Кажете за гаражите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кажете за гаражите...

Мнение от dimodi » 14 Дек 2012, 10:55

sub_eleven написа:няма по-голяма екстра от надземен гараж... а ако има и топла връзка към входа на блока - това е нещо незаменимо. Зимата може и по пижама да си стигнеш до колата - въобще нямаш досег с външната температура. Такъв гараж колкото и да струва си заслужава.

Много точно и аз от известно време обмислям да избия една врата от входа към гаража, щото има такава възможност. Трябва да питам съседите какво мислят по въпроса. :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 14 Дек 2012, 11:43

Явно не сте попадали на подземен двоен с квадратура 60 квадрата/премахната стената помежду им/ и с рампа по която и камион може да мине , а за маневри не само място има , ами и бърнаутче може да се направи :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 14 Дек 2012, 16:05

Пилев написа:Колега можеш ли да разясниш като купиш подземен гараж, какво купуваш. Последно когато исках да купя такъв така и не стана ясно какво получавам срещу сумата. Като документ

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ако е истински гараж / не паркомясто / получаваш имот с нотариален акт. Ако пък в района има и влязла Кадастрална карат с гаража получаваш и уникален индификатор за имота / уникален код /.

Ако е паркомясто получаваш виртуално място, което ти и останалите знаете че е твое :mhihi: По принцип не можеш да получиш Нот.акт за паркомясто защото не е обособен индивидуален имот, нямаш стени, таван и т.н.
Някъде го правят с прехвърляне на идеални части от земята но това също не означава че паркомясто Х е твое.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 14 Дек 2012, 16:26

Ясно, значи трябва да си търся обособени гаражи, не подземни паркоместа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 14 Дек 2012, 16:29

Зависи все пак от много фактори, но при равни условия: да, обособеният гараж е по-добре от паркомясто от правна гледна точка, а и не само.
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Дек 2012, 17:12

Аз живея в Пловдив и В каря на Март си купих подземен гараж на 2мин пеша от нас.Платих за него 7500Е.Получих нотариален акт за имот с описани всички съседи,карта,номер и т.н.Гаража е 6,05мх3,05м=18,45м2.По документи е 18,9м2.Преди това ползвах пак подземен гараж под наем,защото имам и мотор.То това е и по-голямата причина за гараж.Понеже единия закрит паркинг,където бях преди това,го затвориха и това беше единствената опция.Не съжалявам нито за миг!Топло зимата,хладно лятото,винаги е там и не се чудиш къде да спреш.Има ток и спокойно можеш да си работиш,ако се наложи.Данъка ми излиза 22лв на година.Тока е около 10-20ст на месец (засичат на няколко месеца,защото е малка консумацията).Събираме и 10лв на година за общия ток на външната ел.врата и осветлението в коридорите.Преди наема ми беше 60лв.За година прави 720лв.Предвид,че гаража по-скъп ще стане,но по-евтин никога (т.е. инвестиция),покупката си заслужава,стига човек да има възможноста.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Предишна

Назад към Извън Темата