Въпрос относно прехвърляне на автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос относно прехвърляне на автомобил

Мнение от booby88 » 14 Дек 2012, 12:49

Здравейте колеги . Искам да попитам ако има запознати от вас , взех един автомобил минах нотариус и сега имам 14 дневен срок за кат и искам да знам ако имам задължения /стари актове/ може ли да я прехвърля на мое име . Или другия вариянт ако не ми дадат да я прехвърля на мое име , дали става аз да направя нотариус с майка ми и да я пиша на нейно име .

Иначе да се похваля смених марката 3 години карах голф сега минах на баварец скоро ще кача и снимки

Потребител
Аватар
Кара: BMW 530d E39
Мечтае да кара: BMW M5 E39

Re: Въпрос относно прехвърляне на автомобил

Мнение от Barzaka_kurchev » 14 Дек 2012, 13:18

Задълженията към КАТ от фишове и актове биха ти попречили единствено ако продаваш автомобил или напускаш страната но доколкото следя все още него проверяват по границите тъка, че взимай бележката от платеният данък на автомобила, Нотарялният договор твоята Л.К. и валидна застраховка както и трябва да имаш пожарогасител аптечка и светло-отразителна жилетка и газ към Кат за табели. И по съвет на мой близък полицай заведи я в данъчната служба догодина понеже ако го направиш през тази ще те накарат да платиш някакви пари за данък ...... Успех и честито ти ново возило. :)
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където пожелаят

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Re: Въпрос относно прехвърляне на автомобил

Мнение от ElizabetS » 14 Дек 2012, 13:28

Колега Честито за придобивката! Много безаварийно каране :D Относно въпроса ти, до сега не съм чула някой с акт или глоби да не може да си вземе автомобил и да бъде на негово име. Не мисля, че изобщо има проблем. Но може просто да звъннеш в КАТ и да ги попиташ, те ще ти дадат най- точна информация :yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

Назад към Извън Темата