Какво е това у-во?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Какво е това у-во?
Здравейте колеги.
Интересува ме какво е това устройство,което ми прикачиха към разходомера за газ с обяснението,че "нещо не работело като хората". Та трябвало да ми сменят "нещо си" ,а гледам сега че това е някакво устройство което е свързано с жички към брояча? Разглеждах сайта на производителя,но там няма такъв уред. Писах им емайл и чакам отговор.
Ако някой има идея да споделя к'во чудо е това и за к'во служи?
Благодаря
Интересува ме какво е това устройство,което ми прикачиха към разходомера за газ с обяснението,че "нещо не работело като хората". Та трябвало да ми сменят "нещо си" ,а гледам сега че това е някакво устройство което е свързано с жички към брояча? Разглеждах сайта на производителя,но там няма такъв уред. Писах им емайл и чакам отговор.
Ако някой има идея да споделя к'во чудо е това и за к'во служи?
Благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Какво е това у-во?
Якото цакане.....абе за малоумни ли ни мислят всички у тая е**на държава? Преди 5 дена ходих до офис на ф-ма ХХХХХХХХ и да ми кажат и разяснят една ф-ра която нищо не пише само крайна цена? Обясниха,че "нещо си " било за смяна ,че "не бачкало" и го подменили АМА МЕ ТАКСУВАТ!!!
Викам абе тая разпределителна кутия е на улицата и си е ваша,не е в моята къща! Тогава поддръжката би следвало да си е за ваша с-ка нали така?
Оная го смота,ала бала .........викам си ОК аре щом "не работело нещото си и трябвало да се смени" ....а и сумата не е за умирачка -ОК.
Обаче си следя всеки ден показанията и гледам некви жици ? Днес отварям кутията ( не би трябвало да барам там) и намирам т'ва у-во за което питам в темата. Писах на фирмата производител- нема отговор! Преди малко им звъннах и викам: Абе пратих ви едни снимки .....още не сам довършил и получавам "готов отговор" : Ами тва такова е радио модул
за дистанционно отчитане било!
Хммммм , много ме съмнява тоя радио модул!!!
От една страна фирмата доставчик на газ ХХХХХХХХ решава да си сложи с цел подобряване и улесняване на услугата въпросния радио модул (което трябва да си е за нейна с-ка!) Но после ми казва ,че нещо си "не работело" и ми пише фактура с цената да си го платя
От друга страна силно ме съмнява ,че този радио модул ( 4ти ден правя проби) ми навърта между 5-10лв всяка нощ от 04:00 до 06:00ч ( МНОГО УДОБНО ВРЕМЕ ,когато всеки спи дълбок сън) Но аз чувам как се включва котлето да бачка.
И кво да правя сега? Имам чувството,че този радио модул ще си ме товари как си му е кеф (ако съмненията ми се окажат истина) !
Егати работата!
Викам абе тая разпределителна кутия е на улицата и си е ваша,не е в моята къща! Тогава поддръжката би следвало да си е за ваша с-ка нали така?
Оная го смота,ала бала .........викам си ОК аре щом "не работело нещото си и трябвало да се смени" ....а и сумата не е за умирачка -ОК.
Обаче си следя всеки ден показанията и гледам некви жици ? Днес отварям кутията ( не би трябвало да барам там) и намирам т'ва у-во за което питам в темата. Писах на фирмата производител- нема отговор! Преди малко им звъннах и викам: Абе пратих ви едни снимки .....още не сам довършил и получавам "готов отговор" : Ами тва такова е радио модул

Хммммм , много ме съмнява тоя радио модул!!!
От една страна фирмата доставчик на газ ХХХХХХХХ решава да си сложи с цел подобряване и улесняване на услугата въпросния радио модул (което трябва да си е за нейна с-ка!) Но после ми казва ,че нещо си "не работело" и ми пише фактура с цената да си го платя

От друга страна силно ме съмнява ,че този радио модул ( 4ти ден правя проби) ми навърта между 5-10лв всяка нощ от 04:00 до 06:00ч ( МНОГО УДОБНО ВРЕМЕ ,когато всеки спи дълбок сън) Но аз чувам как се включва котлето да бачка.
И кво да правя сега? Имам чувството,че този радио модул ще си ме товари как си му е кеф (ако съмненията ми се окажат истина) !
Егати работата!
най-вероятно е радио модул за прочитане на газомера от растояние...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Търсих го точно там колега. Оказа се ,че такъв нямат. Писах им ,обадих им се и получих отговор (писал съм във 2то ми мнение).
Обаче освен ,че им праща данни за разхода на газ имам съмнения,че и "добавя" няколко единици! Като "помпите" при бакшишите.
Започнах да правя проби как се върти газомера при пуснати радиатори на макс в цялата къща! До ден -два ще пиша впечатления.Но на пръв поглед и първи проби нещата с числата яко се разминават.

5 мнения
• Страница 1 от 1