Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Киномания

Мнение от GKuzmanov » 07 Дек 2012, 18:39

Някакви коментари за това :
Изображение

Трябва да гледам 6-те сезона (как може американците да си падат по тая летяща кабина ...) а на пръв поглед докато търсех от къде да го сваля ми се видя голяма боза :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 09 Дек 2012, 11:53

E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Дек 2012, 15:26

Fixxxer написа:Много муден филм. 2 часа от които нищо не се случи и филма просто свърши. Първия 1 час ми беше малко като документален филм, после има малко екшън с преследване и това е! Ако това е наследството на Борн - з а е б и! :) Изобщо не ми хареса, очаквах повече. Така и не разбрах какво правеше нашия човек в планините в началото на филма. На мисия ли беше, връщаше ли се от такава? Някой друг да изкаже мнение, може пък аз да съм пропуснал :dunno:

Нищо общо с книгата! Филмът и на мен не ми хареса, нищо не се случи....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 09 Дек 2012, 21:35

End of watch - на мен ми хареса, доста истински изигран филм, много по-добър от бози с 20 пъти по-голям бюджет
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 13 Дек 2012, 23:34

Изображение :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Дек 2012, 21:33

Гледахрте ли Бригада Наследник ?

Изображение

Очаквах много повече имайки в предвид колко силен беше сериала....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Дек 2012, 18:06

Не само съм силно впечатлен (дотолкова, че да си я купя), ами е най-великата трилогия по мое мнение...

Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 16 Дек 2012, 19:40

In_Memoriam написа:Не само съм силно впечатлен (дотолкова, че да си я купя), ами е най-великата трилогия по мое мнение...

Изображение
Изображение

Прилепа не е ли 5-6 филма?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2012, 19:45

Повече е , но последните 3 са на Кристофър Нолан и нямат НИЩО общо е "кукленото шоу" наречено Батман от 90те години ;)

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 16 Дек 2012, 19:54

Ма ти верно ли нарече оригиналната Батман поредица "куклено шоу" ...
То и дядо Коледа бил "измислен" от Coca Cola, ама на сега по новините казаха, че е немско творение от 18век ...
Only dead fish follow the stream...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2012, 20:02

MadChicken написа:Ма ти верно ли нарече оригиналната Батман поредица "куклено шоу" ...
То и дядо Коледа бил "измислен" от Coca Cola, ама на сега по новините казаха, че е немско творение от 18век ...

Да , това казах - мъпет шоу ! Също като Стар Уорс 4,5,6 ама за филми от 1977ма е по-нормално... Това ми е личното мнение а за Батман 3 и Батман 4 е мнение на всички критици и гласували в ИМДБ.
За дядо мраз - Ако беше слушал новините по-внимателно, щеше и да чуеш , че оригинално е бил със син костюм и както казах , кока-кола го популяризират в днешния му вид .
Ако имаш предложение или оценка за конкретен филм , давай по същество .

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Дек 2012, 20:17

MadChicken написа:Ма ти верно ли нарече оригиналната Батман поредица "куклено шоу" ...

"Куклено шоу" заради маскираните шутове, които би трябвало да представляват така наречените злодеи. Подкрепям Ачо.
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 16 Дек 2012, 20:31

Е, явно само аз харесвам всичко създадено от Тим Бъртън. "Лошите" изглеждат така, защото той така е искал да изглеждат тогава, говорим за 90-те години, не за кибер герои/злодеи ала Трансформърс... Вкусове разни.
Only dead fish follow the stream...

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Дек 2012, 21:05

((:BuKcu:)) написа:
Fixxxer написа:Много муден филм. 2 часа от които нищо не се случи и филма просто свърши. Първия 1 час ми беше малко като документален филм, после има малко екшън с преследване и това е! Ако това е наследството на Борн - з а е б и! :) Изобщо не ми хареса, очаквах повече. Така и не разбрах какво правеше нашия човек в планините в началото на филма. На мисия ли беше, връщаше ли се от такава? Някой друг да изкаже мнение, може пък аз да съм пропуснал :dunno:

Грам не съм съгласен с двама ви :mhihi: Много си беше добро даже филмчето. А тва в началото е трейнинг, ама щом тва не е ясно, нормално и целия филм да не ти хареса :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 16 Дек 2012, 23:30

xpl0d написа:
((:BuKcu:)) написа:

Грам не съм съгласен с двама ви :mhihi: Много си беше добро даже филмчето. А тва в началото е трейнинг, ама щом тва не е ясно, нормално и целия филм да не ти хареса :mhihi:

Ето, различно мнение, това чаках - малко светлина в тунела. Ок това е трейнинг, но заслужаваше ли си цял филм за да видим как ултимейт килър се трейнва и да видим как ги държат на каиш - с аналгинче, от което Борн не е имал нужда цели 3 филма... или той е по-стар модел? Мерси за отговора, явно очакванията са ми били други, подхранвани от предишните 3 части или просто не трябваше да свързвам този филм с тях.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата