Аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Аларма
Колеги понеже алармата ми почна да прави проблеми може ли да я сменя със заводска в момента не е такава.. Какво ще ми е необходимо за целта и долу горе като пари какво ще излезе.Колата няма имобилайзер (не знам дали е от значение,но да кажа)
П.С Другото което е искам да си оправя патроните на бравите ,че едно време се мъчеха да я крадат и ги разбиха ,как най лесно ще стане всичко да си е както трябва . Благодаря Ви предварително
П.С Другото което е искам да си оправя патроните на бравите ,че едно време се мъчеха да я крадат и ги разбиха ,как най лесно ще стане всичко да си е както трябва . Благодаря Ви предварително

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Аларма
Мисля, че монтажа на заводска аларма ще бъде свързана с доста разходи, по-добре си сложи една на BSM- да кажем SATURN M5 и ще забравиш за проблемите, аз съм си монтирал такава и вече 3-та година работи перфектно.
По отношение на патроните на бравите, може би най-добрият вариант е да смениш целите брави с други втора ръка и да отключваш и заключваш с дистанционното на алармата, а вторият ключ да е някъде по колата от вън за всеки случай. За да стане твоят трябва демонтаж на патрониците и пренареждане на шифроващите елементи- не си заслужава при условие, че никой не отключва и заключва с ключ.
По отношение на патроните на бравите, може би най-добрият вариант е да смениш целите брави с други втора ръка и да отключваш и заключваш с дистанционното на алармата, а вторият ключ да е някъде по колата от вън за всеки случай. За да стане твоят трябва демонтаж на патрониците и пренареждане на шифроващите елементи- не си заслужава при условие, че никой не отключва и заключва с ключ.
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
А става ли да сменя и запалващия патрон и да си паля и отключвам с новия ключ? Идеята ми е да направя всичко в един ключ да може да се отключва и заключва от него , не ми се носят ключове дистанционни , искам само един ключ и това е. С тази въпросната аларма ще стане ли този номер ??
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
alexanderkirow написа:А става ли да сменя и запалващия патрон и да си паля и отключвам с новия ключ? Идеята ми е да направя всичко в един ключ да може да се отключва и заключва от него , не ми се носят ключове дистанционни , искам само един ключ и това е. С тази въпросната аларма ще стане ли този номер ??
Трябва да вземеш и патроника от колата донор, но най-вероятно никой няма да ти го даде само него и ще трябва да вземеш цялата конзола на волана- не струва милиони, сигурно с ключа до 50лв. ще може да се намери.
По отношение на Сатурн 5- бях срещал във форума, че платката на дистанционното и влиза перфектно в един от видовете ключове за БМВ, прехвърля се платката в него и даваш да ти го нарежат някъде, но аз лично не съм го правил.
П.П.
Това е ключа, но в него не може да се вкара оргиналният модел платка към алармата, която е с 4 бутона- отключване, заключване, тихо отключване и заключване, свободен канал, с който можеш да задействаш каквото поискаш. В този ключ може да се вкара платка, с която ще можеш само да отключваш и заключваш и ще трябва да се купи допълнително. Но алармата си заслужава- 29 програмируеми функции, с които можеш да я персонализираш в доста голяма степен като чувствителност на шоковият датчик, сигнализация за отворена врата, изключване на токовият датчик за да не се включва при спадане на акумулатора, валет бутон за аварийно палене.

- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1