Ремус?
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
аз имах на голфа :))
аз имах на голфа
) втора та ми кола беше голфче GTI двоика естествено преди 5-6-7, 8 години
) и имаше ремус ака го зех няма по готин взук ... онова с лисичето ... валче ли е ... това е ауспуха на празни обороти такув готин звук а като дадеш газ се едно си 200 коня мощен а не изпардян ...
многог са здрави карат по 10 години но и доста скъпо за коне незнам дали вдига ... струва си ... ако има човек пари за тази цел.

многог са здрави карат по 10 години но и доста скъпо за коне незнам дали вдига ... струва си ... ако има човек пари за тази цел.
Аз сега съм с ремус (и генерация правена от цунами) и ми харесва как звучи в ниските и във високите обороти. Имаше някаква странична вибрация между 2800 и 3200 оборота, при която звучеше гадно колата. Незнам от ремус-а ли е или, но е факт, че го замаскираха с още едно резонаторче. Прави са хората - по-добре си направи цялата генерация от колко само да смениш гърне. Ще стане малко по-шумно, нооо не требе да те плаши
. Иначе от Ремус са си казали, че не правят перформанс гърнета, а такива които звучат добре 

Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
RicerBoy мога да гарантирам че звука се е променил толкова много че няма нищо общо със звука на двигатела а и Bavarishe може да потвърди защото го е чувал най-много пъти и да каже

Бях магазина на несторов и българия аутофешън и момчето там ми препоръча да слагам ремус, не само заради звука, а и заради повишаването на мощността макар и минимално,но той е с ремус и при него е имало голяма разлика в работата на двигатела и във вървенето, вие какви наблюдения имате относно вървенето?
turbo написа:А защо на сайта на Ремус (www.remus.at) за 318iS Coupe и 320i Coupe дават само задно гърне?
Колега не е само задно, варви комплект с средното, загледаи се в снимката на страницата

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
bmwpower_m5 написа:RicerBoy мога да гарантирам че звука се е променил толкова много че няма нищо общо със звука на двигатела а и Bavarishe може да потвърди защото го е чувал най-много пъти и да каже![]()
Признавам си не съм слушал м50 със ремус, но съм го слушал със други "тунинг" ауспуси и звука от оригиналното гърне ми харесва повече. Ако видя някое със истински ремус ще пиша пак

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз ви се 4удя как ви се дават толкова 500-1000лв за гарнета,еи тук в русе на битака продават разни за 50-60лв бр. хем ласкави хем ефекта сащия
все 6те рамжи като москви4 .... по добре ги даите за бензин или за 4ип тунинг или за музика или за не6то по свястно ама за гарне 4е било то ремус или не 500-1000лв. ... авно парите ву будат в дупетата
)

- БаЯн
- ентусиаст
-
R1cerBoy като се върна от морето ще ти покажа звукът със ремус ако си от София а цените във момента за М50 е 620 лева крайно гърне средно 600 и колектори 1800 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Я сподели тогава кое от тези всичките дето са в Русе на битака става на М50 В25 щото аз такова не намерих??? Няма гърне с два входящи отвора. А моите са два по 73мм. Та ако откриеш такова свиркай и го зимам веднага. Аз дори мислех да си взема две от ония кръглите ама и те с входяш 61мм и пак не става. А ти каде си ги видял не знамdon_mimo написа:аз ви се 4удя как ви се дават толкова 500-1000лв за гарнета,еи тук в русе на битака продават разни за 50-60лв бр. хем ласкави хем ефекта сащиявсе 6те рамжи като москви4 .... по добре ги даите за бензин или за 4ип тунинг или за музика или за не6то по свястно ама за гарне 4е било то ремус или не 500-1000лв. ... авно парите ву будат в дупетата
)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
баси много скъпо бе ...
баси много скъпо бе ...
аз тамън мислех че искам да си сменя ... ама при такива цени ... имам проблем че ми е мнгого ниска колата и ауспусите ми се цукват ан гурбици бабуни бордиури
) и ми се искаше да зема по прибрани ама за 2400 лева не е разумно ...
никак ... дазе 600 лева за крайно гарне м исе вижда много ...
иначе звука предполгам че е супер ако може и аз да доида да го чуя това м50 с ремус ...
аз тамън мислех че искам да си сменя ... ама при такива цени ... имам проблем че ми е мнгого ниска колата и ауспусите ми се цукват ан гурбици бабуни бордиури

никак ... дазе 600 лева за крайно гарне м исе вижда много ...
иначе звука предполгам че е супер ако може и аз да доида да го чуя това м50 с ремус ...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: баси много скъпо бе ...
535 написа:
ше го уредим малко по натам,а ние може да се уредим с едно возене на 3.5 литров звяр и да ти покажа едно каталогче даже мога

ТДС - Турбо Див Селянин
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3