човек придържащ се максимално към оригиналния вид на автомобила, на човека щом си му харесва, да си се радва :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 11 Дек 2012, 11:05

Наистина уникален проект , но както в повечето случаи тези с много пари нямат много добър вкус . Как е избрал салона да е такъв не знам , сигурно няма да я кара тази кола . Ако поседя 5 минути вътре с тези карбонови детайли и този цвят на кожата и китайската навигация . Да не продължавам мисля , че ми разбрахте мнението . Сигурни ли сте ,че на този някой от семейството му не е от Перник ( без да се засягат колегите , които са от там ) . Явно е голям фен на Need for Speed , но там 7-ци няма . Голямо уважение за труда му , това не може да се отрече .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Мнение от ddinobot » 11 Дек 2012, 14:34

Не ми харесва, с толкова средства бих възстановил колата с нови оригинални части. Те американците като цяло, както явно и в Тайланд си падат по циганиите. В американския форум има такива ужасни, накичени коли, че направо може да ти се догади! :D
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 11 Дек 2012, 21:19

Преди време момчетата от West Coast Customs правеха предаване в Европа и решиха да вземат един автомобил и да го тунинговат.Отидоха в салон на Ауди и тестваха S8 покараха го и решиха че няма какво да подобрят и взеха Голям голф.Та мисълта ми е че автомобил от такъв висок клас натъпкан с екстри не трябва да се пипа много за доработки както каза колегата 90% .Може да се сменят цвета на салона,на купето,замяна на джанти,окачване,двигател но китайски навигации и ..... малко прекалено,но в крайта сметка моето мислене е ,че автомобилът трябва да е безценен за собственика,както и по начина по който изглежда може да си изградиш мнение за притежателя като го олицетворява.

Потребител
Аватар
Кара: E39 530d

Мнение от Todum » 16 Дек 2012, 12:42

Много скъпо било в Тайланд :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 17 Дек 2012, 23:11

ddinobot написа:Не ми харесва, с толкова средства бих възстановил колата с нови оригинални части. Те американците като цяло, както явно и в Тайланд си падат по циганиите. В американския форум има такива ужасни, накичени коли, че направо може да ти се догади! :D

Със ЗАРЧЕТА на огледалото и то по възможност РОЗОВИ :bowdown: :mrgreen:

Назад към Е38