е36 320 М50 - изпускателна система
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ThreeTwentyEight
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B28 Non Vanus
- Мечтае да кара: S50B32
е36 320 М50 - изпускателна система
Здравейте колеги.
Имам следните въпроси да ви задам:
Карам 320 м50б20 без ванус с нормално крайно гърне и нормална изпускателна система и понеже махнах катализатора и остана празна кутия отдоло звука малко почна да ме дразни... искам директно да мина на цялостна генерация от 2.8 с крайното гърне с двуцевката и искам да знам дали ще е проблем да оставя колектора към главата (ще пасне ли на тръбите от 2.8-цата надоло) и съответно гърнето от 2.8 различава ли се по захващане от 20-ковото...
благодаря на отзовалите се
Поздрави
Имам следните въпроси да ви задам:
Карам 320 м50б20 без ванус с нормално крайно гърне и нормална изпускателна система и понеже махнах катализатора и остана празна кутия отдоло звука малко почна да ме дразни... искам директно да мина на цялостна генерация от 2.8 с крайното гърне с двуцевката и искам да знам дали ще е проблем да оставя колектора към главата (ще пасне ли на тръбите от 2.8-цата надоло) и съответно гърнето от 2.8 различава ли се по захващане от 20-ковото...
благодаря на отзовалите се

Поздрави

BMW..
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Re: е36 320 М50 - изпускателна система
Не трябва да имаш проблем-всичко е същото.Само на долния капак на задната броня,трябва да резнеш с шлайф място за двуцевката.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Само със сондата можеш да имаш усложнение защото при теб тя е долу при скоростите, а при м52 е на колекторите. Най добре си намери средната част от м50б25 и после назад можеш и от б28 може и от б25 да сложиш. Имай в предвид, че колата ще стане по тиха.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- ThreeTwentyEight
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M50B28 Non Vanus
- Мечтае да кара: S50B32
В момента средната ми част е от М50Б25 тя е едно към едно с Б20... искам да я изкормя
не искам да я виждам
Със сондата знам, че ще имам проблем ама мисля да направя отвор доло със резба.. това съм го преглътнал... най - важното е триъгълните планки от колектора (20ковия) да паснат на тръбите за 28-цовия..като чупки и отвори... и накрая захващането ( квадратните тампони ) към купето на крайното гърне с 2-те пи*ки да не се разминават
Проблем с бронята няма да имам аз съм с М оригинална за 2 пи*ки
Искам всичко да си стане оригинално.. само отвора за сондата.. да няма клъцни/срежи...

Със сондата знам, че ще имам проблем ама мисля да направя отвор доло със резба.. това съм го преглътнал... най - важното е триъгълните планки от колектора (20ковия) да паснат на тръбите за 28-цовия..като чупки и отвори... и накрая захващането ( квадратните тампони ) към купето на крайното гърне с 2-те пи*ки да не се разминават
Проблем с бронята няма да имам аз съм с М оригинална за 2 пи*ки
Искам всичко да си стане оригинално.. само отвора за сондата.. да няма клъцни/срежи...
BMW..
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Не ,към колекторите всичко си пасва plug n play както и тампоните на купето. Хубаво е да имаш в предвид, че б28 генерацията се съединява много по назад, а до там вървят две независими тръби. Ако сложиш там сондата реално ще отчита какво се случва само с 3 от цилиндирте - лошо няма стига дюзите да имат много близък дебит. Другия вариант е да удължиш кабелите и да я сложиш там, където се обединяват двете тръби , но това ще направи сондата по мудна защото ще отчита настъпилите пробмени по късно понеже е по далеч от двигателя.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
5 мнения
• Страница 1 от 1