Чистачките спират когато си искат
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Чистачките спират когато си искат
Колеги, днес се случи нещо странно, натиснах лоста за чистачките надолу (да направи само един ход на чистачките), но те не спряха след него и продължиха да се въртят без да спират.
Цъках лоста нагоре, после надолу и по едно време спряха. Следващият път когато пуснах чистачките, пак така....проблема не е само когато искам да направят един ход, ами постоянно - без значение дали пръскам върху стъклото, или съм пуснал чистачките на автоматичен режим, или пък на бързи обороти.
Някой да има идеи, че съм нов в Е60 средата.
Цъках лоста нагоре, после надолу и по едно време спряха. Следващият път когато пуснах чистачките, пак така....проблема не е само когато искам да направят един ход, ами постоянно - без значение дали пръскам върху стъклото, или съм пуснал чистачките на автоматичен режим, или пък на бързи обороти.
Някой да има идеи, че съм нов в Е60 средата.
- karisto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31' 540i xDrive, F11' 530d xDrive
Re: Чистачките спират когато си искат
Колега аз имах такъв проблем с чистачките миналата година. Правеха си каквото поискат, спират където си решат и други такива неадекватни движения. Отидох в сервиз, ресетнаха ми техния модул и всичко е ок!
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
И аз съм го имал. свали минуса за 10 мин , слагаш.. и всичко е ок
без диагностика.. е вярно трупа грешка за акумулатора ама... кола без грешки не може
. Това не пречи на работата на системите. Просто записва че е падал тока или нещо подобно беше. Настройваш стъклата и часовника и си готов

С ИНПА няма ли да стане? Ако да, къде точно да вляза, че малко по-различно от E39
П.П. Да питам и тук, как се настройват дюзите (пръскалките) на предното стъкло? Доста ниско ми пръскат и исках да ги вдигна, но като ги погледнах не бяха от нормалните които съм виждал, а като мушна карфица в дупката нито нагоре, нито надолу ход

П.П. Да питам и тук, как се настройват дюзите (пръскалките) на предното стъкло? Доста ниско ми пръскат и исках да ги вдигна, но като ги погледнах не бяха от нормалните които съм виждал, а като мушна карфица в дупката нито нагоре, нито надолу ход

Ресет и откачане на акумулатора при мен не помогна, но пък днес срещу 37лв. си купих от Дару Кар ново реле и чистачките вече ме слушат, както си му е реда. В Дару Кар ми казаха, че това нямало как да е от релето и да съм се замислил да си напазарувам нов модул 

7 мнения
• Страница 1 от 1