Дилема - Автомобил за teen...
Модератор: Общи модератори
Re: Дилема - Автомобил за teen...
Не разбирам какво не разбирате, но колата ще ми е подарък от "нащте" и ще ми е втората кола.
Май си промених решението за е46 цата сега гледам да е 328 ci
както повечето колеги казаха това е един хубав и безпроблемен мотор, който пак ще е със ГИ.
Другият вариант е да отида с някой колега до Италия и да си взема няква кола от там, разбира се ако не си харесам кола от там мога да му докарам 1 на колегата с който отида. Ако има предложения за пътуващи след нова година бих искал да пътувам с вас до Италия, а пък ако не стане ще ви шофирам една кола.
Май си промених решението за е46 цата сега гледам да е 328 ci

Другият вариант е да отида с някой колега до Италия и да си взема няква кола от там, разбира се ако не си харесам кола от там мога да му докарам 1 на колегата с който отида. Ако има предложения за пътуващи след нова година бих искал да пътувам с вас до Италия, а пък ако не стане ще ви шофирам една кола.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Май трябва да се изясниш със себе си какво ще правиш:
- ще отваряш бизнес в Германия
- ще наемаш цял автовоз
- ще пътуваш до Германия на разходка и за кола
- ще си вземате нов фамилен Х и проучваш проблемите мотори
- ще наемаш цял автовоз
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
deyan-enchev написа:Май трябва да се изясниш със себе си какво ще правиш:
- ще наемаш цял автовоз
детето е на 19- разбира се, че всичките на куп
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Gari_82 написа::OT: След тази тема viewtopic.php?f=4&t=321082
тази не сам я очаквал изобщо... Мислех, че пича е сериозен, а то се оказа на 18г...
Как да помагаш на хората не знам... Както и да е. Сори за оф-а.
Не разбирам какъв е проблема като съм на 18г. ? Вече съм пълнолетен и сам отговарям за постъпките си в живота. А за автокъщата в Германия напълно съм сериозен.
Питах за автовоз защото и един приятел ще си купува кола и си мислех, че може да ни дойде по-евтино. Не разбирам защо се гледа на всеки 18-19 годишен с насмешка?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
A.McQueen написа:Boksiora малко ти е замъглен погледа, защото ти лично имаш е39.
Не знам колко пъти си карал такова GTC, но аз имам на него 35 000км, а на е39-ката имам 25 000 за момента.
Просто е39 е кола конструирана 1996г. и е морално остаряла, а опела макар и опел е от 2005г. Разликата мисля е доста голяма.
е39-ките са навъртели по много много километри за тия 10+години, докато астрата има шанс да е по-запазена(въпреки, че за тия пари малко ме съмнява).
Друг фактор е, че астрата за начинаещ шофьор ще е по-лесна за каране от колкото задното по снега.
Така е - Астрата ухае на ново . Всичко е по-свежо във нея . Повечето девойки ще и се кефят повече от на класическото БМВ . Опела ти дава едно такова приятно чувство че си в нов ... конструктор ЛЕГО

Огромно количество рециклирани бутилки кока-кола е намерило приложение в интериора на този автомобил . Еластичния и икономичен дизел, постоянно те подсеща че корените са му аграрната техника а купето на нисък клас опел е безсилно срещу вибрациите . Още по-весело става когато тръгнеш да пътуваш по родните лунни пейзажи - друса доста осезаемо,но за сметка на това пък има ужасно силно недозавиване . Но пък се паркира лесно . Нормално за кола с неизползваеми задни места . Разходка/екскурзия с приятели -ако е за повече от 50км ще те намразят. Със сигурност обаче е по-здрава кола . И дано , защото ще е доста неприятно когато ти се наложи за нисък клас опела да дадеш пари за ремонт , колкото за висок клас БМВ .
Та всеки си преценява , ама дайте малко по-реално на нещата . Не е като да не сме карали Астра и Е39/Е46.
Не разбирам защо постоянно модераторите/админите не ми приемат мненията или темите които пускам
Към колегата Гари не разбирам какъв е проблема да съм на 18 години и да искам да се занимавам с нещо отколкото по цял ден да лежа? Темата за автокъщата е напълно реална. Не разбирам защо гледате на всички 18-19 годишни с насмешка?
Ами май си отговорих на въпроса, защото сигурно повечето от вас които ми се подиграват са били смешници на моите години и не са всявали никакъв респект у другите...

Към колегата Гари не разбирам какъв е проблема да съм на 18 години и да искам да се занимавам с нещо отколкото по цял ден да лежа? Темата за автокъщата е напълно реална. Не разбирам защо гледате на всички 18-19 годишни с насмешка?
Ами май си отговорих на въпроса, защото сигурно повечето от вас които ми се подиграват са били смешници на моите години и не са всявали никакъв респект у другите...
- ogata
- старши ентусиаст
-
Извинете, господин, ИГРАЧ , на който мама и тате му купуват кола ... за 2ри път 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ogata написа:Извинете, господин, ИГРАЧ , на който мама и тате му купуват кола ... за 2ри път
Е нали с нещо трябва да пътува Германия - България

- ogata
- старши ентусиаст
-
TNT написа:ogata написа:Извинете, господин, ИГРАЧ , на който мама и тате му купуват кола ... за 2ри път
Там може да попадне на по-свестни родители и да юрка z4m ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
В тоя форум много гадни спамерчета се навъдиха, голяма работа че момчето се интересува от започване на бизенес. Чудите се как да стъпчете поредния написал тема. Да бях един модератор......

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
AgeraR написа:Към колегата Гари не разбирам какъв е проблема да съм на 18 години и да искам да се занимавам с нещо отколкото по цял ден да лежа? Темата за автокъщата е напълно реална. Не разбирам защо гледате на всички 18-19 годишни с насмешка?
Някъде в моя пост да видя подигравка? Казах ти и на лично, че ще помогна и мисля, че го правя.
Не се сърди, но не смятам, че болшинството от 18-19 годишни могат да извадят 5-10-15 000 евро за основаване на фирма
и започване на бизнес и то в друга държава.
AgeraR написа:Ами май си отговорих на въпроса, защото сигурно повечето от вас които ми се подиграват са били смешници на моите години и не са всявали никакъв респект у другите...
Извинявай, но говориш за респект и същевременно за опел и малки е46-ци... Респект и опел в едно изречение не знам как ще стане.
Излез със последната седмица и личен шофьор и говори за респект. Ама пак ще е трудно, все пак си още млад. Изгради собствен бизнес, излез от нищото, САМ, постигни нещо в живота и тогава може да говориш за уважение. На тези години няма как да го постигнеш.
А аз, на твоите години бачках за 250 лева и гледах реално на нещата. И повярвай ми, тогава беше много по-различно......
Айде, че се отплеснах много.
П.С.LizarD, ти по-добре недей. Първо му прочети темата и виж дали някой го спира. Пък тогава спами тука...
Не искам много, искам всичко!
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Пич, съветвам те да не бързаш и да прецениш добре:
предно или задно
колко ще можеш да подържаш колата си
колко време ще я караш и за какво ще я използваш
аз ти препоръчвам 320i/ci e46 има динамика,и добър баланс разход/вървеж
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
предно или задно
колко ще можеш да подържаш колата си
колко време ще я караш и за какво ще я използваш
аз ти препоръчвам 320i/ci e46 има динамика,и добър баланс разход/вървеж
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
TNT написа:ogata написа:Извинете, господин, ИГРАЧ , на който мама и тате му купуват кола ... за 2ри път
Ами даам може и за това да я използвам да й туря един метан и да се разхождам у Европа, а тебе този факт защо те интересува и спамиш по темата?
Просто сегашната ми кола си е доста стара, седеше 4-5 години в гаража, а баща ми си я купи за себе си през 2003 г. (или 2004) за 1300 лева тогава.
Автокъщата, която искам да основа ще се различава от набълштината, която цари в България и ще е в Германия, ще е за малко употребявани автомобили с доказан произход, на малко километри за това запитвах за основаване на фимра и какви са процедурите. За респекта не си ме разбрал правилно, исках да кажа че когато някои "колеги" са били на моите години са се държали с тях като със мухльовци, си мислят че всеки 18-19 годишен е като тях...
Човек да не отвори тема и почвате да спамите

Моля не спамете по темата ми.