Устройство, което ни предупреждава за стационарни камери ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е91 320d, e46 325i
Мечтае да кара: M3 E92

Устройство, което ни предупреждава за стационарни камери ?

Мнение от kinetism » 16 Дек 2012, 23:28

Здравейте, в един от много сайтове за групово пазаруване намерих устройство, което ни предупреждава за стационарни камери. Няма да назовавам сайта, тъй като не искам да правя реклама, а искам да питам някой ползвал ли е такова и чувал ли е някакви мнения за него. Според един човек е доста добро и уж ги имало всички стационарни камери в България и го ъпдейтвали постоянно. Само, че аз на един човек само вяра нямам, за това да питам и тук.
Пускам клипче на устройството от youtube за да не давам български сайт за него. Надявам се, ако някой има такова да го разпознае от клипчето и да сподели мнение, тъй като ми струва точно колкото една глоба и ми се вижда добра инвестиция, ако е добро.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: Устройство, което ни предупреждава за стационарни камери

Мнение от vaykisss » 16 Дек 2012, 23:54

незнам дали е било точно същото,но миналия месец се возих в едно такси,и го гледам тва нещо(или подобно на тва :mhihi: ) и питам таксиджията?
,,тва кво е ве чичка,да не е антирадар?(щото беше от старата школа -най-вероятно бивш ДАПАДЖИЯ :mhihi: с риза на каре-вълнена и каскет :mhihi:)
и той:нещо подобно.
аз:ми ок,ама що не си го включил?
той:ми ся ще ти покажа защо... :mhihi:
и аз:(чакам да го тестваме,оообачеее,оня бута сенника и вади коледна картичка от КАТ,и вика виж даже каскета са ми снимали :mhihi: :mhihi: :mhihi: ) и аз смяхх,ама много :ahah: :ahah: :ahah:
и той:пуснал съм го в един сайт за продажба да си платя честитката :mhihi: (за хората от Пловдив,бяха го барнали с 96 на НОВИЯ НАДЛЕЗ)

та незнам дали може да се има доверие на тези устройства :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Дек 2012, 23:57

Най-сигурния начин да не получаваш честитки от камерите е или да караш що годе в ограниченията или с над 270 ... че тогава не могат да смогнат да снимат :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Дек 2012, 0:02

Всяка тъпа патрулка вече е с камера. Ако нямаш поне един обикновен радардетектор за Х банд си загубен. Това устройство ще те спасява само от стационарни камери, които ако пътуваш малко повече ще ги научиш до една (поне за сега е така)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kinetism » 17 Дек 2012, 0:08

© написа:Всяка тъпа патрулка вече е с камера. Ако нямаш поне един обикновен радардетектор за Х банд си загубен. Това устройство ще те спасява само от стационарни камери, които ако пътуваш малко повече ще ги научиш до една (поне за сега е така)

А някаква идея що годе читав радардетектор кви пари е ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Дек 2012, 1:21

kinetism написа:
© написа:Всяка тъпа патрулка вече е с камера. Ако нямаш поне един обикновен радардетектор за Х банд си загубен. Това устройство ще те спасява само от стационарни камери, които ако пътуваш малко повече ще ги научиш до една (поне за сега е така)

А някаква идея що годе читав радардетектор кви пари е ?

Що годе за 150лв-200лв.

Аватар

Мнение от F3P » 17 Дек 2012, 7:49

kinetism написа:... имало всички стационарни камери в България и го ъпдейтвали постоянно....

Тоест НЕ засича нищо, а разчита на определена база данни. Значи спокойно можеш да си вземеш една Нокия 5800 или друг евтин Симбиан с ГПС втора ръка (може и някой базов модел навигация на Гармин да вземеш- пак втора ръка), да сложиш Гармин + файла за камерите и ще имаш същият резултат. Предимството е, че ще имаш отлична карта на БГ и редовно обновяван файл с камерите- всичко се прави от българи и промените се въвеждат своевременно. Това като говорим за стационарни камери- от мобилните нищо не те спасява. И антирадар да имаш все тая- изпищи ли вече си засечен. Надяваш се само да засечеш радара като снимат някой друг преди теб.
Аз лично не бих дал пари за нещо което разчита на неизвестно каква база данни когато има изпитан начин за около 100-150лв. В момента съм с Андроид телефон, ползвам ИГО Примо и имам някакъв файл с камерите и засадите на патрулките, но колко редовно се обновяват там не знам. Но пък по моите редовни маршрути всички камери и патрулки ги има.

Иначе казано- търси си навигация, те имат възможност да показват къде са камерите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 17 Дек 2012, 8:45

Аз от известно време си сложих един Whistler Pro-3450, който е със скрит монтаж. До сега мога да кажа, че при стационарните камери ефективността му е малка т.е. разстоянието, на което ги засича е прекалено малко. Донякъде си го обяснявам това, че камерите са насочени под определен ъгъл и затова обхвата на радара чувствително намалява. И в тази връзка разчитам на това, че вече съм ги научил наизуст.
По друг начин обаче стои въпросът с мобилните камери. Работят в X диапазона и радара се справя чудесно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kinetism » 17 Дек 2012, 8:59

F3P написа:
kinetism написа:... имало всички стационарни камери в България и го ъпдейтвали постоянно....

Тоест НЕ засича нищо, а разчита на определена база данни. Значи спокойно можеш да си вземеш една Нокия 5800 или друг евтин Симбиан с ГПС втора ръка (може и някой базов модел навигация на Гармин да вземеш- пак втора ръка), да сложиш Гармин + файла за камерите и ще имаш същият резултат. Предимството е, че ще имаш отлична карта на БГ и редовно обновяван файл с камерите- всичко се прави от българи и промените се въвеждат своевременно. Това като говорим за стационарни камери- от мобилните нищо не те спасява. И антирадар да имаш все тая- изпищи ли вече си засечен. Надяваш се само да засечеш радара като снимат някой друг преди теб.
Аз лично не бих дал пари за нещо което разчита на неизвестно каква база данни когато има изпитан начин за около 100-150лв. В момента съм с Андроид телефон, ползвам ИГО Примо и имам някакъв файл с камерите и засадите на патрулките, но колко редовно се обновяват там не знам. Но пък по моите редовни маршрути всички камери и патрулки ги има.

Иначе казано- търси си навигация, те имат възможност да показват къде са камерите.

И аз имам iGO на телефона, но така трябва да го пускам всеки път като пътувам на някъде. Иначе и за този вариант съм мислил. Между другото имаш ли линк с POI-те с камери в БГ ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 17 Дек 2012, 16:19

kinetism написа:Иначе и за този вариант съм мислил. Между другото имаш ли линк с POI-те с камери в БГ ?

http://paralax.org/garmin/
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kinetism » 17 Дек 2012, 22:48

Gqbriel написа:
kinetism написа:Иначе и за този вариант съм мислил. Между другото имаш ли линк с POI-те с камери в БГ ?

http://paralax.org/garmin/

мерси. като седна на компа ще погледна за igo има ли и да си ги сложа

Назад към Извън Темата