Доставка на стока/и от Германия от ebay.de?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Доставка на стока/и от Германия от ebay.de?

Мнение от TiGoNiSh » 01 Фев 2012, 11:33

Здравейте колеги!

Някой във форума да се занимава с доставка на стока/и от ebay.de (Германия) - това, което съм си харесал е с доставка САМО до Германия? Ще бъда благодарен и на предложения от колеги, които са ползвали услугите на фирми, които се занимават с доставки от Германия и по-конкретно ebay.de.

Съгласен съм и на варианта ако някой колега е в Германия и ще се връща насам скоро, да се разберем с него да вземе това, което ми трябва и да ми го достави до БГ (София), пък вече ще се уточним за доставката, почерпката или каквото там се договорим :)

Благодаря предварително!
Изображение

Аватар

Re: Доставка на стока/и от Германия от ebay.de?

Мнение от Хаос » 01 Фев 2012, 12:55

TiGoNiSh написа:Здравейте колеги!

Някой във форума да се занимава с доставка на стока/и от ebay.de (Германия) - това, което съм си харесал е с доставка САМО до Германия? Ще бъда благодарен и на предложения от колеги, които са ползвали услугите на фирми, които се занимават с доставки от Германия и по-конкретно ebay.de.

Съгласен съм и на варианта ако някой колега е в Германия и ще се връща насам скоро, да се разберем с него да вземе това, което ми трябва и да ми го достави до БГ (София), пък вече ще се уточним за доставката, почерпката или каквото там се договорим :)

Благодаря предварително!

говори с немеца, обикновено не се противят да пратят с DHL
банковия превод в твойта банка ще те одерат 30-40 лева минимум
искай пейпал и му кажи, че ще му додадеш за таксата му за пейпал транзакцията
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 01 Фев 2012, 13:18

Писал съм му, да видим какво ще каже - благодаря ти много за насоките!

Ако има колеги, които могат да предложат алтернативи нека го сторят, тъй като не е ясно дали търговеца ще се навие на гореописаната "врътка".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от narf » 01 Фев 2012, 13:29

TiGoNiSh написа:Писал съм му, да видим какво ще каже - благодаря ти много за насоките!

Ако има колеги, които могат да предложат алтернативи нека го сторят, тъй като не е ясно дали търговеца ще се навие на гореописаната "врътка".

Колега какво точно си поръчал? В Берлин съм в момента и на 16.02 се прибирам към България, но съм от Бургас. И все пак бих се навил да ти помогна зависи обаче за какви размери става въпрос.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 01 Фев 2012, 14:14

narf написа:
TiGoNiSh написа:Писал съм му, да видим какво ще каже - благодаря ти много за насоките!

Колега какво точно си поръчал? В Берлин съм в момента и на 16.02 се прибирам към България, но съм от Бургас. И все пак бих се навил да ти помогна зависи обаче за какви размери става въпрос.

Имаш ЛС колега :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 03 Фев 2012, 22:38

кажи кво е да разберем и ние няма да ти го купим споко

Потребител
Аватар

Мнение от transporterbg » 16 Дек 2012, 9:51

cww:
Всички обяви, касаещи предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, реклама на магазини или сервизи, се водят комерсиални и се заплащат. Публикуването на такива обяви става само в тази секцията Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги.

viewtopic.php?f=63&t=141903

Назад към Извън Темата